250km...gdje idesh Vlado sreco....? na more? ma ja zapravo nemam pojma koliko je 250km hahahahah...
Idem u Trebinje, po meni najljepsi grad u RS... Skoro pa more. Znam dole gomilu ljudi i osjecam se kao kod kuce. A idem u svojstvu Sahbaza, revizora, nece mi se nimalo obradovati u firmi
Evo i mene...nekoliko dana sam izbivao iz kuce i bio u stanu u kojem sam odjavio internet,ali OK...sad sam ponovo na svojoj,guzovima i dugim sjedenjem udubljenoj,sjedalici stolice...E ovo mi je super,kutak za suplju,za sve i svasta...mada mi fali chat,nekako brze ide...e dahoce ova ekipa napraviti jednu sobicu za presipanje iz supljeg u prazno,pa da onako fino i ruzno i svakako pisemo...malo o normali,malo o nenormali,da nem svima bude bolje i veselije.Nekako mi neide ovo posaljem,pa cekam,cekam...e jesam se raskuk'o...Danas sam dobar,samo me jutra jos pomalo jebuckaju,a bio sam od onih tipova koji kad progledaju ili pjevaju ili laprdaju i nerviraju onaj dio populacije koji kao nesto krmelja i cekada se uz kafu razbudi.Mislim da sam prije ovoga napisao par textova,par,bas iz gore navedenog razloga pa me i nepoznajete,nazalost,dovoljno,ali ja sam vas skoro sve procitao i zakljucio da je ovde meni najbliza ekipa...nejbliza po kontu,inteligenciji,zajebanciji...Nego jednog lijepog dana cu se odvaziti i ispricati svoju pricicu tek toliko da imate pojma s kojim delegatom komunicirate...mislim sustina je ista...lijepi i satro kontrolisani pocetak,avanturisticki ulazak u egzoticnu dzunglu punu zivog pjeska,upadanje u razne mocvare,zabokrecine,blato...a onda zivi pjesak...pakao...sad sam izvucen i borim se...borim,borim...
hehe,trebinje..e bas odatle je moj cale porijeklom,vodili me dva puta..i cak i u ljubinje,fenomenalno sam se provela-ljudi su bili tako fini i ljubazni,i svima si odjednom 'rodica'.. sestra,i prijateljica..imala sam nekih 15 god tad.bas lijepe uspomene:)lijepo se provedi dovla.......
neko za nes kafu?jos malo sam tu....ljubim vasssss
evo stize ....ah mogu zamisliti kako ti je zabavno,pogotovu dnas-dan je stvoren z izlezavanje....smrc
i ja sam danas full,bas za baksuza !tako mi se spava ,uzas...evo cak moram i domaci iz engleskog da pisem buuuaaa
evo kafica,izvoli
E hvala na kafici rajouno, jedino me to može malo podići...
PDT_Love_18
Još ovde kiša pljušti kao iz kabla, pa mi se tek onda spava
Jel ti beše studiraš prava, čini mi se da sam čitala negde?
I ja skoro završavam faks (još 4 ispita do kraja) pa mi je tako drago što sam završila sa engleskim!
Veliki poljubac, baš mi je prijala kafica sa tobom
nema na cemu ,navrati opet...da se druzimo...
da ,i ja zavrsavam prava ...jos par ispita-koji su mi ogromni,ali ne bunim se ,konacno cu nesto trijezne glave nauciti!
ljubi te I !cuvaj se.....