u periodu kad si ok. to se malo izbalansira,a to dal će odnos da pukne za minut,mjesec,godinu,ili nikad zavisi od oboje,mislim da je važno koliko tu ima ljubavi,povjerenja,trpljenja,nadanja itd.
-povratak u život i obnova treba da počne od pojedinca
-šta da dam drugom kad ni sam nemam ništa dobroga u sebi
-podrška porodice može da bude presudna u datom momentu
-o stručnjacima se govori,čuo sam.
-ja ih nisam čuo i nikad vidio
zombi ritual
Moderator: sanela
Re: zombi ritual
o stručnjacima se govori,čuo sam.
-ja ih nisam čuo i nikad vidiozombi
Pa,neka strucna pomoc ne mora da dolazi samo od nekog obrazovanog profesionalca.Tragajuci za svim tim putevima kako da obnovis stan svoje duse,koliko vidim,istrazio si mnogo knjiga i teoretski fiksirao mehanizme borbe.Covjek jakog intelekta i skeptik po pitanju autoriteta.Ono sto neopazamo ,uglavnom,bilo da smo fiksirali problem,ili ne ,jeste nasa emocionalna inteligencia,tj,plime i oseke nasih emocija u svakom danu,i to kako se sa njima nosimo,kako okruzenje apsorbira te oscilacije,i sta ostaje iza njih.Ako iza njih ne ostaje ni zelena trava,ko smo onda u stvari?
-ja ih nisam čuo i nikad vidiozombi
Pa,neka strucna pomoc ne mora da dolazi samo od nekog obrazovanog profesionalca.Tragajuci za svim tim putevima kako da obnovis stan svoje duse,koliko vidim,istrazio si mnogo knjiga i teoretski fiksirao mehanizme borbe.Covjek jakog intelekta i skeptik po pitanju autoriteta.Ono sto neopazamo ,uglavnom,bilo da smo fiksirali problem,ili ne ,jeste nasa emocionalna inteligencia,tj,plime i oseke nasih emocija u svakom danu,i to kako se sa njima nosimo,kako okruzenje apsorbira te oscilacije,i sta ostaje iza njih.Ako iza njih ne ostaje ni zelena trava,ko smo onda u stvari?
Svidja mi se tvoj stav. Ne osvrci se i ne razmisljaj o proslosti. Iskoristi snagu koju imas i NAPRED. Ali,ne ustrucavaj se da zatrazis pomoc ako ti bude potrebna.
SESTRA
Kako napreduješ sa duševnom stabilnošću?...mislim na ezoteriju...
Ezoterija mi dođe kao kafica,osvježenje.Opet čitam Kastanedu poslije dugo vremena.
Stručni textovi(PAW) i 12 koraka su mi od velike pomoći.
Evo, guram treći mjesec čist i trudim se prepoznati post-krizne simptome i pustiti in da prođu.
Sve je malo zbrkano, čudno, organizam je zbunjen. Duša i um ,želje i real se malo razilaze.
Htio bih nadoknaditi sve ove propale godine na brzinu ali vremenom kapiram da neće moći.
Sve vrijeme sam radio protiv sebe a sad odjednom - za sebe.
Treba se čovjek navići na to, da se trudi za zdavlje.
Ova će borba biti na duge staze. Hladni rat.
Evo, guram treći mjesec čist i trudim se prepoznati post-krizne simptome i pustiti in da prođu.
Sve je malo zbrkano, čudno, organizam je zbunjen. Duša i um ,želje i real se malo razilaze.
Htio bih nadoknaditi sve ove propale godine na brzinu ali vremenom kapiram da neće moći.
- joesspappa
Oporavak nije trka na sto metara, vec maraton... Cuvaj se, prijatelju!!!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
PotpisujemOporavak nije trka na sto metara, vec maraton...

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
U pravu si treba se čovek naviknuti na novi život,samo nemoj puno stvari počinjati od jednom,jer moguće je da se dogodi da se izgubiš u sopstvenom umu,tebi je sada sve zbrkano jer ipak tri meseca je još malo i normalno je da ti je sve zbrkano.Ali nemoj odustajati već se bori jer vidim da si fino počeo.zombi wrote:Ezoterija mi dođe kao kafica,osvježenje.Opet čitam Kastanedu poslije dugo vremena.
Želim ti sve najbolje.
PS:i meni ezoterija dođe kao kafica i uživam u njoj
hmmm ezoterija samo klipovi u tockovima
teska crna ringeraja.

Nemoj tako Bobane ima tu i lepih stvariBOBAN wrote:hmmm ezoterija samo klipovi u tockovimateska crna ringeraja.