pitanje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

peYoTe_89

pitanje

Post by peYoTe_89 »

bok svima.
ja sam novi na forumu, danas sam se registrirao, inace sam iz zgba..neznam da li je ovo uopce pravo mjesto za takvo pitanje, ako nije slobodno mi odgovorite..neki dan sam gledao na telki da jako puno ekipe odlazi u mostar i druge gradove u bosni, po dop, jer je navodno puno jeftiniji..prije nekih godinu dana kompic mi je bio dolje i rekao da je 1g platio 200kn, ali to je naravno bilo na malo..kod nas je neka prosječna cijena 1200-1400kn za 5g i 2300-2400kn za 10g..pa me zanima jel bi mi mogao netko od vas prisutnih malo pjasniti kako se krecu cijene, cisto informativno..recimo 10, 20 i 50 g...zanima me da li je to stvarno toliko jeftinije da se nekome isplati sjest u auto i otici dolje na vikend, samo da bi se dolje sredio..naravno na tv-u, na dnevniku, cijene nitko nije ni spominjao, pa me bas zanima..isto tako je navodno puno kvalitetniji..dali ima netko tko je u zgb probao, pa da zna kakva je razlika u kvaliteti..
isto tako sam cuo da je situacija na kosovu potpuno ista, pa cak i dosta jeftinja i kvalitetnija..dali znate sta o tome ?
unaprijed hvala svima na odgovorima..
pozdrav!
Zona Sumraka

Re: pitanje

Post by Zona Sumraka »

definitivno si u pravu...ovo nije mjesto za takvo pitanje...
Luna

Post by Luna »

a josh je naj jeftiniji u mexicu.... :-D pa umjesto da sjednesh u kola...ti sjedi u avion...i odfuraj do mexika...napuni rezerve i furaj...pa da...jebesh to sve na malo...
:axe: :vom: :finga: :roll: :axe:
grrrrrr
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Modesty

Post by Modesty »

najbolje da nazoveš urednika te emisije koju si gledao na teliki i da tražiš da te uputi na šemu.....ako je čovjek o tome pričao,vjerovatno zna nešto više od nas...

:vom: :twisted:
narcohimno

Post by narcohimno »

HAHAHAHAHAHAHA...ovaj me je zasmejao do suza...ortak na pravom si mestu,ne brini...nama malo smeha uvek dobro dodje...UUHU...HAHA...
sanela

Post by sanela »

Pa ne mogu da vjerujem da i ovakvih pitanja ima...
Možda bi trebali napraviti top listu najneprikladnijih pitanja na forumu... Ovo pitanje bi zauzelo neko mjesto pri vrhu, ako ne i prvo mjesto. :roll:
Luna

Post by Luna »

bilo je i gorih...josh davno....ne mogu se sjetiti imena...no znam da su zelili saznati kako, zapravo da se drogiraju. Pa je tu bilo komentara sa instrukcijama kako da se pametno ubodesh.... :vom: :rolleyes: :roll: ....pa gdje da se nabavi droga....u tom i tom mjestu....pa odgovori na to pitanje...hahah ma haos. Bilo je tu bisera....definitivno. ovo me podjseti na to da sam ja na ovom forumu vec duuugooo dugooo. samo kad se sjetim starog dobrog foruma....(to je zaista bio dobar forum)....pa ja sam pravi pionir :-D ...heheh poz za Sanelu i Avdiju
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Da bo je sjajan forum tada sam ga i zavolela ovoliko,a bilo je i bivsih i tadasnjih i svakojakih narkomana u isto vreme i onih koji nikada nisu hteli da se skidaju ali su imali dobre savete za one koji to zele...ma u svakom slucaju bio je dobar ovaj forum.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sanela

Post by sanela »

Ovaj forum je prava internet zajednica... i kako vrijeme prolazi, tako se neke stvari mijenjaju. Meni je forum bio dobar i ranije, a dobar je i sada zbog vas koji dolazite i dijelite svoja iskustva s ljudima koji žele da čitaju. Drago mi je što ima ljudi koji ostaju. Žao mi je kad ljudi odu... ali svi mi pravimo vlastite izbore u životu. pozz
saša-ex

Post by saša-ex »

Vidi, pravo ti je bolja frizura.... :D
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply