Trava, LAZ i obmana
Moderator: sanela
Re: Trava, LAZ i obmana
Kad smo kod pita ja bi za KVRGUŠU dala pola guzice..... njam njam njam njam njam f i n o !!!!!!!
Samo da ti se javnem i da se nedas...ja odoh sad malo na remo,da popijem veliku s mlijekom na rivi,blejim koji sat i vracam se! Jebiga,pomaze!!!
ajd ba buraz mojne te price sta nedo bog da se nemogu u lukavici kupiti ti tramali sta bi onda ja znam dosta likova koji su bili poceli da experimentisu sa dopom i stali na vrijeme ali sreca pa u mogli nabaviti tramale jer bi ih bolovi opet vratili na dop vjeruj mi.a to da svako moze dobiti to je dezinformacija jer sad ima samo jedna apoteka i ja sam prije mozda dva mjeseca slao sestru da mi kupi i nisu joj dali jos nije maloljetna pa sam morao sam da odem i tek sam onda dobio zato sto me je zena koja radi vec bila upoznala a da i mene nije znala pitanje je dali bi mi dala.naravno da ima likova da tramale koriste da bi se radili sa njima ali za one koji ih koriste kao lijek je extra sto mogu da ih nabave tako bez recepta.tako da se stobom u tom pogledu nebi slozio.nadam se da sam u pravu a i ti razmisli malo bolje pa ces skontati da je tako.vozdrica pa se cujemo.ps.nemoj me pogresno svatiti majke ti ja bi naj sretniji bio da nijedna vrsta opijata nikad nije dosla u nasu zemlju a takode nigdje na svijetu vjeruj mi.ja sam okusio i bol i dobrotu da je tako nazovem odnosno one pocetke gudranja kada smo se radili da se uradimo a ne ko kasnije da samo funkcionisemo nadam se da me razumijes.pozdrav
PlayLife,
Ako kazes da toliko volis majku i zenu onda idi u komunu. Iskreno, a to ces shvatiti tek za par godina ti si trenutno zabrinut samo za svoje zdravlje i za svoje narkomansko sebicno dupe i kada bi ti popustile ne da ih ne bi voleo, nego bi nastavio da ih ubijas!
Volis ih, da li se to sve radi ljudima koje volis. Prestani da kukas nad svojom tuznom sudbinom, niko te nije tukao po usima da pravis sranja. Jedi ih i treba, svako jede svoja.
PRAVAC KOMUNA...
Ajde, ne pristaju jednom deliji ovakvi postovi
Ako kazes da toliko volis majku i zenu onda idi u komunu. Iskreno, a to ces shvatiti tek za par godina ti si trenutno zabrinut samo za svoje zdravlje i za svoje narkomansko sebicno dupe i kada bi ti popustile ne da ih ne bi voleo, nego bi nastavio da ih ubijas!
Volis ih, da li se to sve radi ljudima koje volis. Prestani da kukas nad svojom tuznom sudbinom, niko te nije tukao po usima da pravis sranja. Jedi ih i treba, svako jede svoja.
PRAVAC KOMUNA...
Ajde, ne pristaju jednom deliji ovakvi postovi

Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
E moj druže,imadoh i ja muža i djete,mišljah da ih volim...ali brate,ovisnik je ovisnik i znaju i mala djeca šta je njihova najvača ljubav i da bi sve učinili za nju....prestani sebe lagati da će ljubav prema njima moći da te izvuče....gubiš vrijeme....svakim danom produžavaš agoniju i nemaš pojma koliko ćeš se kajati zbog svakog tog dana....ja sam na kraju otišla u komunu,srećom pa sam imala koga da me prisili a i htjela sam jer posle bezbroj samostalnih pokušaja moj Qi shvati da ne ide to tako.......imala sam posle pad ,posle 5 ipo godina ali se posle pad može pretvoriti i u let.....nikad nije lako ali je najbitnije taj početak...... kao što Sonja kaže :PRAVAC KOMUNA!