Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Vlado_M

Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu

Post by Vlado_M »

E dobro... Upravo sam se vratio iz toplih krajeva i opustosio frizider i zvao kladionicu i sastavio tiket i izvalio se na krevet i odspavao lijep komad vremena. Sad sam raspolozen za kenjanje, sto se vidi iz prilozenog teksta, jelte...

Uzeh da razmisljam o tome koji sam ja maler. Prije nekoliko dana cvrsto odlucih da prestanem da pijem, barem na nekoliko mjeseci. Nabavio sam i neke hemikalije koje bi mi trebale omoguciti da se brze fizicki regenerisem i da sebi pruzim priliku da svakog dana ganjam loptu i istovaram kamione i budem otporan na metke... Naravno, te hemikalije bas i nije najzdravije zalivati alkoholom, pogotovo ako pri tome konzumirate i nalorex i hepatitis. ( Bas me interesuje u kakvom je stanju moja jetra. Zasluzila je orden, mislim...) Medjutim, u toplijim krajevima me je docekalo neprijatno iznenadjenje. Direktor i moj domacin dole je, nazalost, ponosni vlasnik velikog vinograda i mnogo bacvi ekstra kvalitetnog vina vranac i nesto losijeg merlota (ili kako se vec pise), a ima i neke sugave boce vina koje je napravio od makedonskog plavca i koje kurcu ne valja... Dobar domacin, fakat, odmah me je zatrpao najkvalitetnijim primjercima prvog od nabrojanih. I, jebiga, meni bilo glupo da odbijem covjeka. Tako sam danju radio, a nocu pio... Trebalo je nesto od tih boca da ponesem kuci, ali odlucio sam da se rasteretim na licu mjesta i smirim ih sve do jedne. Plan realizovan u potpunosti.

HAhahhahahaha, nisam mogao da vjerujem da ce mi biti onako dobro. Odavno se bolje nisam proveo. Na poslu je sve proslo u najboljem redu, potpisao sam brdo dokumenata i tjesio sjebane investitore i srao strucna sranja do besvijesti; a poslijepodne sam se glupirao i provodio i zajebavao... 3 pravo dobra dana. Cak se desilo i da sam celibat prekinuo na jednu noc, ali sam danas odlucan da ga nastavim do kraja zivota.

Naravno, glava mi sada pulsira kao supernova i cini mi se na momente da ce doci do eksplozije sirih razmjera, ali nije me briga. Kontam lagano otici na partiju samokaznjavanja u dvorani, a onda se udariti kamenom po glavi i zaspati sa zeljom da planeta Zemlja stucne i lagano poskoci i sjebe kalendar i presalta se odmah sa cetvrtka na subotu... Mislim, za nadati se da ce biti tako. Cuda se desavaju i to.

Desilo se u medjuvremenu da je doputovala moja vjecita bivsa riba i prijateljica i komsinica iz Evrope. Zvala me da odemo na pice. Naravno, promrmljao sam nesto da nemam vremena veceras i da mi je drago sto mi se javila i sto je dosla i spustio slusalicu. Obecao da cu zvati sutra... To mi stvara nervozu. A ta nervoza bi mogla uciniti da me noge sutra poslije posla (ako se ranije spomenuto cudo ipak ne desi), odnesu u pab i parkiraju za sank. Onda bi sam jezik zatrazio pivo i ruke ga same prinijele ustima, ono se samo prosulo niz grlo i ja ga progutao ni kriv ni duzan... Da, plasim se tog scenarija. Sto jest, jest.

Partizan je napravio podvig i pobijedio prvaka Evrope i plasirao se u cetvrtfinale evrolige. To mi srce ispunjava radoscu. Da... Sretan sam covjek bio sinoc, a sretan sam i danas kad se toga sjetim. Odavno mi neko sportsko desavanje nije donijelo vise radosti. Milorad Cavic je novi evropski prvak i rekorder u svojoj disciplini u plivanju, Nole gazi redom, a Zvezda je dobila Cukaricki na penale... Americka privreda grca i nalazi se pred kolapsom i dolar tone, berzanski indeksi padaju, planeta se i dalje zagrijava, a Madona negdje snima novi hit. Onu klinku od prije nekoliko veceri nisam sreo. Bice da smo se mimoisli negdje putem. Veliki je ovo grad, ima skoro 3 ulice (prosto ne mogu da vjerujem da me Yugostar poznaje)... A ima i dana dovoljno. Mada su neki ljudi javno izrazili svoju sumnju u moju zrelost, cini mi se ipak da sam danas nesto manje zelen nego sto sam to juce bio.

Dakle, sve je u najboljem jebenom redu trenutno.

P.S.

