pitanje u vezi subotexa

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

maya81

Re: pitanje u vezi subotexa

Post by maya81 »

znam,znam...imala sam par takvih iskustava..al do sad nikad preko neta nego u živo :D
ko zna..možda za koju godinu budemo jiš i velike prije:)
pozz i javi ka dođeš u st
maya
YugoStar

Post by YugoStar »

E curice moje takve vas volim..taj ton...takav tok razgovora,bas mi je drago.Svi smo unekoj svojoj frci i borbi i netrebamo se izmedju jos...e oraspolozile ste me.Ja cesto skoknem dole na more,Makarska i okolina na jednu "veliku bilu kavu",u neku bastu,odkuliram par sati i nazad.Kao sto negdje napisah meni je to neka 3 sata od Sarajeva i bude mi vrh.A ti se Maychi javi na pp ili mi posalji neki kontakt,pa kad Iva dodje mozemo zajedno,a mozemo i sami,onako drugarski...djevojcice moje ostajte mi dobro i vidimo se!
Modesty

Post by Modesty »

maya,u kojoj si komuni bila i koliko dugo?
maya81

Post by maya81 »

eto,yugostar..ja san ti u makarskoj..pa kad odlučiš doč,samo javi ja te čekam..vodim te na veliku sa mlikom..di god očeš u mak.a i Ivu ako bude ovde negdi,samo javi kad budeš ima volje zaletit se vamo...i idemo di god očeš!

Modesty..bila sam u Španjolskoj,u Toledu al ne dugo 3 miseca..(to spada pod Remar)!Poslje je bilo nekih pokušaja odlazaka u
Reto i Susret al je jako brzo propalo..jer ja zapravo ni u ovu prvu komunu nisam otišla od svoje volje ,nego mi je momak umropa mi je trerbalo mjesto da se maknen odavde..al problemi su otišli sa mnom..Teško sam podnosila komunu,jer inače imam averziju na svu vrstu autoriteta..a i naletila san u vrijeme kad nije bilo nikog ko govori hrvatski u krugu od 100 km..onaj režim molitve mi nije odgovarao...izbila je velika svađa kad je jednom prilikom voditeljica pitala da šta mislim jel mi momak sad u paklu ili raju -a ja se izjasnila skoro kao budist...virujen u reinkarnaciju,i da se ponovo rodio negdje drugo..Ma da vam skratim priču moja iskustva sa komunama nisu bila ljepa,a ni uspješna jer sam se uvjek vračala istoj ekipi i istom načinu života....
Možda nekome komuna i pomogne,vjerujem od srca da je ..al ja ne spadam u taj dio "ekipe" ..ebiga!! Čišča sam sad i bilo je i prije perioda kad bi se očistila doma..nego šta sam bila u komuni,jer i tamo se dalo nabavit svega i svačega..samo je trebalo znat kako!3dan šta san ja bila tamo momak im je overdozirao u wc-u,a 2 sedmice poslje su skontali da voditelj muške kuče kupuje koku..i da je jebeno nakokerisan na onim kultovima..Al bilo je i onih šta su od tamo izašli čisti..tako da sve ovisi o čovjeku i njegovoj želji!!
Eto,ekipa za sad toliko...čujemo se još..yugo kad odlučiš svratit samo javi...ja te čekam :D

pozz od Maye
sunrise

Post by sunrise »

Majo, prvo sam te htjela ispreskatat pa sam onda sve procitala do kraja i nekako se smirila i vidila da tu ima puno vise toga. Bila si u komuni,ja nisam, imas jedno iskustvo vece nego ja. Imas decka na dopu, ja ne.Kazes da si se zbog staraca i njega isla skidati.Cara mia ,zasto ne zbog sebe pa onda svi drugi. zdrava doza sebicnosti je full ok. ne znam sta da ti kazem, ja sam junk "iglu" full izbjegavala,istina iz pogresnog razloga, ali je opet bio dovoljan razlog da nisam bila na njemu iako je svega ostalog bilo too much previse. Kad se sad sjetim kako sam jadna bila,kako ocajna, sta sam sve radila za neku bijednu peticu,muka mi je. Idi u neki centar,napravi i drzi se neke teraPIJE; DRZI SE SEBE I SAMO SEBE;PÜUSTI TIPA I SVE UZ NJEGA, ti imas 26-7-8 godina, vrijeme too much brzo prolazi a mi smo tu, u mjestu stojimo dok su nasi starci ili braca imaju vec krdo toga nama stoji skidanje od ponedjeljka ili prvog u mjesecu a sta ce tek onda biti ako ikad dozivimo penziju ili realne probleme,tipa racuni,stan,auto,kuca osiguranje.mozete me ismijati za to ali ako hocemo normal zivot to nas ceka nekod dana da razmisljamo a sta cxe biti s nama kao starijima ili da ce m,oj brat imat ispalacena dva zivotna osiguranja a ja ni jedno ili da moje dijete nece moci trenirati tenis jer ja nemam love.
znam mene brinu sad drugi filmovi nego vas ali to i vas moze snaci u tren
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
maya81

