Djelići moja ispovjedi
Moderator: sanela
Re: Djelići moja ispovjedi
narvno da bi trebala,ako osjecas ikakvu zelju-pocni!!!mi cemo te citatii podrzavati...bar ja hocu...ljubim te bakuta:))
PER ASPERA AD ASTRA...
Mislila sam da neka od Vas zapocne temu NARKOMANSKI POCETAK
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
već sam ti rekla na tvoj temi po pitanju toga......sve što te zanima vezano za početke već imaš......ali ćemo ti svako napisati ako te nešto konkretnije zanima......sada svo velika većina usredoćeni na naše izlječenje i smatram da je korisnije pisati o motivaciji za isto zbog onh koji je još uvijek nisu pronašli i koji se osječaju beznadežno.
zakoračila sam na put ozdravljenja kada sam kapitulirala nad vlastitim snagama,ponosom i kad sam se prepustila drugima i dozvolila da mi pomognu.
Mod, smijem li pitati koliko dugo si bila na heroinu i koliko dugo si čista?
Na heroinu kad se sve zbroji,bila sam nekih 7 godina,od teškoh opijata sam bila čista 10g a od tordona 5 ipo kada sam napravila recidiv sa dopom,sad sam čista 4 mjeseca i nešto.
Kada sam čitala tvoje postove, ti si mi dala najviše nade! Znam da se želja može javiti i nakon 10 godina, doktorica mi je pričala o tome, kada sam išla s dečkom , ali je isto tako i napomenula da je u tom trenutku veoma bitno ne prešutjeti tu želju, nego se povjeriti nekom i potražiti pomoć!
Evo ja sad tebe molim , ako se ponovo dogodi , potraži pomoć kao što si i sama rekla da si ju tražila na početku!
Istina je da ne znam kakav je to osjećaj, ali pokušaj se u tom trenutku sjetiti i onih koje voliš a čije srce ćeš slomiti ako poklekneš, kao što je moj dečko puno puta slomio moje, kao što si i sama slomila nečije ....
prisili se da se prisjetiš .....
Ne znam osjećaj , ali znam da u heroinu nema toga ' još ću sad , jaka sam ' ti to i sama najbolje znaš ! Jaka si ako te kopa a ne uzmeš , a ne ako čak i samo jednom uzmeš i više nikada ! Čak i tada znači da te zlo pobijedilo , a to ne želš zar ne?
Drži se! Ja nisam ovisnik i nisam niti blizu toga , ali ću ti i ja biti podrška ako ju budeš trebala i željela !
Budi hrabra kao što si dosad bila i ne dozvoli sebi da toliko puta ponavljaš istu grešku! PDT_Love_23
Evo ja sad tebe molim , ako se ponovo dogodi , potraži pomoć kao što si i sama rekla da si ju tražila na početku!
Istina je da ne znam kakav je to osjećaj, ali pokušaj se u tom trenutku sjetiti i onih koje voliš a čije srce ćeš slomiti ako poklekneš, kao što je moj dečko puno puta slomio moje, kao što si i sama slomila nečije ....
prisili se da se prisjetiš .....
Ne znam osjećaj , ali znam da u heroinu nema toga ' još ću sad , jaka sam ' ti to i sama najbolje znaš ! Jaka si ako te kopa a ne uzmeš , a ne ako čak i samo jednom uzmeš i više nikada ! Čak i tada znači da te zlo pobijedilo , a to ne želš zar ne?
Drži se! Ja nisam ovisnik i nisam niti blizu toga , ali ću ti i ja biti podrška ako ju budeš trebala i željela !
Budi hrabra kao što si dosad bila i ne dozvoli sebi da toliko puta ponavljaš istu grešku! PDT_Love_23
Ne brini draga za mene,znam točno gdje sam pogriješila,sve sam sad sabrala i oduzela i vjeruj mi de se nešto slično nikada neće ponoviti.
Nije fer pravdati se ali ipak ću ti reći,da to što sam napravila recidiv nisam 100% kriva samo ja.....našla sam se u vrlo teškoj i nezahvalnoj poziciji kroz posao,bila sam sama,ne zaštićena,sama među vukovima(aktivnim ovisnicima) i na kraju krajeva posle toliko godina i previše gorda da bih mogla povjerovat da se meni to može destiti.
Neću živjet u strahu a niti ću ikad više podcjeniti to zlo.
Nije fer pravdati se ali ipak ću ti reći,da to što sam napravila recidiv nisam 100% kriva samo ja.....našla sam se u vrlo teškoj i nezahvalnoj poziciji kroz posao,bila sam sama,ne zaštićena,sama među vukovima(aktivnim ovisnicima) i na kraju krajeva posle toliko godina i previše gorda da bih mogla povjerovat da se meni to može destiti.
Neću živjet u strahu a niti ću ikad više podcjeniti to zlo.
Da,dobro si rekla.....čim apstinent osjeti da počinje da misli na taj filing,da razmišlja o tome kako bi možda SAMO JEDANPUT podhitno treba tražit pomoć,MAHATI ZASTAVICOM.ja to nisam učinila jer sam računala na svoje snage,ili barem kad sam uzela prvi put i vidjela da želim i drugi put..........tad ako se ne zatraži adekvatna pomoć,ode sve u propast.
NEMOĆNI SMO PRED HEROINOM U TIM SITUACIJAMA I POMOĆ NAM JE NEOPHODNA!
NEMOĆNI SMO PRED HEROINOM U TIM SITUACIJAMA I POMOĆ NAM JE NEOPHODNA!