Yugostar, vidi da mi se javis kad se nekad sretnemo, a tebi se ne bude ucinilo da negdje jurim ili da sam pretjerano nadrkan ili pogubljen i to...
bojanol

Post by bojanol »

Partizan Šampion ! ! !
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Mada su neki ljudi javno izrazili svoju sumnju u moju zrelost, cini mi se ipak da sam danas nesto manje zelen nego sto sam to juce bio.
zelendaro
mislis zato sto si umocio, ili?
YugoStar

Post by YugoStar »

Vlado nisi me skont'o...ali evo...vidis od kad sam ovde i citam,citam.Ti mi nekako interesantan,provalim ono Le Vita (bio nekoliko puta bezuspjesno) i polako pocinjem da kontam...mic po mic...i da ti neduzim uglavnom potvrdu dobijem kad ti je nastradao rodjak.Drug,malo sam dalje od epicentra,ali sam odskocio do plafona kad je roknulo.Elem upale se meni lampinjoni i nazovem ti ja druga...djesi care,sta ima,bla,bla...nego reci ti meni kako se zoveonaj tvoj namicatelj pare...i rece mi.Hvala i zivio !.......Pazi ja samte vidio par puta ali te nebih prepoznao,nisam bas domicilan stanovnik ovog naseg romanticnog mjesta,ali poznajemo mnogo zajednickih strejt drugara.Eto,ali bih te volio upoznati...I neznam sto sam zapeo toliko...ako te smaram samo me iskuliraj jedno 2-3 puta i bice OK.Sve najbolje... :D
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Zona Sumraka wrote:
Mada su neki ljudi javno izrazili svoju sumnju u moju zrelost, cini mi se ipak da sam danas nesto manje zelen nego sto sam to juce bio.
zelendaro
mislis zato sto si umocio, ili?
Hahahhahahah, ne. Mislim na globalnu sliku koju sam tamo ostavio. Znao sam biti mnogo gori ranije.

Yugostar, uvjerio si me :).
YugoStar

Post by YugoStar »

Sta je gdje si....sumnjiv si kadte nema i nepises?!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Kad ne pisem, u posljednje vrijeme to znaci ili da sam pretrpan poslom ili da imam gomilu tiketa u igri ili ganjam loptu u sali i istovaram kamione rekreativno i to... Doduse, cesto mi se dogodi da vam nemam nista pametno za saopstiti, ali to nije sputavajuci faktor. Navikao sam i sebe i vas na gluposti. Ako eliminises sve gluposti iz moje price, ostaju eventualno znakovi interpunkcije i poneko bd.

Citamo se.
dete svemira

Post by dete svemira »

PDT_Love_07 :heart:
Misli koje misliš
su život koji živiš.
YugoStar

Post by YugoStar »

Dovla,gdje si sta ima ? Ja sam kuci nonstop,kao ucim nesto...ubih se od dosade...nadam se da si ok?
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Nadam se da sam okej... Ne znam, zavisi od ugla gledanja. Cini mi se da sam globalno natekao. Licim na onu golemu sjebanu gromadu leda koja se otkinula od Arktika i sad besciljno luta sjevernim ledenim i zajebava pingvine i usamljene ledolomce i zalutale morske lavove i slicno... Naime, uzeh juce da probam proslogodisnje majice kratkih rukava; rezulatati bijahu porazavajuci. Kao da krijem kengurka ispod majice. Nije fazon... Moji prijatelji takvu mjesinu zovu - zulj od seksa. Aha, tepaju joj... Naravno, u mom slucaju ta hipoteza se u startu odbacuje. Osim ako se racuna svakodnevni seks sa mojom dugogodisnjom djevojkom Desankom Sakic... Udebljo sam se kao svinja, ali tjesi me jedna stvar - ovo nije nista kakav cu tek da budem za par godina. Svinja debela funkcionerska. Masne usne. Grudi kao u Pamele... Jebiga, ne znam normalnog covjeka u ovom gradu koji se po zaposljenju nije natovario kilogramima, barem 5 do 10... Planina, milina. Udahnes vazduh tri puta i odmah zelis da spucas 3 kg sirovog mesa u venu. A dok sam zivio u Novom Sadu, jeo sam kao pticica. Tri pahuljice i zrno rize i kriska hljeba za cijeli dan... Topio se ziv.

Debelu svinju funkcionersku zovu da udje u jednu partiju. Okej, nije partije, udruzenje je gradjana. Kao neki jebeni pokret za mjesto u kojem zivim, oformljen sa ciljem da se dobije vlast na lokalnim izborima na jesen. Hoce da me stave na listu kandidata za mjesta odbornikau opstini, hahahahhah... Kazu da sam mlad i fin i ljudi me vole i vjeruju mi. Jest. Pojma nemam sta da radim. Ako ja treba da spasavam drzavu, ovako sjeban kakav jesam, onda smo fakat otisli u tri lijepe picke materine... A odbornicka naknada je 500 maraka mjesecno. Opis posla - drkas batinu jednom do dva puta mjesecno na skupstini, uzmes rijec ili ne, dignes ruku kad je dize tvoja raja na glasanju... Eventualno se smjeskas sagovorniku kad bi ga najradije opalio lijevom i desnom. Krijes pravo misljenje. Lazes. Kritikujes vlast. Lokalnu, ako si opozicija. Ili globalnu, ako si lokalna... I na kraju se opet sve svede na licni interes. Proguras za sebe neki plac u opstini, ili gradjevinsku dozvolu u urbanizmu, plus onih 500 maraka. I ruckovi i zajebancije.

Evo gostiju, nastavljam kasnije...
Locked