"Najbolji sam kada sam ocajan!"
Ivo Andri...ima li tu logike?hmm
od djavolovog sluge do dragonese
Moderator: sanela
Re: od djavolovog sluge do dragonese
PER ASPERA AD ASTRA...
Istina oslobađa!
...istina ...je...istina...ja sam se zaljubila haha....
WHO DARES,WINS
"KAD GOD MISLIMO DA SU NAM SE ZA NESTO 'OTVORILE OCI'...TO OBICNO ZNACI DA SMO H ZA MILION DRUGI STVARI ZATVORILI@!"
VELIKA ISTINA!
'BUDALA IMA MNOGO.KONKURENCIJA JE VELIKA!"
PS.obecavam da vise necu zacatavati temu mudrim izrekkama,izvini dragonessa
VELIKA ISTINA!
'BUDALA IMA MNOGO.KONKURENCIJA JE VELIKA!"
PS.obecavam da vise necu zacatavati temu mudrim izrekkama,izvini dragonessa
PER ASPERA AD ASTRA...
Dragonesa, gde se izgubi, uradi li taj seminarski?
Vracaj se na forum, malecka, ovih dana, da mozemo nesto da citamo!!!
Ljub i poz PDT_Love_18
Vracaj se na forum, malecka, ovih dana, da mozemo nesto da citamo!!!
Ljub i poz PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
rajouno, ne se izvinjavaj, meni je drago citati mudrosti, sto citate, sto nase male zivotne mudrosti. savjest, ne znam jeli musko ili zensko, ali da je savest jeste.
baba naco, zavrsila seminarski ali ondmah potom uleteli novi zadaci.
hvala nebesima sto imam ispunjeno vreme.
zelim svima vama isto.
narchonimo, hvala na cestitkama ali hajde da svi mi ovde, i muski i zenski, decaci i devojcice PDT_Love_06,(prepoznala si se, a :rolleyes: ) slavimo male jubileje, praznike zivota-izlecenja.
ljubim vas sve do sledeceg nekog pisanja, kada budem imala vise vremena i inspiracije za pisanje, sada sam u tehnickom crtanju, uokvirena, kao kvadrat mi je mozak ogranicen.
i naravno, una rosa per Mod
baba naco, zavrsila seminarski ali ondmah potom uleteli novi zadaci.
hvala nebesima sto imam ispunjeno vreme.
zelim svima vama isto.
narchonimo, hvala na cestitkama ali hajde da svi mi ovde, i muski i zenski, decaci i devojcice PDT_Love_06,(prepoznala si se, a :rolleyes: ) slavimo male jubileje, praznike zivota-izlecenja.
ljubim vas sve do sledeceg nekog pisanja, kada budem imala vise vremena i inspiracije za pisanje, sada sam u tehnickom crtanju, uokvirena, kao kvadrat mi je mozak ogranicen.
i naravno, una rosa per Mod
e,neka si ti nam u poslu...samo radi,super -evo i ja idem da se masiram sa mojom knjigom...a mudrosti bice toga jos,jutros nisam bas prosvijetljena:)
ipak evo jedne:"velika je nesreca kad covjek ne zna sta hoce,a prava katastrofa kad ne zna sta moze!"J.DUCIC
"celog veka se lijecimo od nesrecnog djetinjstva"ANDRIC
CMOK
ipak evo jedne:"velika je nesreca kad covjek ne zna sta hoce,a prava katastrofa kad ne zna sta moze!"J.DUCIC
"celog veka se lijecimo od nesrecnog djetinjstva"ANDRIC
CMOK
PER ASPERA AD ASTRA...
reče jednom prijateljica moje sestre(samoj sebi): PRESTANI SE KLIZAT PO NESRETNOM DJETINSTVU!
Pomogla mi je mnogo ta rečenica,što se desi ,vratiti se ne može,što će se desiti,kreirat i utjecat i odlučivat možemo.
Pomogla mi je mnogo ta rečenica,što se desi ,vratiti se ne može,što će se desiti,kreirat i utjecat i odlučivat možemo.