Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narcohimno

Re: Fenix

Post by narcohimno »

bogami ni meni da budem iskren...nadin nadam se da sredjujes misli a ne nesto drugo.budi mi dobra i cuvaj se.
mysunrise

Post by mysunrise »

eto i mene , koja usput nisam narkoman ! Vidim da puno pišete o tome kako vas drugi ljudi gledaju i osuđuju i zapravo na neki način s nekom gorčinom spominjete te iste ljude! Činjenica je, da u stanju u kojem ste svi bili, niste uvijek ni bili svjesni onoga što radite, kako izgledate i koga ste povrijedili! Tada , dok vi toga niste bili svjesni , drugi ljudi jesu, pogotovo oni koje ste osramotili, zeznuli i razočarali! Prema tome, suludo je da osuđujete one koji vas s nepovjerenjem gledaju , čak i one koji to rade s gađenjem , jer svima bi vam trebalo biti jasno da to nitko od njih ne radi iz zabave, nego jednostavno zgražajući se nad činjenicom da je jedna tako mlada , lijepa i pametna osoba to učinila od vlastitog života! I ja sam bila jedna od njih ! Kažem 'bila' , jer se više ne zgražam , sada takve ljude žalim ! Ne u smislu 'žalim te, jadan si', iako je čak i to istina , nego pokušavam shvatiti odakle je došao razlog tog vlastitog samouništenja i pokušavam pomoći ako mogu! Nikad čovjek ne zna što ga čeka, sutra to može biti moje dijete (ako ga budem imala :) ) nedaj Bože, ali čovjek nikada ne zna! Nismo svi jednako jaki, nismo svi dobili jednake, čvste temelje u obitelji, koji su neophodni ma koliko mi to negirali !
Ni ja niti vi, ne možete učiniti puno sve dok se ne čovjek ne suoči sam sa sobom , ma koliko zao ili loš bio! Kada se i sam počneš sramiti onog čega se srame drugi na tebi, tek tada se trgneš i poželiš biti drugačiji! Svi smo mi ljudi ! Svi od krvi i mesa, svi ranjivi i svi grešni ! Ne osuđuj 'njih' , nisu 'oni' ništa krivi , krivo je ono nešto što čuči u tebi ! Tvoja slabost za koju te stah i priznati! Pa priznaj i pošalji sve u rodni kraj ! I drogu i one koji te poprijeko gledaju i svaki loš osjećaj! Ti si samo grešan čovjek, kao i svi mi! Digni glavu i sa smiješkom na licu pozdravi svakog od tih koji te osuđuju ! Neka te ne pozdrave , ti samo reci 'Bog te blagoslovio' , neka misle da si lud! Mislit će to, mjesec, dva a onda će krenuti nova priča ' igleda da onoj maloj ili malom ide na bolje ...'
Tako to ide, ljudi pričaju, ali ti ne živiš od njih , ti sam sebi kreiraš život! Sam sebe si doveo i do ovog,možeš se i izvući ali na tvoju sreću tu nisi sam ! Imaš Boga, uvijek i svugdje sa sobom a ima još i nas koji ćemo pružiti ruku ako ju želiš!

Sretno svima i Nadin , moj savjet ti je da je bolje da se ne povlačiš u sebe i samo sa sobom rješavaš stvari!Pitanje je dali si još spremna za to , a tu imaš puno ljudi koji ti mogu pomoći i zbog kojih nećeš misliti da si sama u tome! Puno ih je sve to već prošlo i vjerujem da mogu ti pomoći! Ostani s nama i ostani čista! :smt102
adam*

Post by adam* »

:smt078 :smt077 :smt079
cucla cucla cuclica
nadin

Post by nadin »

...oborila sam rekord svoje apst.i eto ga opet...znala sam da će mi se to dogoditi...samo sam čekala trenutak,čekala sam priliku da se feknem...i nestajem...moj problem je što se NE ŽELIM prestati d. ...moj jebeni oklop...neznam hodati bez njega...zlo...vidim koliko me ubija ali pravim se slijepa...jedan obični sunčani dan prije 13 godina počeo mi je život pretvarati u pakao...i sve te godine hodam po istom putu...magistrala moj života...ponekad skrenem i malo se odmorim i natrag na stazu...ispralo me totalno...nemogu ni voliti ni mrziti...nema više emocija u meni...samo sjene od njih...koga sam zavaravala da mogu stati...samo sebe...i svaki izgovor je jadniji od prijašnjeg...zašto to radim?...nemam pojma...ali bez d....nemam svog identiteta...to nisam ja...to je neka druga osoba...
...i opet lažem sve oko sebe...ljude koje me vole gledam u oči i lažem...sebe lažem kad vidim svoj odraz u ogledalu...
WHO DARES,WINS
bojanol

Post by bojanol »

To je dobro, josh malo i skapiracesh da to sranje nicemu ne vodi. A veruj, lakshe je bez heroina. Jedino ako kapirash da je ok da umresh, a ne verujem.
Boban

Post by Boban »

Pozdrav nadin,idi u komunu i resi to sve vise u zivotu,trazi Boga jer sama nemozes...ja nezelim da te osudjujem...Bog te voli.pozz
Vlado_M

