Alkoholizam i narkomanija u jednoj porodici
Moderator: sanela
Re: Alkoholizam i narkomanija u jednoj porodici
I danas ne pih............
Hvala Narcohimno, Bojanol, Modesty, PlayLife, .....sto ste tu....
Hvala Narcohimno, Bojanol, Modesty, PlayLife, .....sto ste tu....
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Danas tacno 2 meseca kako ne pijem NISTA sto muti razum!!!
Tra la la :rock: :rock: :rock:
I sutra idem na sastanak u AA, tra la la
:rock: :rock: :rock:
Sve vas ljubi Bakuta, tra la la
Tra la la :rock: :rock: :rock:
I sutra idem na sastanak u AA, tra la la
Sve vas ljubi Bakuta, tra la la
Sa tobom smo neco i kad slaviš i kad patiš
i ja sam tu,ja sam prestala brojati jer mi ne znaci nista ako odlucim da apstiniram od svega,pa nda ili popijem tablete ili se napijem...ne ide-ocigledno se dobro moram najesti govana!
a za tebe bako svakako je bitno tih 2 mjeseca!ljubim te
a za tebe bako svakako je bitno tih 2 mjeseca!ljubim te
PER ASPERA AD ASTRA...
Hvala Mod i Rajouno i svi ostali.
Ova dva meseca su mi NARAVNO jako velika, skoro kao dve godine, ...ne, ne zalim sto sam donela odluku da ne pijem, samo mi je jako tesko.
Sinoc sam na sastanku slusala jednu clanicu koja me je u stvari podsetila na ceo moj zivot.
U stvari ja sam propustila svoj zivot.
JAKO MNOGO stvari postoji, kojih se uopste ne secam!!!
JA SE U STVARI NE SECAM VISE OD POLA SVOG ZIVOTA!!!
To je tako zjb..no kada se nalazis godinama u onim poslednjim stadijumima svog alkoholizma, pa svako opijanje dovodi do totalne AMNEZIJE.
Telo mi ne slusa mozak, a mozak ne radi uopste, ili zadaje radnje koje su VAN SVAKE PAMETI i koje u "treznom" stanju ne bih znala ni da postoje!!!
E sada treba da saznam sta cu sa sobom trezna, da u stvari upoznam SEBE TREZNU, pa sam tako sada u vrtlogu i sve mi je tesko i sve mi je smuljano i sve mi je prazno i sve mi je NENORMALNO i sve mi je BEZ VEZE i sve mi je fuj i NIKO ME NE RAZUME i sve mi je ggrroozznnoo tteesskkoo.... :rolleyes:
Ali eto, DVA MESECA SE SECAM SVAKOG TRENUTKA i verujem u ovu grupu AA i verujem im da je svaki pocetak tezak, DANAS NE PIJEM, jbg...
Dva meseca ne popih ni jedan jedini bensedin (inace mi je zadnjih dana "dozica" od 10 kom. x 10 mg.bila vec malo)
Ljub i poz
mi jos cuci na ramenu, al borba je zestoka
Ova dva meseca su mi NARAVNO jako velika, skoro kao dve godine, ...ne, ne zalim sto sam donela odluku da ne pijem, samo mi je jako tesko.
Sinoc sam na sastanku slusala jednu clanicu koja me je u stvari podsetila na ceo moj zivot.
U stvari ja sam propustila svoj zivot.
JAKO MNOGO stvari postoji, kojih se uopste ne secam!!!
JA SE U STVARI NE SECAM VISE OD POLA SVOG ZIVOTA!!!
To je tako zjb..no kada se nalazis godinama u onim poslednjim stadijumima svog alkoholizma, pa svako opijanje dovodi do totalne AMNEZIJE.
Telo mi ne slusa mozak, a mozak ne radi uopste, ili zadaje radnje koje su VAN SVAKE PAMETI i koje u "treznom" stanju ne bih znala ni da postoje!!!
E sada treba da saznam sta cu sa sobom trezna, da u stvari upoznam SEBE TREZNU, pa sam tako sada u vrtlogu i sve mi je tesko i sve mi je smuljano i sve mi je prazno i sve mi je NENORMALNO i sve mi je BEZ VEZE i sve mi je fuj i NIKO ME NE RAZUME i sve mi je ggrroozznnoo tteesskkoo.... :rolleyes:
Ali eto, DVA MESECA SE SECAM SVAKOG TRENUTKA i verujem u ovu grupu AA i verujem im da je svaki pocetak tezak, DANAS NE PIJEM, jbg...
Dva meseca ne popih ni jedan jedini bensedin (inace mi je zadnjih dana "dozica" od 10 kom. x 10 mg.bila vec malo)
Ljub i poz

Danas ne pijem, 

PDT_Love_18
MENI SMAJLICI NESTO 'NE RADE',ali evo jednog improvizovanog
))))

PER ASPERA AD ASTRA...
I improvizovani od tebe je sladak
Evo jos improvizovanijeg:
Evo jos improvizovanijeg: