Ne znam da li si još u kontaktu sa njima, a ako jesi, objasni im da je možda varao na tom testu pa možda da ga ovedu kod lekara da mu on ponovi test..
Budi jaka i javi šta se dešava!
Pozdrav![/quote]
o.k. trebalo je odmah da citiram, da ne bi bilo zabune... I ja mislim da je lepo sto je rekla njegovima, ali ne i da nastavlja da se preganja sa njegovima! Nakon njihove reakcije, ja mislim da apsolutno treba da nastavi da pomaze samo ako je oni pozovu, inace ce biti jos zbunjenija, uplasenija, povredjenija, i jos manje ce mu pomoci!
Problem..Sa prijateljem.
Re: Problem..Sa prijateljem.
Ovo što si citirala ja sam napisala pre nego što sam saznala da ona nije više sa njima u kontaktu i da oni ne žele njenu pomoć!
Da si pažljivo pratila postove pročitala bi da sam nakon saznanja da sa njima više nije u kontaktu pisala da mislim da ona ne treba više ništa da radi, da je sve što je bilo do nje uradila i da čeka.U koliko joj se oni obrate za pomoć, ako želi da im pomogne, a ako ne da se drži po strani!
Evo još jednom sam pažljivo pročitala sve postove, da se ne desi da sam slučajno nešto propustila, ali ponovo nisam videla da je bilo ko podržavao i govorio da treba da nastavi da se ''preganja'' sa njegovima
Apsolutno se slažem da treba da nastavi da mu pomaže SAMO ako je oni pozovu i ukoliko ona to tad bude želela!
Pozdrav!
Da si pažljivo pratila postove pročitala bi da sam nakon saznanja da sa njima više nije u kontaktu pisala da mislim da ona ne treba više ništa da radi, da je sve što je bilo do nje uradila i da čeka.U koliko joj se oni obrate za pomoć, ako želi da im pomogne, a ako ne da se drži po strani!
Evo još jednom sam pažljivo pročitala sve postove, da se ne desi da sam slučajno nešto propustila, ali ponovo nisam videla da je bilo ko podržavao i govorio da treba da nastavi da se ''preganja'' sa njegovima
Apsolutno se slažem da treba da nastavi da mu pomaže SAMO ako je oni pozovu i ukoliko ona to tad bude želela!
Pozdrav!
Izvini Misty, citala sam pazljivo, ali mi je promaklo da joj je to receno pre nego sto je otisla kod njegovih
U tom slucaju, bar smo sada jasni da joj saljemo jednoglasnu poruku da je njeno posao za sada zavrsen
Pozdrav, i izvini jos jednom 

Ma sve je ok, ne brini!Bitno da smo se razumele na kraju!

eetfuk pogledaj temu (ako već nisi) Prijatelj i njegovo samouništavanje, mislim da će ti biti od pomoći
Pogledala sam temu. Stvarno svi imate pravo..
Meni baš i nije skroz jasno zašto da ništa ne napravim, al ok, vjerujem vam jer znam da znate bolje od mene sigurno.
Pričala sam s njim, kaže da ga je ovo sa starcima opametilo pa da više ništa ne uzima, al mu priča baš i ne drži vodu.. Mislim, fali mu kriza neke vrste, rajt?
Anyway, dogovorili smo se da sutra idemo zajedno van.. Tj da ćemo se nać malo..
Meni baš i nije skroz jasno zašto da ništa ne napravim, al ok, vjerujem vam jer znam da znate bolje od mene sigurno.
Pričala sam s njim, kaže da ga je ovo sa starcima opametilo pa da više ništa ne uzima, al mu priča baš i ne drži vodu.. Mislim, fali mu kriza neke vrste, rajt?

