ISPUCAJTE EMOCIJE!
Moderator: sanela
Re: ISPUCAJTE EMOCIJE!
...WOW...moje emocije danas su vidljivo poboljšane...konačno sam se nakanila otići kod doktorice...pitati za pomoć...danima sam skupljala snagu...i eto,skupila je konačno...posjet je bio iznenađujuće pozitivan...što mi je ulilo malu dozu samopouzdanja...
WHO DARES,WINS
pa zar nam nećeš reći i neki detaljičić,jel ti šta prepisala,hoćeš imat seanse,blokatore....super da si dobro....dan za danom
u svakom pogledu,sve više napredujem.SAMO DANAS!

...rekla mi je da se ona ne bi mješala u odabir terapije...nema baš iskustva s ovisnicima,i još me napala za ranije recepte koje mi je davala...jar sam je samo iskorištavala..i zloupotrebljavala medicinu...lijepo mi rekla da nije sigurna ima li još doze manipulacije u meni ili se zaista želim rješiti dopa...tako da mi je ugovorila posjet neuropsihijatrici sutra...koja inače radi samo s ovisnicima...uz obaveznu psihoterapiju i odgovarajuće medikamente...znači još večeras nesanica a sutra ujutro ću se ispucati emocijama do mile volje...iskrena sam,zaista želim dalje,bez heroina...a potreban mi je i razgovor sa stručnom osobom...sutra ti javim novosti... 

WHO DARES,WINS
Superiška....zatraži ti blokatore,velika ti je to sigurnost u glavi a ostalo polako.
super Nadin
uvijek mi je drago kad vidim da se netko usudio napraviti prvi korak jer znam koliko je sutra i ponedjeljka i prvih u mjesecu i dana nakon Nove Godine proslo da se stvarno nakanis
jbt ovaj Playlife ja ga ne kuzim, ne shvacam, ne uspijevam procitati i ne razumijem kako nekome pada ideja pisati o tome na temi ispucajte emopcije..po meni bi to trebalo biti tipa emocije, jebi ga problemi mozda u ljubavi, braku, strahovi, neizrecene zelje i snovi itd a ne nesto sto nema ni pocetka ni kraja
uvijek mi je drago kad vidim da se netko usudio napraviti prvi korak jer znam koliko je sutra i ponedjeljka i prvih u mjesecu i dana nakon Nove Godine proslo da se stvarno nakanis
jbt ovaj Playlife ja ga ne kuzim, ne shvacam, ne uspijevam procitati i ne razumijem kako nekome pada ideja pisati o tome na temi ispucajte emopcije..po meni bi to trebalo biti tipa emocije, jebi ga problemi mozda u ljubavi, braku, strahovi, neizrecene zelje i snovi itd a ne nesto sto nema ni pocetka ni kraja
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
NADIN,DRAGO MI JE DA SI ODLUČILA POTRAŽITI POMOĆ.
VIDIŠ SAMA DA SE NEKE STVARI NEMOGU RIJEŠITI SAMO TAKO.PONEKAD NAM JE ZAISTA POTREBNA POMOĆ,I SAMIM TIM ŠTO PREPOZNAJEMO TO STANJE IDEMO KA POBJEDI.SVI KOJI SMO TI SKOČILI ZA VRAT,ŽELIMO DA NAPREDUJEŠ,NI U KOJEM SLUČAJU DA SE OSJEĆAŠ RUŽNO.NISI HTJELA OPET U KOMUNU,ALI PRIHVAĆAŠ MEDICINSKU POMOĆ.DOBRO SI ODLUČILA.
KRIVO MI JE ZBOG KRITIKE,NIJE SE JAVLJAO NIKAKO.NADAM SE DA JE DOBRO
VIDIŠ SAMA DA SE NEKE STVARI NEMOGU RIJEŠITI SAMO TAKO.PONEKAD NAM JE ZAISTA POTREBNA POMOĆ,I SAMIM TIM ŠTO PREPOZNAJEMO TO STANJE IDEMO KA POBJEDI.SVI KOJI SMO TI SKOČILI ZA VRAT,ŽELIMO DA NAPREDUJEŠ,NI U KOJEM SLUČAJU DA SE OSJEĆAŠ RUŽNO.NISI HTJELA OPET U KOMUNU,ALI PRIHVAĆAŠ MEDICINSKU POMOĆ.DOBRO SI ODLUČILA.
KRIVO MI JE ZBOG KRITIKE,NIJE SE JAVLJAO NIKAKO.NADAM SE DA JE DOBRO
...danas se osjećam sretno...nevjerovatno...blistam sva...upravo sam bila na piću vani...konačno sam izašla...u kafiću ugodna atmosfera...lijepa muzika...zaboravila sam kako izgledaju izlasci...sredila sam se...našminkala...ma ludilo...ali...uvijek to ali...kad sam vidjela da stvari izmiču kontroli...stari frendovi su se počeli okupljati...ja se pokupila i pravac kući...bolje sprijećiti nego liječiti...nema veze bar sam izašla iz svoje gajbice...doktorica mi je propisala neku terapiju...i rekla mi je da me milimetar dijeli od recidiva...ako se terapija ne pokaže uspješna...moram preći na blokatore...nadam se da ću to izbjeći...dala mi je i tablete za spavanje...izgledala sam sama sebi kao da sam došla po terapiju...daj šta daš...ali...napredujem...recidiv sam večeras zaobišla...napokon potražila pomoć...sretna sam...i zaljubljena...
:rolleyes:

WHO DARES,WINS
HOCU I JA KOD TE DOKTORICE!!!!!!!!! HOCUUUUU....
ovde su sve idioti....daj mi napishi sta ti je dala...sta ti je rekla...sve sve sve!!
jer to i ja radim...manipulishem...iskorishtavam(nisam josh pocela ali planiram)...medicinu. a treba mi neko da me tako malo probudi. hocu i ja da blistam :crybaby: :crybaby:
molim te...sve detalje od a do z
mozesh i na pp ako ti je lakshe
ovde su sve idioti....daj mi napishi sta ti je dala...sta ti je rekla...sve sve sve!!
jer to i ja radim...manipulishem...iskorishtavam(nisam josh pocela ali planiram)...medicinu. a treba mi neko da me tako malo probudi. hocu i ja da blistam :crybaby: :crybaby:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Luno, terapija se ne daje tek tako. Svi smo mi drugačiji, tako da ono što paše nadin ne mora nužno pasati tebi. Ovo što sad radiš je upravo to što želiš izbjeći - manipulacija medicinom.Luna wrote:HOCU I JA KOD TE DOKTORICE!!!!!!!!! HOCUUUUU....
Vjerujem da i u USA ima odličnih psihoterapeuta kojima možeš otići. Pa dosta knjiga iz kojih ja učim i o ovisnosti i o radu s klijentima su američkih autora. Mrdni guzu u stvarnom svijetu i potraži pomoć. Sigurna sam da ćeš je pronaći.
odonesi odluku,i promijeni se i prestani manipulisati ljekarima i dr-ima...sve do tad nema ti lijeka!znam po svojoj kozi...ovo je dobronamjerno jer vidim sebe kroz tvoju pric,moras prelomiti to u sebi luna,d jednostavno zelis d zivis kak treba i lako je vjeruj mi!samo sto ja vidim da se ti nisi jos oprostila od pas-a...daj,molim te ucini nesto za sebe,ne muci se!
voli te i
voli te i
PER ASPERA AD ASTRA...