Post by Vlado_M »

nadin wrote:...oborila sam rekord svoje apst.i eto ga opet...znala sam da će mi se to dogoditi...samo sam čekala trenutak,čekala sam priliku da se feknem...i nestajem...moj problem je što se NE ŽELIM prestati d. ...moj jebeni oklop...neznam hodati bez njega...zlo...vidim koliko me ubija ali pravim se slijepa...jedan obični sunčani dan prije 13 godina počeo mi je život pretvarati u pakao...i sve te godine hodam po istom putu...magistrala moj života...ponekad skrenem i malo se odmorim i natrag na stazu...ispralo me totalno...nemogu ni voliti ni mrziti...nema više emocija u meni...samo sjene od njih...koga sam zavaravala da mogu stati...samo sebe...i svaki izgovor je jadniji od prijašnjeg...zašto to radim?...nemam pojma...ali bez d....nemam svog identiteta...to nisam ja...to je neka druga osoba...
...i opet lažem sve oko sebe...ljude koje me vole gledam u oči i lažem...sebe lažem kad vidim svoj odraz u ogledalu...
Nadin, na dopu ti nisi ti, to je neka druga osoba... A gudriras se toliko dugo da si zaboravila kako izgleda prava Nadin. Nisi joj ni dala sansu da izviri iz oklopa i malo se zajebava po svijetu... Jebes ga, stvari idu svojim tokom i to obicno sporije nego sto bismo mi to zeljeli; bilo da si majmun, covjek, gnu, alpski mrmot ili morski krastavac. Zivjeti zivot normalnog covjeka se mora uciti i vjezbati, kao sto se laganje, prevare, trikovi i sl. fazoni matorog odrpanog usranog dzankija ne stvaraju u glavi poslije prvog rokanja... Normalno je da si bila uplasena i nesigurna. Depresivna. Euforicna. Zgadjena nad samom sobom. Usamljena. Sjebana... Pa bila si cista svega par mjeseci. Vremenom bi se situacija stabilizovala i ti bi malo vise licila na sebe, a malo manje na sopstvenu sjenku.

Ja se trudim da postujem tudju vjeru. Zato postujem tvoju vjeru, Bobanovu vjeru, Saletovu itd..., ali mislim da Bogu u ovoj prici ne smijemo dati glavnu ulogu. U najboljem slucaju - Isus je statista, ne izgovara tekst, nego samo stoji u nekoj hladovini u pozadini kadra i sa izrazom krajnje nezainteresovanosti bezbrizno hladi jaja... Mislim, Nadin, pokusala si da se skines sa dopa, samo u drustvu hvaljenog Isusa. Iskreno, nisi imala velike sanse da uspijes. Ne vece sanse od vrhunskog sportiste koji skace sa 76.-tog sprata sa zeljom da se doceka na noge...

Drago mi je sto si imala hrabrosti da priznas da si usrala motku kao Sergej Bubka, a nisi se ucutala i nestala sa foruma. Moj prijedlog ti je da sad trazis pravu pomoc.

Komuna, zasto da ne. Ili blokatori i psihoterapija. Ali nikako ne sama.

A ni dop vise nije za tebe, vjeruj. Kad jednom pocnes da osjecas griznju savjesti i pokusavas da se skines, nikad vise ne bude isto... Carolija je nestala i to.

Citamo se. (a meni i dalje dodjes onu tortu)
Boban

Post by Boban »

Pozdrav Vlado, da li mozes pricati o nekome neke stvari a da ga pri tome nisi ni upoznao,tako je sa Bogom u ovoj situaciji...devojka je dosla u nadi na ovaj forum sa pricom u srcu da joj je Bog spasao zivot ali tu su se pojavili brze bolje ljudi koji bi joj ubacili dva tri truna sumnje a i bila je slaba u veri ali htela je da pokusa...Bog nju nije napustio ona se odvojila od njega Bog je voli i ceka...nebih da je branim ali mislim da je potpala opadacima onako izgubljena i slaba na pocetku, pocela da zivi stvari koje prolaze i na kraju se vratila gde je bila.Mislim da jos ima sansu da se vrati i isto m islim da ne samo sto treba Boga staviti u prvi plan nego treba i moliti za nju jer nemoze je rec vratiti.Vlado Isus nije statista on itekako izgovara tekst ali nama puno puta su usi zacepljene predrasudama,ne stoji u ladu on radi kod ljudi koji mu to dozvole radi ali puno puta su nam oci zatvorene lazima i slastima ovoga sveta.
Modesty

Post by Modesty »

pala si nadin i to nije kraj svijeta,kraj svega je jedino ako sad taj pad ne pretvoriš u let.........ispočetka....tvoj početak nije bio dobar,svugdje si bila prekratko,barem ne dovoljno da upoznaš sbe,da dotakneš bit one nadin koja je prestala da postoji prije 13 godina.
niakavi tebi blokatori više ne mogu pomoći u tom gradu i toj sredini....imaš dva izbora.....pred nosom i Papa Ivana i cenacolo gdje bih ti i ja mogla pomoži da se brže makneš od kuće....u obadvije možeš vodit djete,klincima je tamo super,i moj je bio samnom.........ne gubi vrijeme jer ćeš ubrzo sama shvatit koji ti je drugi izbor a tad možda već bude kassssnoooo!
nadin

Post by nadin »

...ne znam više gdje ću...milion puteva ...meni se nijednim ne ide...na ovoj raskrsnici gdje sam ja i vrijeme je stalo...to je jedino što znam...stajati na njoj...ali do kada? ...hoće li proći bar još par godina...do mog vječnog tranzita...bilo što samo da ova bolesna glad nestane...
WHO DARES,WINS
Post Reply