Anyway, dogovorili smo se da sutra idemo zajedno van.. Tj da ćemo se nać malo..
Probat ću ovo napisat objektivno, jer mi sad stvarno i treba objektivno mišljenje.
Ugl, našli smo se danas u 9. Idemo kroz grad dok se dogovaramo di ćemo. Normalan je. Onda vidim da su mu zjenice ful male. Vidim, osvjetljeno je sve okolo, možda zato..(poslije sam skužila da nije do tog) Ja se baš ne kužim u te zjenice, kad su male, a kad velike, pa jel mi može neko reć na čemu se sve može bit kad su male? Hvala. E da, i bio je...miroljubiv. Da, baš miroljubiv. Jel to isto neki simptom? Znam da su usporenost i to znaci za heroin, al on je bio baš miroljubiv. Sve bi samo mirnim putem i ljepo bez žurbe.
Ugl, idemo mi i on nagovara da odemo joint zapalit, ja reko ne idemo. On meni da sam trula itd. Kratko smo pregovarali i otišli mi na kraju na pivu. Bolje to neg trava, pa kaj nije? Završavamo drugu kriglu i vidim ja on u roku keks stvarno gotov. Već mu je sve ko da je pio cijelu većer? Nakon prve je još sve bilo ok, pričali smo, brzo smo to popili, a pred kraj druge nekak naglo mu je došlo zlo. U roku 5 minuta! Ja ga furam van, aj bar nije bruka velka bila jer ih dost zna pijanih izlazit. Vodim ga doma, a on se ispovračo putem kako ja još nisam vidla. Nikad. Užas. Ajmeee, ne ću to nikad zaboravit. Onak, punih par sekundi ogroman mlaz samo ide i ide.. Uffff... E pa nije to samo od par pivi, dragi. Dovela sam ga doma sad prije pol sata i opet imala susret s njegovim starcima.
Oni zahvaljuju kaj sam ga dovela, a meni bilo bed, ajmeee..On gotov, a ja potpuno trijezna. Uf. Ne ću moć sljedeći put pogledat njegove starce..
I da, od čeg mu može tako zlo?
Ugl, našli smo se danas u 9. Idemo kroz grad dok se dogovaramo di ćemo. Normalan je. Onda vidim da su mu zjenice ful male. Vidim, osvjetljeno je sve okolo, možda zato..(poslije sam skužila da nije do tog) Ja se baš ne kužim u te zjenice, kad su male, a kad velike, pa jel mi može neko reć na čemu se sve može bit kad su male? Hvala. E da, i bio je...miroljubiv. Da, baš miroljubiv. Jel to isto neki simptom? Znam da su usporenost i to znaci za heroin, al on je bio baš miroljubiv. Sve bi samo mirnim putem i ljepo bez žurbe.
Ugl, idemo mi i on nagovara da odemo joint zapalit, ja reko ne idemo. On meni da sam trula itd. Kratko smo pregovarali i otišli mi na kraju na pivu. Bolje to neg trava, pa kaj nije? Završavamo drugu kriglu i vidim ja on u roku keks stvarno gotov. Već mu je sve ko da je pio cijelu većer? Nakon prve je još sve bilo ok, pričali smo, brzo smo to popili, a pred kraj druge nekak naglo mu je došlo zlo. U roku 5 minuta! Ja ga furam van, aj bar nije bruka velka bila jer ih dost zna pijanih izlazit. Vodim ga doma, a on se ispovračo putem kako ja još nisam vidla. Nikad. Užas. Ajmeee, ne ću to nikad zaboravit. Onak, punih par sekundi ogroman mlaz samo ide i ide.. Uffff... E pa nije to samo od par pivi, dragi. Dovela sam ga doma sad prije pol sata i opet imala susret s njegovim starcima.

I da, od čeg mu može tako zlo?
Heroin,sve su to simptomi nekoga ko je uradjen,to sto je povracao takodje moze biti od heroina ili od tog piva koje mu nije prijalo jer se savim dovoljno uradio pre njega...jbgOnda vidim da su mu zjenice ful male.E da, i bio je...miroljubiv. Da, baš miroljubiv.Sve bi samo mirnim putem i ljepo bez žurbe.idemo mi i on nagovara da odemo joint zapalit
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ja isto mislim... jer premalo koristi da bi mogao se furat na dopu i pit....
Kako mislis premalo?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!