ANONIMNI IZ CRNE GORE

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE

Post by heroinapg »

Modesty, budi mi živi svjedok , jesi svoje blago dobila kada si bila malo trudna ili???
Modesty

Post by Modesty »

Bogme ja sam bila trudna 1000% ,trudna do zuba :lol:
Svjedočim i pred Bogom i pred narodom...da heroina, Marija je i da je narkomanije izlječiva :wink:
heroinapg

Post by heroinapg »

moj post od 12. febuara..
Ja 1. u crkvu ne idem zbog zdanja nego zbog sebe i Njega, jer crkvu je ljudska ruka izgradila..Pod ovim ne podrazumijevam Manastir Ostrog (Slava mu i milost!)

Jedan njemacki princ zapisuje1908. godine da "Ostrog nije svetinja pravoslavnih, nego je to odziv svih vjera koje su na svijetu".
Pribijen uz ogromnu kamenu gromadu brda Ostrog, gore iznad Bjelopavlićke ravnice, Manastir impresivno djeluje na svakog ko skrene pogled prema njemu. A kad se nađete pred ulazom u ovo svetilište i pogledate u dolinu Zete, pred vama će se ukazati slika raskošne prirode, a u njenom središtu zelenilom obrasla krivudava rijeka. Ulazeći u areal Manastira, nakon 8 km krivudavog brdskog puta od Bogetića, stiže se na zaravan na kome se nalaze prodavnice suvenira i nekoliko restorana i kafe barova, a nešto dalje i Donji manastir Ostrog. Gornji manastir je visoko u brdu (900 m/m) i dijelom zavučen u pećinu. Do njega vodi vrlo strmi put sa dvadesetak oštrih krivina, koji prolazi kroz šumu sa pješačkim prečicama.
+
Do Gornjeg manastira ne valja se dovesti kolima, vec treba stici pjeske, kao najskromniji hodocasnik
Te kamene-to kanje-te stijene, gdje su (nema tog smalija koji moze prenijeti moj) nisu Gore kolima nosili..To kamenje..medju koje se "umecu" na raznim jezicima napisane, zapisane zelje, imena...TO STO SMO
Taj mir, spokoj, koji osjetite, taj vjetar.................................................................................................................................
OSTROG.jpg
OSTROG.jpg (4.77 KiB) Viewed 1648 times
heroinapg

Post by heroinapg »

http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... 295#p49295
ZAHVALNOST
Lj.K. I Ani iz Bloka 5

Kada sam 1. put sama došla u ordinaciju Dr.Lj.K., bila jesam u pijanom stanju. Uzela sam “samo” kalikstu, za koju sam čula od R.M, koji je za nju čuo/ prepisao mu je Dr.M.Šta imam potrebu da dodam..Jer, dok “sve” ne izbacim…Neċu uzet drogu, ali…Neċu sve reċi, ja sam ipak lingvista, ne ista…Jas am ja. Imam i objašnjenje za avatar-sliq pored mojih postova. Iza mene niko ne stoji, niti ispred. Solo sam. Ne nudim se! Nikada se nisam davala, niti odavala. Odavala sebe jesam, druge nikada. Greška ili ne, to sam ja..ne malo, veċ puno sam se promijenila.
19.10-“samo” subotex+kaliksta. I čudna mi čuda, kako ja u pijanom stanju?! Ali, jesam. Čak sam kasnije saznala da bih bila pozitivna na heroin, da su mi tada rađeni testovi. Kada su mi prvi put rađeni isti imala sam simptom halta, ljutnju, Jer, Dr. je Ani, on latentno..on nije izazvao moju ljutnju, jer Anu nije trebalo podsjeċati.One je i jeste na svoj mjestu i profesionalac je. Nije mi kroz glavu prošlo da lažiram testove. Jas am i prije toga 2 mjeseca izuzev “samo” subotexa, pored ostalog-da bih otišla kod dr. Ipak, srednja kategorija, jer je O.V. znala da sam uzela. “samo” da bih došla taj put kod nje. Nmojte mi vjerovati “dobro, Marija, al nemoj 2. put”…Nepovjerenje naspram povjerenja. Bila sam narkomanka 19.10-i nikakvo mi opradvanje nije što sam u ordinaciji .V. mogla zajedno sa njom da pušim, a da nikog na ugušim. Njoj sam na svako pitanje odgovarala iskreno.zamislite?! A, najmanje je pitala o meni…Ona se meni čak i više žalila, imala je razloga. Sve njene izveštaje sam pocijepala, neke čak zloUpotrijebila u svrhu pravljenja šmrkalice. Nisam je lagala. Odobravala mi je povremeno-dokazi su evidentni-a nisam na sudu..drogiranje..a ja sam sama znala, saznala da to za MENE ne postoji i tačka. Stpila nastupila su bolovanja. Zašto bi 1 Dr. prekinuo jedini odmor…a ostali bolovanje, kao da kriziraju?! Pita se “samo” ja.. Moram dodati-svrsishodno da neki ljudi različitih polova, potpuno svjesno i isplanirano računaju dane kada idu kod Dr. ili kada ċe im raditi testove.Varaju sebe, svoje roditelje…Aj-Ovo je veċ vriskak. Jer, ja sam svojima “davno” rekla.Otvoreno-da mi NIŠTA NE VJERUJU, dala sam mami karticu za bankomat da mi podiže platu. Hehhe.Poslušali su me.Baš ništa mi nisu vjerovali. Ljuta sam biila i na spomen Učonice..tamo NIKADA nisam bila u tom stanju. Posle svog otkazivanja, jesam..Ali, ta djeca su u meni gledala-kopirala me….Ne mogu da ne budem hiper osjetljiva kada vidim svog učenika-bilo kog pola izdrogiranog!!!! M.p-lik koji je “opasan jak” Lj.K. mi je rekao…parafraziram..Ma rekao je NE. Zamislite, ja bandoglava sam na poziv na žurku odgovorila istinom da ima gdje sam potrebnija. Svako svoj posao, ali Psihoaktivna supstanca je i alcohol.ohol alcohol.Ništa nije slučajno! Imena ponajmanje. Znala sam to i ranije, ali, potvrda od strane ČOVJEKA-bilo kog pola, nikada nije van odmeta i dometa!
Ana, mislim u saradnji sa Lj.K. mi je na moju “šalu’ a je potrebna da dođe da testira neke ljude u mojoj firmi, jer su negativci…Odgovorila-opet parafraziram…da se njih klonim.E, pa dragi moji, više se saginjati neċu, pogotovu, zbog takvih nazovi ljudi…Vaša poznanica, a ja zna i Prijateljica.
Hm…Ne rekoh?! Ne znam pomenuh li, nije na odmet, da je Dr.Lj.K na nekoliko mojih recepata, čak i na tu kalikstu, pod kojom sam, uz sub. Bila tog dana, stavio svoj faksimil. Jer je O.V na polovini mjeseca-otpilike nestajalo. Apsolutno nisam bila protiv izolacije. Tablete-terapiju sam dala mami. Ubrazo sam prestala sa tabletama-smanjila-i heheh krila ih. Bacila sam ih, ne brinite, al sve savjete Dr. S.S. Izabranog i kuċnog ljekara, Doktora i Prijatelja sam slijepo slušala, nisam se gnušala. Eto, tako:} Hvala na pažnji
P.S skroman doprinos-da pojedinci ne troše net sate na mene-postavljam post i na ovom linku-Uvjek li imam razlog da se pokrijem? Al, nije narkomanski!(uzviknuh i postavih)
heroinapg

