NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Vlado_M

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Vlado_M »

Jebes tablete. I ja imam problem sa spavanjem, ali izgleda da sam pronasao rjesenje... Fizicki iscrpljivanje. Totalno praznjenje sportom, poslije cega spavam kao beba... Stare mi, svakog jutra se budim sa daljinskim u supku, a na TV-u leprsa sahovnica i hrvatska himna i to. Zaspim, a da ga ne stignem ni ugasiti. Obicno gledam neki film na HTV-u, ali nikad ga ne dovrsim.

Narco, iskreno, ne vjerujem da si na samo jednom trolu dnevno, ali dobro... Odjebi taj trodon i baci se na trcanje, fudbal, tegove, basket, drkanje. To je sjajna kombinacija, neces imati ni najmanji problem sa snom.

Ja juce prosao tiket. Imao danas dobar dan na poslu. Veceras putujem 250 kilometara... Pristojna sedmica.

Pozdrav.
Modesty

Post by Modesty »

poslušaj našu pamketnu glavicu dovlu :D :wink:
narcohimno

Post by narcohimno »

Narco, iskreno, ne vjerujem da si na samo jednom trolu dnevno, ali dobro...JAA....JEDAN ALI VREDAN...TRAMADOL 100MG RETARD
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Tj. dupli trodon :)
narcohimno

Post by narcohimno »

paa...necemo se sada baviti trivijalnostima...
Modesty

Post by Modesty »

joj,joj trivijalnosti moja mudra...pa našta si ti bio navučen pa još uvijek moraš biti na tom sranju???????
pa guzu bih ti izlupala šta radiš sam sebi,ni dušman ti nebi gore smislio....samo ti mene smatraj ovakvom ili onakvom ali sam možda i jedina koja ti istinu i pravo stanje iznosi...tapšanje po rameni i poljubci te neće dić iz depre i ostalih sranja.
Modesty

Post by Modesty »

i dosta više o tome u našoj maloj kafanici,ovde se piju samo kafa ness i ponekad sokić :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: uh baš mi sjeda ovoa poslepodnevna :wink:
Luna

Post by Luna »

250km...gdje idesh Vlado sreco....? na more? ma ja zapravo nemam pojma koliko je 250km hahahahah...ja kontam 250milja...a to je skoro do kalifornije ovde :lol: ...uhhh ustala sam rano...prije 10...mami neshto da pomognem a i da kao nadjem posao hheheh...
shto se tice sportova...slazem se..kad god odem u gym i dobro se izigram...spavam mnogo bolje. Medjutim....zna nekada i da se obrne...pa sam nakon gym-a ko chigra...e onda..popijesh caj od valerijane, istushirash se mlakom vodom, i gledash tv. mada..desi se...da ni to ne radi.. e onda, umjesto tableta za spavanje(koje mrzim..jer se osjecash ko' govno sutradan)popijem muscle relaxer(za opushtanje mishica)...i spavam ko' beba. jedno vrijeme sam pila nyquil-sirup za kashalj(dodushe kashaljala sam)...ali za noc...odmah zaspesh...
inace....danas idem na neki koncert...danas je taj neki praznik-st patric's day..irski praznik. pa tako i irski bend...flogging molly. bicu dobra :-D ..obecavam.
evo pijem kafu...machka mi sjedi na jednoj strani tastature..pa je prilicno teshko tipkati....nadam se da ce danas biti dobar dan...isto i vama zelim
pozzzz
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
narcohimno

Post by narcohimno »

tapšanje po rameni i poljubci te neće dić iz depre i ostalih sranja.
dobro,kad ti tako kazes...nego modesti jesi li procitala edukativne tekstove iz magazina sto sam ih izdvojio...?meni se svidja najvise onaj o zenama.pozdrav
Modesty

Post by Modesty »

neznam na šta misliš dragi,hajde ako ti nije teško,kopiraj mi i pošalji na PP
Post Reply