A sada tebi dragi Ivane(malo si me preduhitrio,dok sam pisala post tvoj je vec stigao)NEMA JAKOG MUSKRCA BEZ LJUBAVI ZENE. Mi fizicki nismo snazne ,ali emotivno-bilo kako mnogo snaznije.Zamisli da imas takvu zenu pored sebe i da te samo svojom snagom forsira i iz tebe izvalaci ono najbolje -da od tebe stvara JAKOG coveka.
Sigurno bi se osecao divno?!,uostalom gde su ostali decaci sa ovog foruma?? Ti ocigledno zene vidis onako kako treba cim si ovde,ali pitaj tvoje drugare sta bi dali da pored sebe imaju takvu zenu??? Ne zaboravi mi zene smo u nijasama razlicite(verovatno zbog jabuke i zmije,a mi to znamo)!
HRABRE-SNAZNE_PAMETNE-VAZNE_ZENE ZELE-HOCE-MOGU_PRAVA I SLOB
Moderator: sanela
- miratesman
Re: HRABRE-SNAZNE_PAMETNE-VAZNE_ZENE ZELE-HOCE-MOGU_PRAVA I SLOB
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
malo sa, zatrolkiraal od nespavcanja,spavala sam svega 4 sat(uz pretkodnu neprospavanu noc)...bice toga jos
ZENAM TREBA DATI ORDEN ZA SVE STO PODNOSE I IZDRZAVAJU-DRUGIM RIJECIMA ONE SU -'JACI POL'
DOKAZANO JE DA JE PRAG IZDRZLJIVOSTI BOLA VECI KOD ZENA!!!
STA JOS....MNOGO 6OGA,DOPUNITE ME
MISLIM DA JE OVO JEDNA OD NAJPAMETNIJH TEMA,NA OD!
VOLI VAS ZENA I PO HEHEHEEHE
ZENAM TREBA DATI ORDEN ZA SVE STO PODNOSE I IZDRZAVAJU-DRUGIM RIJECIMA ONE SU -'JACI POL'
DOKAZANO JE DA JE PRAG IZDRZLJIVOSTI BOLA VECI KOD ZENA!!!
STA JOS....MNOGO 6OGA,DOPUNITE ME
MISLIM DA JE OVO JEDNA OD NAJPAMETNIJH TEMA,NA OD!
VOLI VAS ZENA I PO HEHEHEEHE
PER ASPERA AD ASTRA...
[quote="miratesman"]Draga nadin sve sto si dozivela ,dozivela si zato sto si to dozvolila??? -NADAM SE DA MI NE ZAMJERATE ŠTO SE MJEŠAM (MUŠKO SAM-KARLO).NAJVEĆA ZABLUDA KOD ZLOSTAVLJANJA ŽENA JE UPRAVO TA:"DOZVOLILA SI","SAMA SI TRAŽILA" I OSTALE GLUPOSTI,DA IH NE NABRAJAM.mA RECI MI TKO TO SAM TRAŽI DA SE NETKO IŽIVLJAVA NAD NJIM?LJUBAV NEMA NIŠTA S TIM.OSTAJE STRAH,PONIŽENJE,ODBACIVANJE,POVLAČENJE U SEBE.ŽRTVA NASILJA JE-ŽRTVA NASILJA.NETKO TO IMA SNAGE PREKINUTI,DOK NETKO LEGNE 2 METRA ISPOD ZEMLJE.NADIN,VAŽNO JE TO NIKADA NE ZABORAVITI.BITI DOSLJEDAN SEBI I SVOJIM ODLUKAMA.INAČE TEMA JE PUN POGODAK. 

- miratesman
Karlo upravo si odgovorio.Sva pitanja nas zena svode se na jedno isto .A VI GOSPODO MUZEVI,SINOVI,ocevi? gDE STE?? gDE STE KADA TREBA DA RADJAMO DECU,.KAda trreba da ih vaspitavamo,skolujemo,na nesrecu nasu LECIMO???? gde ste???
