...doći će lijepši dani...
Moderator: sanela
Re: ...doći će lijepši dani...
I voli livade i voli cvece...posle loseg bice uvek malo srece...nedaj se nemoj da postanes smece 

Da BOBANE,svakako da mi je potpuno jasno o čemu pričaš ali ona u svom srcu još nije pronašla Doktora nad Doktorima i zazvala ga cijelim bićem......a ja sam joj napomenula sam "samo ako vjeruješ u tog doktora"....kužiš
razumem ali nikad nije kasno ako zeli da bude slobodna od svega strahova,panike,ocaja i sveg ostalog sto ovisnost donosi. 

Mene ne zanima
To o čemu se priča
Mene ne zanima
To što se događa
Jer uvijek sam bio isti
I svakog gledao u oči
Ne želim razmišljati
O novom pogledu na život
Želim razmišljati o ljubavi
Meni ne možeš lagati
Meni ne možeš pričati
Mene ne možeš ni zamoliti
Možeš mi samo mahati
Sa druge obale
Šaljive obale
Opasne obale
Koju zapljuskuju strahoviti valovi
Valovi bijesa
Zato ti kažem
Povrati u rijeku
Pasji skote
Pojedi novac i reci
Hvala ti živote
To o čemu se priča
Mene ne zanima
To što se događa
Jer uvijek sam bio isti
I svakog gledao u oči
Ne želim razmišljati
O novom pogledu na život
Želim razmišljati o ljubavi
Meni ne možeš lagati
Meni ne možeš pričati
Mene ne možeš ni zamoliti
Možeš mi samo mahati
Sa druge obale
Šaljive obale
Opasne obale
Koju zapljuskuju strahoviti valovi
Valovi bijesa
Zato ti kažem
Povrati u rijeku
Pasji skote
Pojedi novac i reci
Hvala ti živote
.. ma ja sam stvarno čovjek kojeg da tražiš svijećom nebi našao... mislim, o čem se radi
bila sam neki dan kod zubara, a to mi je gore nego da me bičuju.... heheh tak je zbilja
i sada poslije grčevitog stiskanja zubarske stolice dogovaram se ( mukom,ali mora se) za slijedeći dolazak....
danas je četvrtak i ja palim iz zg u svoj rodni kraj jer sutra imam dogovoreno kod zubara... i sada.. uzimam novčanik da još jednom provjerim u koliko sati trebam biti sutra u ordinaciji kad ono na papiriću datum 4.4. - pa koji sam ja kreten....
od straha sam onaj put kad sam bila kod zubara totalno se izgubila i nisam niti pogledala taj papitić koji mi je dala doktorka, samo sam ga spremila u novčanik....
mada me oblijevao hladni znoj sada se smijem... jer naravno do 4.4. stignem još...
joj, baš sam luda ja skroz...
heheheheh.....
e da, nemojte mislit da su ove pjesme korak unatrak ili dva ili tri....
to nema veze s mojim osjećajima... ja obožavam Bareta i to je sve.....
meni je super, pijem lapo tablete... ma sretna sam zbog toga...
malo mi samo bed jer sam kolegi rekla da idem kod zubara malo prije, dok smo chatali, pa da nebio pomislio čovjek da ga ložim.... al nadam se da neće..... heheh ma dobar je on.... skužit će da nije namjerno kad zna koliko sam smotana....
bila sam neki dan kod zubara, a to mi je gore nego da me bičuju.... heheh tak je zbilja
i sada poslije grčevitog stiskanja zubarske stolice dogovaram se ( mukom,ali mora se) za slijedeći dolazak....
danas je četvrtak i ja palim iz zg u svoj rodni kraj jer sutra imam dogovoreno kod zubara... i sada.. uzimam novčanik da još jednom provjerim u koliko sati trebam biti sutra u ordinaciji kad ono na papiriću datum 4.4. - pa koji sam ja kreten....
od straha sam onaj put kad sam bila kod zubara totalno se izgubila i nisam niti pogledala taj papitić koji mi je dala doktorka, samo sam ga spremila u novčanik....
mada me oblijevao hladni znoj sada se smijem... jer naravno do 4.4. stignem još...
joj, baš sam luda ja skroz...
heheheheh.....
e da, nemojte mislit da su ove pjesme korak unatrak ili dva ili tri....
to nema veze s mojim osjećajima... ja obožavam Bareta i to je sve.....
meni je super, pijem lapo tablete... ma sretna sam zbog toga...
malo mi samo bed jer sam kolegi rekla da idem kod zubara malo prije, dok smo chatali, pa da nebio pomislio čovjek da ga ložim.... al nadam se da neće..... heheh ma dobar je on.... skužit će da nije namjerno kad zna koliko sam smotana....
"nezelim razmisljati o novom pogledu na zivot"... iva pa zar si zadovoljna starim?
ko je taj Baret?Da nije Sid?
ko je taj Baret?Da nije Sid?
joj bolje da nisam ni postala te pjesme.... Bare je jedan hrvatski pjevač, narkoman, ali odličan glazbenik koji u svojim pjesmama govori o svojoj borbi s heroinom... pjesme odnosno albumi se nastavljalju jedan na drugoga... te tako prikazuju njegovu borbu i odvikavanje... to je vrlo slično kao ove priče na forumu pod temom "moja ispovijed" samo što on to probija kroz glazbu, kroz rock..... evo naprimjer ova pjesma je jedna od posljednih njegovih, vidi se ogromna razlika...
GORAN BARE I PLAćENICI PUT KA SREćI
gdje je nestao čovjek
gdje se skrivao
iz vagona godina
na tračnice ispao
gleda gdje su znakovi
kojim putem krenuti
može li itko reći
gdje je put ka sreći
samo živi samo budi
svi odgovori doći će sami
samo stoj na svjetlu
i doći će kraj tami
kakva je to istina
kad s druge strane je laž
izvrnute vrijednosti
strah, samo strah
neostvareni snovi
radiš ono što ne voliš
ali mogu ti reći
gdje je put ka sreći
samo živi samo budi
samo stoj na svjetlu
i doći će kraj tami
kako dugo će postojati
koliko dugo će nestajati
želje, potrebe, osjećaji
koji koče i pokreću
tebe, mene sve to vrijeme
srca tvrda k'o kamenje
da mogu ti reći
pokazat put ka sreći
samo živi samo budi
samo stoj na svjetlu
i doći će kraj tami
... nemojte mi samo tripovati molim vas... sve5 ( sam Renault 4) hehehe
Sid.... heheh... skoro da i je .... al opet nije... dobra ti ova, nema šta
GORAN BARE I PLAćENICI PUT KA SREćI
gdje je nestao čovjek
gdje se skrivao
iz vagona godina
na tračnice ispao
gleda gdje su znakovi
kojim putem krenuti
može li itko reći
gdje je put ka sreći
samo živi samo budi
samo stoj na svjetlu
i doći će kraj tami
kakva je to istina
kad s druge strane je laž
izvrnute vrijednosti
strah, samo strah
neostvareni snovi
radiš ono što ne voliš
ali mogu ti reći
gdje je put ka sreći
samo živi samo budi
samo stoj na svjetlu
i doći će kraj tami
kako dugo će postojati
koliko dugo će nestajati
želje, potrebe, osjećaji
koji koče i pokreću
tebe, mene sve to vrijeme
srca tvrda k'o kamenje
da mogu ti reći
pokazat put ka sreći
samo živi samo budi
samo stoj na svjetlu
i doći će kraj tami
... nemojte mi samo tripovati molim vas... sve5 ( sam Renault 4) hehehe
Sid.... heheh... skoro da i je .... al opet nije... dobra ti ova, nema šta
Oprosti iva ali onaj trip sa obalama povracanjem i samocom odvajanjem mi se tako cini kao da je covek u agoniji i uziva u tome i u tom uzivanju napise pesmu...a agonija nije dobra pogotovo za nas bivse ,naocigled padnes u sevdah ali osetis to kasnije na kozi i u drustvu.Oprosti ali morao sam pozz 

meni je žao ako to vama smeta, ja ću to izbrisati, nisam željela da stvorim paniku .... meni se to svidja jer to je isto jedna priča, pa čovjek je na dopu preko 20 godina...
svi ste to na neki način prošli, nebi vam trebao biti bed budući ste dovoljno jaki... a i to je samo jedna priča ponavljam... nije to tu stavljeno kako bi vas bacilo u agoniju....
ako hoćete brišem... mada bi ja voljela da ostane to na mojoj temi...
svi ste to na neki način prošli, nebi vam trebao biti bed budući ste dovoljno jaki... a i to je samo jedna priča ponavljam... nije to tu stavljeno kako bi vas bacilo u agoniju....
ako hoćete brišem... mada bi ja voljela da ostane to na mojoj temi...
Nije nama draga nikakva panika niti nam smeta,ono što bi nam moglo zasmetati,tj. biti nam žao je to što se neko,da ne kažem ti,nalaziš u takvim stihovima.
Ne vidim smisao,poentu uživati u narkomanskoj "poeziji kad smo već teškom mukom to prestali biti.
zar ti nije dovoljno vlastite agonije kroz koju si prošla a možda i sad ponekad prolaziš......tuđa ti je potpuno suvisla....čitaj,gledaj,pjevaj,razmišljaj pozitivno jer ćeš se automatski tako počet i osječat kao i obrnuto,ako me razumiješ.
Ne vidim smisao,poentu uživati u narkomanskoj "poeziji kad smo već teškom mukom to prestali biti.
zar ti nije dovoljno vlastite agonije kroz koju si prošla a možda i sad ponekad prolaziš......tuđa ti je potpuno suvisla....čitaj,gledaj,pjevaj,razmišljaj pozitivno jer ćeš se automatski tako počet i osječat kao i obrnuto,ako me razumiješ.