STA SAD RECIDIV POSLE 6 GODINA!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

perica

Re: STA SAD RECIDIV POSLE 6 GODINA!!

Post by perica »

Modesty wrote:kada sam ja napravila recidiv,imala sam isti problem kao kolega na čijoj smo temi.....već posle 20 tak dana me je sam se počela osječati očajno zbog pada ali mi je bilo još strašnije posle svega priznati taj pad,PONO ajme meni,kako je to strašno zvučalo,svi su mi več uveliko poklonili povjerenje,prošlo je toliko godina....mislila sam da je kraj svijeta ako saznaju,takvo poniženje se ne može preživjeti i tako ja odlučim da se koprcam sama.
Kontam,imam godine,iskustvo,moram pokušat,moram se izvući jer to zbilja želim.....ali dragi moji,vrdo se varaju oni koji osuđuju i na prvu kaža:slab si karakter,nemaš dovoljno volje...nisi dobra...pa da je to sve tako lako...kamo puste sreće.....kupim ja sebi lijekove za skidanje,probudi me kriza i ja čvrsto odlučim da danas počinjem sa skidanjem....izdržim do pposle podne.........auuuuu,počinje teška borba,psihička kriza...lomi me razara...počinjem racionalizirat,manipulirat sama sa sobom...drži-nedaj sve dok se ne slomim.....zato što sam bila sama.U kući roditelji,djete,to mi je bila dodatna tačka za samomanipulaciju,kao moram uzeti malo da mogu funkcionirat,da ne primjete....i tako ovo nanovo,ŠUT!
Agonija nastavljena.....ZATO ŠTO SAM SAMA!
Hvala Bogu,moj šef saznaje što se dešava samnom i on kao bivši ovisnik i dugogodišnji apstinent me ozbiljno savjetuje da nekom moram reći,odlučujem se za bivšeg muža.
Koja sreća,više teret nisam nosila sama......NISAM VIŠE BILA SAMA,ŠANSA ZA SPASENJEM JE POVEČANA!
Tih dana se namjestilo tako da je i moja majka slučajno saznala,ostavila sam na desktopu mail upućen svom šefu i ona je pročitala....prve reakcije,šta da vam kažem,hoće me izbacit iz kuće,ludilo opšte....mrtva sam za nju...ALI,TO JE SAMO PRVA REAKCIJA!
Sjedamo svi za sto,ja bezuslovno pristajem na sve..............nemate pojma kako sam bila sretna,rasterećena,KONAČNO,NEKO DA MI POMOGNE..........NE MOŽE SE SAM,NI JA SA 38G,NI SA VELIKIM ŽIVOTNI ISKUSVOM,NI SA DOBROM ŽELJOM ZA ČISTIM ŽIVOTOM......KAD ŠURUJEŠ SA DOPOM,TEŠKO ĆEŠ SAM I TREBAŠ POMOĆ!
nema tu puno pametovanja i filozofije....nema puno dobre volje jer će te izradit narkoman u tebi sve i da nećeš...trebaš nekog sa strane da ti pomogne...pred dopom je ovisnik nemoćan!

dRAGO MI JE DA SAM PROCITAO OVAKO NESTO. NEMAM POJMA STA SE SA TOBOM DOGADJA,ALI SAM SE NASAO U PRICI OVOG SESTOGODISNJEG APSTINENTA. JA SE NARAVNO LAKO SNASAO,POSTO SAM SE I SAM SJEBAO. DODUSE POSLE MANJE OD GODINE,SKORO JE NEDOSTAJAO MESEC. (NE SMEM DA RACUNAM ISTA VISE0-MADA DOK SAM BIO OK. I NISAM NISTA BROJAO.
KAKO SI TI ,KAKO JE?..................................
pETAR
perica

Post by perica »

MOŽE SE SAM,NI JA SA 38G,NI SA VELIKIM ŽIVOTNI ISKUSVOM,NI SA DOBROM ŽELJOM ZA ČISTIM ŽIVOTOM......KAD ŠURUJEŠ SA DOPOM,TEŠKO ĆEŠ SAM I TREBAŠ POMOĆ!
nema tu puno pametovanja i filozofije....nema puno dobre volje jer će te izradit narkoman u tebi sve i da nećeš...trebaš nekog sa strane da ti pomogne...pred dopom je ovisnik nemoćan!
DA LI SI TI VRSNJAKINJO NEKI DEO MENE,VIRTUELNI. ? NE, IZ IZ OVOG PLASTICNOG SVEMIRA?.....
PETAR
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Perice, jebiga.

