Fenomen - BIG BROTHER
Moderator: sanela
Re: Fenomen - BIG BROTHER
Meni je to trash.
E bebo..pa biraju i oni ko može da ih gleda hahahahhahahaha......ja nisam nikad gledala srbijanski,jbg,nevaljaju mi ti programi a i navikla sam od početka na HR.
...hrvatski bb počinje ja mislim u petak...ali izgleda "farma" će biti zanimljivija...
WHO DARES,WINS
HVALA MISTY,ovo sto sam ja pokusavala je popuno suproto od noga sto si mi ti objasnila...cccc,sta cu kad sam beba
ljubim te!
ljubim te!
PER ASPERA AD ASTRA...
Eh bebo pa čemu služe prijatelji, drago mi je da si uspela, nemoj sad da se zaokupriaš Velikim Bratom pa da nestaneš sa foruma!
Ljubim te!

Ljubim te!
na Hr počinje u petak,čini mi se
MA JOK MISTY!AH TAJ CAPS LOCK)....SASVIM SI GOTIVNA CURA,ODALE SI ...GOD..PUNO POLJUBACA,BUDNA SAM CIJEU NOC-ETO DA UCINIM MENI MERAK!;))))
PER ASPERA AD ASTRA...
Eh rajuono sad sam se postidela zbog komplimenata!
Samo ti čini merak sebi, tako i treba, veoma male stvari nas mogu učiniti srećnima!
Šaljem i ja tebi puno poljubaca... do sledećeg kuckanja!
E da, da ne zaboravim, čini mi se da si me pitala odakle sam.. iz Beograda, 23god.
Kiss

Samo ti čini merak sebi, tako i treba, veoma male stvari nas mogu učiniti srećnima!
Šaljem i ja tebi puno poljubaca... do sledećeg kuckanja!
E da, da ne zaboravim, čini mi se da si me pitala odakle sam.. iz Beograda, 23god.
Kiss
E, stvarno pocinju da mi bivaju sve gotivniji - Ojdanic je extra !!! Tolika baksushcina od coveka se samo jednom radja - lik je za neverovati. A Zorka... posebna prica...
Koliko sam za onu Kaju u pocetku mislila da je jos jedna u nizu klasicnih fuksica, toliko mi je sada ok. Cini mi se da je bas neka dobrica, nije kvarna.
Bad Copy su mi standardno dobri i zanimljivi ali Sky Vikler je bukvalno bad copy Nigrutina. Decko se trudi da bude ono sto zaista jeste Ajs Nigrutin ali mu bas i ne polazi za rukom pa se zato stice utisak da se folira. Ipak, ima blistave momente pa mu se oprashta.
I bas mi je drago sto je Masha izbacena jer je jedna totalno nezanimljiva riba - kada je usla u kucu, bilo mi je drago jer sam se obradovala jos jednom, da kazem, gradskom liku, ali kako je prolazio koji dan, tako je ona bivala sve dosadnija a i nije mi bila skroz jasna - nekako, niti smrdi niti mirise a ne volim takve likove. Zato je Era car !!! On je takav pa je takav...
A ove nedelje bih izbacila onog Borka - nekako mi se ne snalazi u kuci kao da cela ta prica uopste nije za njega a mogao bi da ispadne i Bicko zvani Ruzmarin - ne pruza nikakav materijal koji bi pretendovao da postane zanimljiv u bilo kom smislu.
GLASAJTE !!!
Evo, moj glas za ovonedeljno izbacivanje neka ide Bicku - Ruzmarinu - Slobodanu...kako god... NJEMU...
:smt075
Koliko sam za onu Kaju u pocetku mislila da je jos jedna u nizu klasicnih fuksica, toliko mi je sada ok. Cini mi se da je bas neka dobrica, nije kvarna.
Bad Copy su mi standardno dobri i zanimljivi ali Sky Vikler je bukvalno bad copy Nigrutina. Decko se trudi da bude ono sto zaista jeste Ajs Nigrutin ali mu bas i ne polazi za rukom pa se zato stice utisak da se folira. Ipak, ima blistave momente pa mu se oprashta.
I bas mi je drago sto je Masha izbacena jer je jedna totalno nezanimljiva riba - kada je usla u kucu, bilo mi je drago jer sam se obradovala jos jednom, da kazem, gradskom liku, ali kako je prolazio koji dan, tako je ona bivala sve dosadnija a i nije mi bila skroz jasna - nekako, niti smrdi niti mirise a ne volim takve likove. Zato je Era car !!! On je takav pa je takav...
A ove nedelje bih izbacila onog Borka - nekako mi se ne snalazi u kuci kao da cela ta prica uopste nije za njega a mogao bi da ispadne i Bicko zvani Ruzmarin - ne pruza nikakav materijal koji bi pretendovao da postane zanimljiv u bilo kom smislu.
GLASAJTE !!!
Evo, moj glas za ovonedeljno izbacivanje neka ide Bicku - Ruzmarinu - Slobodanu...kako god... NJEMU...
:smt075
mozda ce vam ovaj moj stav zvucati pomalo nehumano i kontraverzno ali je bih sve njih izolovao na neko posebno ostrvo,minirao ih i digao sve u vazduh...toliko o velikom bratu