NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Modesty »

jutro i od mene....sunčano je i daleko bolje nego sinoć.....šifriram malo al dobro,ionako nema nikog pa pričam sa sobom :D :drinkers: :drinkers: i naravno,pijem duplu.
heroinapg

Post by heroinapg »

nemo`te vako.jpg
nemo`te vako.jpg (9.79 KiB) Viewed 1426 times
Modesty

Post by Modesty »

volim ovu popodnevnu kaficu....zvrky,možel sessica :D i naravno svima koji su prisutni..nepogledah :? :drinkers: :drinkers: :drinkers:
zvrky

Post by zvrky »

Ma mozee,prokleta nedelja uvek je bila dosadna do krajnjih granica :D :drinkers:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

kako bwe prokleta.....dan mira i odmora...ja baš uživam iako nemam što radit...opusti se i cooliraj
narcohimno

Post by narcohimno »

dobro jutro radni narode...lepo ja kazem,ko rano rani dve kurcine grabi.i opet sam sa sobom pijem ovu gorku kafu.....................................................................................
...............................................................................................................
...............................................................................................................
.....i nije neki trip piti kafu i pricati sam sa sobom.pozdrav
heroinapg

Post by heroinapg »

Meni je najjace TO-sa sobom-ne spavacom...uz 1. jutarnju
Modesty

Post by Modesty »

obožavam jutarnju kafu..sama sa sobom a i kako mogu biti sama kad u sebi imam svog najboljeg druga...........tišina je,nebo je tmurno ali kakve to veze ima samnom,pustiću muzikicu,mada uživam i bez nje.ovo je kao ritual.....proispitivanje misli,mogućnosti i želja.....jedan od rijeđi trenutaka kad sam potpuno posvežena sebi.
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Kisa u Majamiju... Kisa u jebenoj pustinji. Bas veceras pada pisa. Prekinuti svi teniski mecevi, a ja cekam jos 3 za 600 maraka. Ja sam kralj malera... Odoh na sok. Neko mi predlozio limunadu.

Prijatno vece zelim.
Luna

Post by Luna »

aaaaaaaaaaa...ljudii...imam milion virusa u kompu...evo konacno sam se uspjela logovati ..pa sam kod prijatelja na kompu(naravno pijem kafu)...nosim komp na popravku danas...jebem ti viruse. ma nikad tako neshto nisam vidjela...obicno ako imam virus mogu ga izbrisati...ali ovo...ne....zvjer prava.
ovo se desilo petak navece...subotu sam provela boreci se hrabro protiv azdaje...i nakon nekoliko sati...320 poginulih ratnika...105min provedenih na telefonu...sa nekim indijcem...ja sam upala u duboku krizu. Heroin....ista..kriza. znojenje...velike zjenice...nemir...malaksalost....ludilo.odlucih tada...da se predam.I odnesem ipak mog dragog prijatelja i dam ga u ruke iskusnih ratnika....heroja...boraca.Nevjerovatno....nisam ni znala da sam toliko vezana za svoj komp...wow. jutra vishe nisu kao shto su nekad bila :( :cry: ...
eto dragi moji prijatelji....to su vjesti iz daleke amerike. Rat..haos..nasilje...malarija i opaki smrtonosni virusi...
i kisha..kazesh Vlado...?? ne..ovde nema kishe....u pustinji kishe nema...Ahh ta propaganda....i o vremenu su poceli da lazu.
pozz svima....i drzite mi palceve....zazelite srecu....trebace mi 8) :| :axe:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Post Reply