Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ne znam... pajdomanska, pa jos podgoricka capri je hard core... definitivno... volim sve Vas sto se snazite kako je votzi bez dopa lijep, najljepsi - da li je?
nakon svih i svakakvih peripetija mogu reci da votzi bez Njega nema nekog narocitog smisla, ubijedite me u suprotno, plizzz
nema potrebe da molis
jesam iz podgorice i strejt i srecna sam bez dopa
Pozdrav
Last edited by heroinapg on Sat Nov 08, 2008 2:11 am, edited 1 time in total.
Alo, mojne da ti dam 083:}...Nit sam ambivalentna hehehe hihihi shtagod to znachilo, nit sam plavushica
pogotou deminutiv
salim se...znas! Necu zvaku vrati mi kusur
Bile su tri vrste-bazoka, sport i one vitamin c....posle su se pojavile i one sto izgledaju kao pljuga, al su bile bas gadne...
Vise ih nema, bar kod nas.
085 A to vi je, my dear forumashi pjesma ili ti uh.....draft verzija od MC Marka..."Necu zvaku, vrati mi kusur"...Ja bih orbitu......i josh nekaj, no mi se ne da
MENI JE 6-OG APRILA GODISNJICA OD APSTINECNIJE OD PASA SVIH RASA Hvala na paznji i do pisanja, vidjenja ili pak-ipak. Mozhda je proslavim u pravom, ne u plavom drushtvu...hm uz kamilicu-kamilu-ili pak tetrapak
IPAK SE OKRECE
bilo je vishe apstinencija, al kao ova............
pa da castis 'mala plava,mala plava...plava kao reka SAVA" hehe,evo bicu dobra samo nemoj onako vise da vices na mene hehehheheh ,obecavam nisam te ja cimala-evo sad hocu ali nemam kredita ni za cim-shit!jbg-poruke za svabiju 14centi...malo cemo ih prorijediti:)
mislim na tebe...ako si tu nedje-javni se tjurko