Pao si mi bio na pamet. Pitao sam se kako gura ona matora drtina :). Iskusan si tip. Konsolidacija itd... Nova runda.

Cuvaj se.
perica

Post by perica »

Pozdrav Decko,sta se radi? mada je ovo za p.p.,ali mi valjda nece zameriti.
bojanol

Post by bojanol »

OOOoo Pjer se vratio, dobro jutro.
perica

Post by perica »

Boki,evo me u tvojoj ravnici. trebali novih slika Sade?
Sta ima,kako se fu :drinkers: :drinkers: :drinkers: ra?
Adiktusha_Totalis

Post by Adiktusha_Totalis »

Da! Razumem te u potpunosti, znam dovoljan br. ljudi koji su posle 2,3 i vise godina recidivirali.(Preseklo ga je preko stomaka posle 2 i po godine strejtiranja kada je krenuo u posetu ortaku koji se gudra..znao je sta ga ceka i svesno je krenuo opet!!)
E sad...djavo ti je to. :snakeman: ali Veruj mi, dobro je sto je to SAMO 4 meseca! Gledaj, naravno da ti nikako ne savetujem da nastavis. Uzmi tablu trodona, nesto za spavanje i jbg.SKIDANJE!!! Kada prodje 7 dana, i kada budes opet strejt, gledaj da se napravis "kao da se nista nije desilo"! Ipak 6 Godina eeeej! Znas li ti koji je to uspeh?!!??! Neki ne mogu da izdrze bre ni mesec dana!!! 6 godina je sasvim savrsen nacin da se batalish svega!!
Ne znam da li si koristio jos nesto tipa vutru ili sl.? ako te uhvati neka psihicka kriza ili sl. uzmi smotaj neku spravu,nesto....I polako alo opusteno prolazice vreme.
znam ja za taj fazon "Jao skinuo se decko super strejt je sve...i BIG BADA BUMMMM" samo kvrc i recidiv.
Posto ti naravno nije trebalo mnogo vremena da se opet navuces, savetujem ti da za svaki sl. nabavis neki blokatorcic tipa Nalorex i cirkas ( u tajnosti) cisto eto da ti to pripomogne!
Eto neki moj savet.ako mozes pisi jos ...pa videcemo sta dalje..kako se osecas? da li te vuce opet? itd...Pisi sto vise!
Pozzz!!!
Modesty

Post by Modesty »

Perice oprosti moliM te što ti nikad ne odgovorih na pitanje.....prije sam pisala a sad uglavnom samo pogledam ko je prisutan,imal koja umrlica i sl(šalim se)
TEŠKO JE PRIJATELJU,VRLO TEŠKO...NE MOGU REĆI DA JE BAŠ SVAKI DAN BORBA ALI SVAKO MALO......POLAKO SPOZNAJEM ZNAKE UPOZORENJA NADOLAZEĆE KRIZE ILI AKO JE OSJETIM ONO ODJEDNOM paf.......TRČIM I TRAŽIM POMOĆ OD MAJKE,DOKTORKE...RADIM SVE SAMO DA SE NE DROGIRAM I ŽIVIM U NADI DA ĆE TO VREMENOM POPUSTITI JER JA NE ŽELIM VIŠE NIKADA BITI AKTIVNI OVISNIK.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

E ne da mi :snakeman: nocas da cutim pa to ti je. Naucice Bakuta da pronadje svoj put do spokoja.
Adiktusha_Totalis wrote:Uzmi tablu trodona, nesto za spavanje
Adiktusha_Totalis wrote:da li si koristio jos nesto tipa vutru ili sl.? ako te uhvati neka psihicka kriza ili sl. uzmi smotaj neku spravu,nesto.
Adiktusha_Totalis wrote:znam ja za taj fazon
Adiktusha_Totalis wrote:savetujem ti da za svaki sl. nabavis neki blokatorcic tipa Nalorex i cirkas ( u tajnosti)
Adiktusha_Totalis wrote:Eto neki moj savet.ako mozes pisi jos ...pa videcemo sta dalje..
Alo, jbt i ja cu se roknuti od ovoga PROSERAVANJA
Ume li ljudi neko da reaguje adekvatnije i smirenije od mene, dajte molim Vas od srca, porucujte nesto!!!
Adiktusa je odlepila.
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
joesspappa

Post by joesspappa »

ovo sve sto je naca citirala su recidivi, zar ne?

To mi nesto govori da je onaj ko ih pise jos uvek u tom filmu zestoko... Kako se bezbolno drogirati? NIKAKO!!!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Post Reply