Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
zvrky wrote:A uzelela sam se i onih gore ljudi iako sam ih jednom u zivotu videla nekako su super momci narocito onaj najveci zaboravigh mu ime a i nadimak no znaces ti na koga mislim
Lepi
Sad se malo smanjio, jer je na dijeti...
Ih sad nas je gore puna kuća. Svaki dan bude između 40 i 50 ljudi. Sjećaš se kako je onda bio mir i tišina...
......... Pozdrav mila........ 27 se bliži...... jedva čekam da te konačno upoznam ono zaoprave....hahaahhhaaaa smiješne riječi ali ti tako dođe......... evo sjedila sa burazerom i jaranom gledali slike na općim.d. plakali smo od smijeha........ baš smo se zdravo ismijali....... ja govorim da ćeš doći i svima kojima sam rekla jedva čekaju da te upoznaju......... a meni pogotovo drago...... cvjetam....... procvjetat ću........ ali cvijet će da procvjeta kada te vidim.... jedva čekam...... brojim dane........ sate.... minute...... dan mi je lijepo počeo i evo još lijepo traje jer mi se ne spava...... volim ovako lijepe dane kada sam raspoložena..... mislim na tebe..... ljubim te....... pozzzzzz.......
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
jos 4 dana i tu sam...i cuti nemoj da pricas svima postidecu se kad stignem ahhahahahhaha ti kako znas da ispricas mislice ljudi da dolazi neko spektakularan :smt008
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Evo i mene...veliki pozdrav Zvrky...nisam ucestvovao na tvojim prostorima,ali sam te citao.Ja sam super i bas mi je drago sto si i ti...nego nakon visegodisnjeg mudrovanja oko toga da mi netreba neki psiho razgovor ili ti pomoc u tom smislu odlucih cvrsto da se ukljucim u te stvari...okupljanja,psihoterapije i sl. Vidim sprema se nesto ali nisam provalio sta...o cemu je rijec i mogu li i ja da prisustvujem tome.Naravno ako je neki privatni skup nisam tip da se uvaljujem i ono...nepozvan gost i tako to. Sta se desava
Pa nista se specijalno ne desava ustvari za mene jeste specijalno a za ostale ne znam,koliko sam ja upucena u Sarajevu se odzava nesto vezano za narkomaniju hahahahahhaha poima ti ja nemam,ja licno idem tamo da vidim PROCITAJ ME,Sanelu,Modesti (ako dodje) i jos po neke ljude iz kampusa, i tako cisto druzenje,a ti ako zivis u Sarajevu ili ako mozes da dodjes ti onda racunaj da smo mi tamo od 27-mog uvece pa do 30-tog pa nam se mozes pridruziti.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!