Koliko dugo smo str8

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

dete svemira

Re: Koliko dugo smo str8

Post by dete svemira »

16 meseci
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Luna

Post by Luna »

hmm...pa ovako...sad i ja moram da sabiram i oduzimam :-D ...cista sam od avgusta 2007....dakle ako se izuzme alkohol, poneka tabletica i jedan recidiv (bijelo)...cista sam 7mjeseci...a ako se ne izuzme..onda ...well....onda sam cista od metha-7mjeseci...heroin-skoro 3 godine....koka..well-mjesec dva...ostalo nisam ni koristila. osim u zadnjje vrijeme poneka tabletica..(nishta posebno)......
sabrah se ..oduzeh..pomnozih..pa i podjelih....na kraju sam "ijopet" narkoman...jebesh ga...
ali u svakom slucaju nije kao shto je bilo..ni blizu. ne neki nacin sam ponosna na sebe....a onda opet ... :finga: :butthead: :roll: :rock: :axe: :rolleyes:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
...iva...

Post by ...iva... »

ma ajde luna, još je to i dobro... Image
samo..... nemoj više.... hehehe Image
perica

Post by perica »

Ja sam strejt od jutros. opasno sam se zeznuo.Ali nastavljam. ipak,kakva steta. Sve iznova.baceno 11 meseci.
...iva...

Post by ...iva... »

neka perice.... od nekuda se mora početi zar ne? Image
heroinapg

Post by heroinapg »

Oprostite, al danima razmišljam o ovom pitanju i ne znam odgovor.Jer apstiniram akoro godinu dana. Al strejt sam odkad ne pricam narkonaskim jezikom.govorim “samo istinu”
Hvala va što ste me uključili u ovu temu.Jer, ovo, Bog zna, nije za zajebanciju, iako svako, pa i heroinapg ima pravo da se našali.ne pokrivam se ničim, nikim..u svakidašnjem životu, na poslu-gdje ne znaju-“sem” Direktor za moju narkomaniju..Itd.Dosta vježbe za koncentraciju od ene, a Modesty?:}
Mod. je zvrky rekla da cita moje postove da vjezba koncentraciju.Nemojte vi.Neka ste zdravo:}Svako dobro
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Pade mi nesto na pamet... Jedan moj stari jaran, tip sa kojim sam se druzio jos u osnovnoj, pa srednjoj, pa u narkomanskoj prici i to... Dobar momak. On je prvi pronasao Sepulturu. Pronasao rakiju tri sljive... Prvi mi je zavrsio dop od dilera. Prvi se lupao u venu. Prvi otisao na lijecenje.

Igramo zajedno fudbal u sali 2 sedmicno (danas smo). Nekako se pogodilo, mada se odavno vec ne druzimo... Cist je. Obisao je nekoliko komuna i manastira, zavrsio u Crnoj rijeci. Pa se vracao tamo... Izgleda da mu sad dobro ide. Radi i igra fudbal 4 puta sedmicno.

Drago mi je zbog njega.
heroinapg

Post by heroinapg »

I meni, Vlado
...iva...

Post by ...iva... »

I meni isto.... :D
Post Reply