NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by sanela »

@Luna
Hvala Luna :oops:

@narcohimno
Čuj, ja nemam ništa protiv sarkazma. Čak ga i sama koristim u nekim prilikama. Ali ipak, na forumu se sarkazam nekad ne može prepoznati, pa bi bilo lijepo da sebe uveseljavaš koristeći sarkazam u razgovoru sa ljudima oči u oči, a ne preko tastature. Bila bih ti vrlo zahvalna na tome. Pozz
sunrise

Post by sunrise »

osjecam potrebu opet nesto reci jer sam ja zapocela tu spiku...ja nisam bila seksi obucena, duzi pulover na pruge, uske hlace i lakirane cipele(crno-bijele,kao i maja) i bijeli kaputic,ono 3/4, po meni to nije sexy nego vise nice i fine i ono najbitnije ugodno jer hlace ne stizu a maja siroka hehe,da se mogu dobro natankati klope u restoranu.znaci,ovaj moj je ocekivao crne hlace, i mozda neku kosulju ili sako, to je on htio,kao da idem na poslovni sastanak a ne restoran.

a,sad, sexy i napucavanje,ko moze moze,ja sam mogla i voljela, jebi ga cura s mora,navikla na topove i kratko i usko i opet cu kad se vrnem na normal tezinu ako ne za van onda za po kuci i kad odem doma na more,
a, kod tipa, mi je odijelo ok samo povremeno ali volim sto ovaj moj ima robe too much i niti ne stigne nositi i jos mu konju ja kupim jer mi je lijepo kad on ok izgleda, ono, dobar pulli i jeans i timberland patike ili tako nesto, simple ali pristojno

evo mene u nocnim satima, danas sam njoke kuhala, to mi je bio i dorucak i rucak i vecera, ali su mi legle ko budali samar
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
rajouno

Post by rajouno »

sanela ni ja te ne mogu prepoznati!totalno si drugi lik ...doduse slike se sjecam kroz maglu,mogu ti reci da ti ovaj look vise dolikuje:)
narco ja sam samo branila zenski rod,naravno da nisam ni ja napucana ribica..proslo me je to,ali daleko od toga da ne volim se skockati i lijepo izgledati-sa ili bez frajera.ali definitivno ko sam sa deckom,i jos skockana...prije,dok sam bila bas mlada voljela sam flertovati..jbg,ali i to se vremeom promijenilo i sad to cinim iz ljubavi prem svom dragom,i obozavam kad neko zuri..a ja se topim pored njega od ljubavi!
eto recimo imala sam neke pare juce,i otisla sam kupiti patike i trenerku ...i prezadovoljna sam...nisam kupila neku fensericu,vec nesto korisno i udobno..nekako obozavam pamuk i sve mi je ostalo 'mucenje'
sun,ebi ga i ja sam cur sa mora i razumijem te u potpunosti..kad sam otisla u bg studirati,najdeblja stvar koju je riba ponijela na -15 jeste teksas jakna...brzo sam promijeila stil odijevanja,i nisam vise izigravala prolece po bgd:)))
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Oooooo Sanela odlucila da se pokaze ljudima :-D Dobro ti stoji tako mogu ti reci.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
narcohimno

Post by narcohimno »

sanela wrote:@Luna
Hvala Luna :oops:

@narcohimno
Čuj, ja nemam ništa protiv sarkazma. Čak ga i sama koristim u nekim prilikama. Ali ipak, na forumu se sarkazam nekad ne može prepoznati, pa bi bilo lijepo da sebe uveseljavaš koristeći sarkazam u razgovoru sa ljudima oči u oči, a ne preko tastature. Bila bih ti vrlo zahvalna na tome. Pozz
pokusacu ali nemogu nista da obecavam.pozz...
Luna

Post by Luna »

otegnu se nasha kafica i u popodnevne sate....Ali neka...fino...Sanela-nema na chemu...shto jeste jeste :wink:
Evo....trebala sam danas otici pokupiti neke aplikacije po restoranima...pa sutra predati.... no ne ucinih to. Medjutim..nakanih se i odoh u gym...dobro sam se razdrmala...preznojila i zadihala :butthead: :lol: ...doshla kuci...zovu me da radim-super ne moram ici po aplikacije danas hehehe... A moram naci bolji posao....pa sam skontala raditi u nekom napucanom restoranu...skupiti neshto love...otplatiti racune...itd itd....A sad....samo treba dignuti dupe i predati na razna mjesta.
No to ostavljam za sutra :-D ...sve shto mozesh danas ostavi za sutra :wink: :finga: hehehe
eto odoh se sada spremati za posao....par sati...20-30dolara...jbg...bolje ishta nego nishta.
eto...za sve moje sexy cure...cmokkk.,....

sunrise....ma oblaci se kako ti zelish....ne dozvoli da ti iko ishta kaze po tom pitanju....jer znam da sigurno ne bi pretjerala...i da je sve classy i s ukusom :wink:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
narcohimno

Post by narcohimno »

evo ja dodjoh na jutarnju kaficu nepozvan,nadrkan a vas nema da me razonodite...jos jedna neprospavana noc...blizi se vreme odlaska na posao...jos jedan dan u mojoj memljivoj i nadasve kurtonskoj kancelariji...kakav li me danas ceka izazov na poslu?sta li ce mi poveriti?imam sirok dijapazon poslova:od pecatiranja racuna sve dok ti ruke ne poplave(ne od mastila)pa sve do kopiranja besmislenih papira dok te ne izludi zvuk kopir aparata pa pocnes da cimas glavom u ritmu njegovog rada...koliko sam ja skontao,celo radno osoblje bi mogla komotno zameniti malo jaca pentium trojka...a evo,koliko vidim i kisica je tu da zacini ovo predivno jutro...nije cudo sto me ne zovete na kafu...zracim veseloscu kao deda od 85 godina sa svim mogucim bolestima.do skorog pisanja,pozdrav
Modesty

Post by Modesty »

E moj druže,više neznam šta bih sa tim tvojim spavanjem a još manje sa tvojim kukanjem na forumu oko istog...a da ti meni ostaviš na PP adresu da ti ja pošaljem nešto za lalanje što pije sav normalan i nenormalan svijet kad ima taj problem.....nije to bolan skupo....pa vidiš li ti koliko se ja nerviram što ti nespavaš a bez veze...kao da si mazohista i to ti odgovara.
Evo ti sad od mene dupla :drinkers: :drinkers: ali nemoj da ih piješ posle 16h :drinkers: :drinkers:
narcohimno

Post by narcohimno »

modesti draga,hvala ti sto se sva pokida od brige zamnom i jos ti vise hvala sto mi tako svesrdno sakom i kapom(vise sakom)nudis tablete za spavanje ali uzalud...probao sam ih skoro sve i mogu ti reci da mi vise prija da ne spavam, nego da se lazno komiram i posle sutradan vucem onu njihovu tezinu u stomaku i celom telu,i jos sto je najgore samo me zakucaju za krevet a oci k`o u buljine...znam da ces sada reci kako sam komplikovan i kako mi je tesko udovoljiti ali zamisli kako je tek meni...ja moram da zivim sa ovakvim sobom
Modesty

Post by Modesty »

pa nisam bolan znala da si ih probao i da loše djeluju na tebe,stvarno nisam.....neću ja tebe šakom nego razgovaram sa tobom kao sa nekim koga smatram inteligentnim i pišem ti bez lažnog uvijanja.Jbg ima ljudi koji nisu imali nikad problema našeg tipa pa pate od nesanice.
Post Reply