Post by maya81 »

sunrise

evo sad sam na subotexu i to namvjeravam izgurat do kraja...bolje šta nikad nisi imala posla sa iglom..vjeruj mi,ko zna bili se ikad skinila,da je do toga došlo..šta se tiče odlaska u komunu,bio je to bjeg od stvarnosti..umro mi je momak i ja san samo htjela maknit se odavde jer me ovde sve podsječalo na njega...
A šta se tiče realnih problema..i toga u mene ima..neživim ja sa starcima stalno...ovo je samo jedan period..inače sam kod momka u st,i tamo se plačaju računi,kupuke spiza,i sve to..a sa jakoo,jakoo malo ičije pomoči.
I meni dođe muka kad se sjetim koliko je shema trebalo iskemijat da se nas dvoje namjestimo (bar 300 kn dnevno),a na kraj miseca kad bi počeli dolazit računi...o tome neželim ni pričat..i sad mi muka dođe!!!! Tako da vjerij mi nemam te zašto ismijat..ti razmišljaš skroz realno..to nas sve čeka ,prije ili kasnije..i ja san mislila da če roditelji uvik pomagat i povuč za mene..al i njima dopizdi,pogotovo kad zajebeš toliko puta ko ja,pa te lipo upute van iz kuče i snađi se,druže..i to san doživila i preživila:) tako da ovA tvoja priča je 100% realna...bez imalo zajbancije..
pozz maya
sunrise

Post by sunrise »

ne znam,dokle god da sam bila u dopu i na njemu uvijek sam mastala o onome kako bi bilo da sam cista 9i kakav bi tad imala zivot.mogu reci da sam nekako pola od toga ostvarila, sad imam malu bebicu,curicu od 3 mjeseca koja mi je i sunce i zvijezde i kraljica svega oko mene i u meni pa nekako i drukcije razmisljalm i svima nama kad tad todje to razmisljanje kad vidis da su se svi iz tvoje generacije sredili i furaju neke normal zivote a mi smo i dalje u zajebu. ok,dop je dop al idemo dalje,makar propbajmo,ja sam sad na drugom kraju i vise mi se svidja tu di jesam, da me ujutro budi gladni plac moje curice nego plac krize u meni
ne da sam ponosna na nju nego turbo cvjetam zbog moje male
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
maya81

Post by maya81 »

sunrise...i ja ču bit presretna ako doživim to što ti sad doživljavaš.da imaš centar svog života,a da to nije dop :)
drago mi je zbog taba šta su uspjela sve to..znači ipak ima šanse
pozz Maya
heroinapg

Post by heroinapg »

UHO-bila sam ranije tamo-realno je tako-dijele sse savjeti za biolje, kvalitetnije drogiranje, ima i tamo dobrih stvari,, ali ne postoje ovakvi Administratori, da zakljucavaju stupiditivne, naravno, i moje, svaki topic koji odudara-od jedinog puta izlecenja (u ovo i moji topici spadaju, naravno!). Poslednji put psiem, mozda samo link dam LJUDI,REALNO JE DA SE IZLIJECIMO-REALNE SU MOGUCNOSTI, OD NAS SAMIH ZAVISI!Izbor je tvoj, za izbor se izbori, a trip nema sanse da ti stvorim
heroinapg

Post by heroinapg »

+nije sreca u parama, a glavni cilj svakoog apstinenta, barem mene lude je ODRZAVANJE APSTINENCIJE...a o subitexu necu vise da komentarisem-sem da je produzavanje, substitutivna terapj\ija?Kako si ga nabavila?!!!!!! jedan dzep dop, drugi sub..Razmislite sta posle sub.
hvala na paznji..Svako dobro
Post Reply