Post by heroinapg »

+prikazivanje u boljem svjetlu.da! istina jos jedna, meni vrijedna. vjerujem da je sada prirodna svjetlos, da me ona odaje
heroinapg

Post by heroinapg »

Slazem se i ne sumnjam da je M.M informisan i da je neke uslove obezbijedio da se Lj.k vrati u C.G..Al, ipak mislim da je bog-Visa sila Vratila tog covjeka svojim korjenima
heroinapg

Post by heroinapg »

Ni ovo vrijeme-nevrijeme-bar za nas, djecu iz ulice slobode..Nije slucajno.cak nam imponuje sto place Bog:::{{{{ Mene ne podsjeca...ja sam se i tokom prvih mjeseci u snu svadjala sa dilerima!!!Dokgod iskra ljubavi, sjaja, tokom price o heroinu postoji....Aj-pustam krik-a ne u svoje ime
heroinapg

Post by heroinapg »

Nisam imala fizičku niti ikakvu krizu “samo” krizu ne znam šta da radim sa sobom-kada sam uzela sub.
heroinapg

Post by heroinapg »

Žali se meni Dete_ljubavi das u mu zabranili pristup-hm,naravno, najjači su krivci, sanela ovom prilikom, a mnogi su ga kikovali,ali…On je “samo” dilovao subitex po forumu, a jadna ja:} Zaključaste mi tropske topice…Ako tako nastavite, postaċu nezavisna:}..Šala mala, al svakako ima istine.
Elem, pređosmo konačno 1. korak.Završismo MILENA-1.korak…To vam se tako na Crnogorkom anonimnom kažete, da ne bude da nisam prevela…
Da bih izazvala vašu i Vašu paznju..prepisaċu “komad” Pčelici od Anonimne Sanje…
“spomeni Boga kada ti teško bude
A mene kada sretneš loše ljude
Bog ċe ti dati radost i sreċu
A j ate nikada izneveriti neċu”
Prepisano s papiriċa, bez editinga…
+br telefona. Realno, grupe su na stvarno primjer i kako ne treba i kako-i samo kako-BEZ AKO-treba. Kikujemo svakog foliranta, zavodnicu/ka u drogue, bilo kakav recidiv. Moja freestula Cuban_Lunx…drugarica “samo” od 3. decembra…Ponosna sam što je masivni član grupe! Ona je opradvano odsutna do sledeċeg prvog u mjesecu. Nije “aprililili”.
I jedna od najjačih stvari je biila izjava da je pokušao da založi ADSL.hahahaha.Nevjerovatno, alli istinito. Meni ne radi ADSl, nemam sati, kačim se na najskuplji broj..al bolje na sebe i svoju apstinenciju, moje drage i časne anonimne trošim, nego….Sjetiċu se još nečega…hheheh.Nemoguċe?!

P.s dobila sam anonimna autorska prava
heroinapg

Post by heroinapg »

Neoprostiva-al Bog zna zašto greška što ranije-AL ZA SVE POSTOJI VRIJEME-ne pokrivam se!Ani.M je mjesto tamo gdje jesta…I ne zvala se ja heroinapg, jer mi pored ostalog, na forumu rekoše da im ne prenesem heroin?!narko priche u krugovima, stupnjevima…Ana ċe biti SAMO svaki dan na svom mjestu-Daċe Bog, tako mi Anonimnih
Post Reply