Fenomen - BIG BROTHER

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

bojanol

Re: Fenomen - BIG BROTHER

Post by bojanol »

Meni je to trash.
Modesty

Post by Modesty »

E bebo..pa biraju i oni ko može da ih gleda hahahahhahahaha......ja nisam nikad gledala srbijanski,jbg,nevaljaju mi ti programi a i navikla sam od početka na HR.
nadin

Post by nadin »

...hrvatski bb počinje ja mislim u petak...ali izgleda "farma" će biti zanimljivija...
WHO DARES,WINS
rajouno

Post by rajouno »

HVALA MISTY,ovo sto sam ja pokusavala je popuno suproto od noga sto si mi ti objasnila...cccc,sta cu kad sam beba
ljubim te!
PER ASPERA AD ASTRA...
misty

Post by misty »

Eh bebo pa čemu služe prijatelji, drago mi je da si uspela, nemoj sad da se zaokupriaš Velikim Bratom pa da nestaneš sa foruma! :D
Ljubim te!
Modesty

Post by Modesty »

na Hr počinje u petak,čini mi se
rajouno

Post by rajouno »

MA JOK MISTY!AH TAJ CAPS LOCK)....SASVIM SI GOTIVNA CURA,ODALE SI ...GOD..PUNO POLJUBACA,BUDNA SAM CIJEU NOC-ETO DA UCINIM MENI MERAK!;))))
PER ASPERA AD ASTRA...
misty

Post by misty »

Eh rajuono sad sam se postidela zbog komplimenata! :oops: :D
Samo ti čini merak sebi, tako i treba, veoma male stvari nas mogu učiniti srećnima!
Šaljem i ja tebi puno poljubaca... do sledećeg kuckanja!
E da, da ne zaboravim, čini mi se da si me pitala odakle sam.. iz Beograda, 23god.
Kiss
Biljana79

Post by Biljana79 »

E, stvarno pocinju da mi bivaju sve gotivniji - Ojdanic je extra !!! Tolika baksushcina od coveka se samo jednom radja - lik je za neverovati. A Zorka... posebna prica...
Koliko sam za onu Kaju u pocetku mislila da je jos jedna u nizu klasicnih fuksica, toliko mi je sada ok. Cini mi se da je bas neka dobrica, nije kvarna.
Bad Copy su mi standardno dobri i zanimljivi ali Sky Vikler je bukvalno bad copy Nigrutina. Decko se trudi da bude ono sto zaista jeste Ajs Nigrutin ali mu bas i ne polazi za rukom pa se zato stice utisak da se folira. Ipak, ima blistave momente pa mu se oprashta.
I bas mi je drago sto je Masha izbacena jer je jedna totalno nezanimljiva riba - kada je usla u kucu, bilo mi je drago jer sam se obradovala jos jednom, da kazem, gradskom liku, ali kako je prolazio koji dan, tako je ona bivala sve dosadnija a i nije mi bila skroz jasna - nekako, niti smrdi niti mirise a ne volim takve likove. Zato je Era car !!! On je takav pa je takav...
A ove nedelje bih izbacila onog Borka - nekako mi se ne snalazi u kuci kao da cela ta prica uopste nije za njega a mogao bi da ispadne i Bicko zvani Ruzmarin - ne pruza nikakav materijal koji bi pretendovao da postane zanimljiv u bilo kom smislu.

GLASAJTE !!!
Evo, moj glas za ovonedeljno izbacivanje neka ide Bicku - Ruzmarinu - Slobodanu...kako god... NJEMU...

:smt075
narcohimno

Post by narcohimno »

mozda ce vam ovaj moj stav zvucati pomalo nehumano i kontraverzno ali je bih sve njih izolovao na neko posebno ostrvo,minirao ih i digao sve u vazduh...toliko o velikom bratu
Post Reply