Problem..Sa prijateljem.
Re: Problem..Sa prijateljem.
.
Last edited by eetfuk on Tue May 06, 2008 12:00 am, edited 2 times in total.
zvrky wrote:Kako mislis premalo?
mislim prekratko vremenski, nisam se baš dobro izrazila sorry
Da evo napišem i epilog. Nakon još 1 000 000 zavrzlama, epizoda, gluposti, nagovaranja drugih napokon sam pustila više tog prijatelja. Otišlo je predaleko, on se mora sam opeć, nema tu puno filozofije. Iako su mi neki to već dugo tupili, ja sam ga tek sad otpisala od sebe. Nije mi on ništa u rodu, samo dobar prijatelj. Naći ću druge, tj. već ih imam. A s njim ćemo vidjet. Jebiga.
Nisam vam bila ni zahvalila na savjetima prije. Hvala (:
Ines.
Nisam vam bila ni zahvalila na savjetima prije. Hvala (:
Ines.
Nemoj biti jako tužna, to ti je tako u životu... neke ljude možeš spasiti i pomoći im druge ne možeš. Ti živi svoj život, veseli se, imaj prijatelje, izlazi... a njemu kako bude... možda ti jednog dana i zakuca na vrata tražeći pomoć.
Čuvaj se Ines!
Neki ljudi stvarno ne žele pomoć, ti tu ništa ne možeš...
Neki ljudi stvarno ne žele pomoć, ti tu ništa ne možeš...
Ma nisam tužna... Izlazim ja normalno i sve... Ovo je sad bila baš ono moja odluka, tako da mi nije previše žao...Pozdrav i hvala stvarno na savjetima prije!!
potpisujem ivu ...
i ti si premlada da se na bilo kakav nacin nosis sa tim..ne gledaj na to kao na cinkanje,vec jedini moguci nacin da pomognes.
on je definitivno premlad, i dok postoji sansa moze se reagovati,a porodica tu igra kljucnu ulogu.
i ti si premlada da se na bilo kakav nacin nosis sa tim..ne gledaj na to kao na cinkanje,vec jedini moguci nacin da pomognes.
on je definitivno premlad, i dok postoji sansa moze se reagovati,a porodica tu igra kljucnu ulogu.
Daj ajde... Ne spavam sad.. A i ne ću vjerojatno... Saznala sam da se probo ubit. Popio je parfem. Samo sam to čula, kao, ja sad s njim ne pričam... Tako da ne znam ni zašto ni niš...Mislim, ja njega više izbjegavam.. On to ne zna... Da ga ja ipak nazovem da se nađemo da vidim kaj je bilo il da stojim iza svog i da ga pustim na miru?
joooj

joooj
Mislim, ja se nadam da je sad njegovim starcima došlo iz dupeta u glavu i da će ga poslat nekom psihijatru?
sto sve ljudi cine u trenutku ocaja.. samo se zapitaj hoce li biti ponovno isto ako opet otvoris konverzaciju izmedju vas ili ce on ozbiljno porazmisliti o svom problemu.
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....