Ma znaju oni sve to,zvali su me kasnije da mi kazu da se ne nerviram da ce se srediti to itd ali znas kad ti nesto stoji na glavi,nije bas prijatno igrati se sa drzavom narocito kad nisu tvoje pare u pitanju...bice to sve ok juce sam pisala u trenutku kad sam bila ne znam dal vise besna ili nervozna ili zabrinuta ma ne znam ni sama i pre toga sam bila nesto sjebana tako da mi je ta informacija bila onako kap u prepunoj casi jbg.
P.S. ne treba meni crveni tepih,meni je dovoljno ste me tamo vrlo postuju ljudi sa kojima saradjujem.
NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
POpijem i ja hladnu kafu draga sunrise---nekad čak i napravim namjerno ogromnu i ostavim pola.....posle mi baš prija,pijem je kao sokić ali u malim gutljaljčićima.što se tiče tvog suda i ja osječam da će sve proči glatko...mala će dobijati lovu a ti polako radi na sebi i nejedi banane i ne pij gazirano........................................pozdravčić za Lunu i malenu Zvrky 

- Zona Sumraka
??... a sto da ne jede banane?...
zato što se žali na debljinu a banane debljaju...bebama se daju umjesto obroka,znači da su kalorične.
dobar dan...evo fulih jutro za 10 minuta jbg...
Sunrise...vjerujem da se sekirash ...nija mala stvar....to sve! sto se tiche debljanja...ne nisam se od suba debljala...cah sta vishe mrshala sam. jela sam ko' konj (ali stvarno ko konjo) i mrshala sam. svaki put kad odem kod doktora ja jednu poundu laksha. joj jesam volila taj period. A zarf tebi nije vrijeme da se skinesh s njega. znash nakon nekih 4 5 mjeseci on i nema nikakvog dejstva vishe. Ja sam ga uzimala nekih ..5 6 mjeseci...bilo me strah jebi ga. Ali sam ga uzimala skupa sa clonidinom(sjecas se clonidione-za spushatnje pritiska)katapresan kod nas bjeshe. I spustih se se ja za chas...stvarno nikakvih problema ma ni sekundu. nastavila sa clonidinom josh neko vrijeme nakon suba (jer sam paranoichna i pekmez...ne daj boze da osjetim malo krize)..i to je bilo to. dao mi je i blokatore-evo i dan danas imam punu kutiju naltrexona. nije mio trebalo....bar ne za opijate
...a meth i koka su sad druga prica.... no to je to.....sretno na sudu....zelim ti sve najbolje
modesty...hvala na kafici....jel sa shlagom danas? od pon do petka sam kao na djeti heheheh...tako da ne bih danas shlag. Zvrky bice bona sve ok vidjecesh.....kao sto sam ti i rekla. jbsh ga nije kraj svijeta....moze uvijek i gore da bude
...to je moja zivotna teorija ...za sada. hehehe
idem danas kod doktora...jeste da ce me sestra primiti a ne doktorica...no ne bitno...

modesty...hvala na kafici....jel sa shlagom danas? od pon do petka sam kao na djeti heheheh...tako da ne bih danas shlag. Zvrky bice bona sve ok vidjecesh.....kao sto sam ti i rekla. jbsh ga nije kraj svijeta....moze uvijek i gore da bude

idem danas kod doktora...jeste da ce me sestra primiti a ne doktorica...no ne bitno...
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
sretno ti bilo kod te sestre pa nam javi kako je prošlo.....ok,ukidamo šlagirane 

Cccccc bebachi,nema te opet na kafi
neije što je moram sama piti,znaš ti zašto :drinkers:

tu sm ljubavitek da znas....kako mi se bilo tesko odvojiti od krevetica...kisa tako lije ,joj..
PER ASPERA AD ASTRA...
neka lije............lijepo si sinoć pisala dušo,baš lijepo........i pusti kišu.....raširi ruke i zagrli ovaj dan kao božiji dar i hrabro koračaj kroz njega.VT
Neka pada da spere shtroku svu...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!