Vec sam postavljala pitanje -gde su ocevi na ovom forumu?
Pa izvinite i ja volim fudbal i tenis i uzivam u Noletu i ostalim sportovima,sve sto Vi tz.muski( ne zaboravite ja sam majka muskog i zenskog i to odraslog deteta)uzivam u istim stvarima kao Vi ,pa ipak sam OVDE??? Gde ste vi nasa deca,nasi muzevi.ocevi-VI koji ste zdravi ili relativno zdravi? GDE STE?
Vec mi muka od pitanja ,a odgovora nema ,ma kakav bio!
Vec sam postavljala pitanje -gde su ocevi na ovom forumu?
Pa izvinite i ja volim fudbal i tenis i uzivam u Noletu i ostalim sportovima,sve sto Vi tz.muski( ne zaboravite ja sam majka muskog i zenskog i to odraslog deteta)uzivam u istim stvarima kao Vi ,pa ipak sam OVDE??? Gde ste vi nasa deca,nasi muzevi.ocevi-VI koji ste zdravi ili relativno zdravi? GDE STE?
Vec mi muka od pitanja ,a odgovora nema ,ma kakav bio!
Miratesman, pomjeras raspravu u totalno drugacijem smjeru...
Ja licno nemam mnogo toga reci na ovu temu. Mislim da su sposobnosti, afiniteti, emocije, znanje, iskustvo itd. potpuno individualne kategorije i ne mogu se dijeliti po polovima... Za poslovni uspjeh je pol nebitan, oba ima svoja oruzja ako ih znaju koristiti.
Licno mislim da su zene mnogo veci seksisti, isto kao sto su crnci mnogo veci rasisti, a non stop trube o rasnom ugnjetavanju...
Ja licno nemam mnogo toga reci na ovu temu. Mislim da su sposobnosti, afiniteti, emocije, znanje, iskustvo itd. potpuno individualne kategorije i ne mogu se dijeliti po polovima... Za poslovni uspjeh je pol nebitan, oba ima svoja oruzja ako ih znaju koristiti.
Licno mislim da su zene mnogo veci seksisti, isto kao sto su crnci mnogo veci rasisti, a non stop trube o rasnom ugnjetavanju...
- miratesman
Dragi moj VLADO-M (podsecas me na mog zeta), nismo mi figure,niti objekti,/.MI smo prosto Vase MAKJE<SUPRUGE .Mi smo Vas izrodile. Od nas tako "jadnih i umornih ovde na forumu" mnogo toga zavisi?! procitaj malo ostale teme.
Moja JEDINA NESRECA JE STO MOJA DECA TRAZE SPAS U VIRTUELNOM SVETU,a sto nije normalno.
Za sve ostalo preuzimam odgovornost i sankcije koje mi pripadaju-moralno,sugestivno-bilo kako.
Moja JEDINA NESRECA JE STO MOJA DECA TRAZE SPAS U VIRTUELNOM SVETU,a sto nije normalno.
Za sve ostalo preuzimam odgovornost i sankcije koje mi pripadaju-moralno,sugestivno-bilo kako.
....ma žene drage...mi smo unikatna bića... :rock: :rock: :rock:
WHO DARES,WINS
- miratesman
BilA SAM PREOZBILJNA.Izvinite.Mislim da tu nema dileme :mi smo to sto jesmo.Mi moramo da se samo malo iskazemo-kako bi rekao moj otac( a njemu je skoro .8o.),A usput,obozavao je zene , a posebno moju majku,da ne pisem o ljubavi prema mojoj deci-njegovim unucima.A kako su ljubav uzvratili??? Strasno! Sta treba da se desi da mi majke,zene,devojke,ljubavnice i td. POLUDIMO.
Pa ne slavi se bez razloga 8. mart??????????????????????????????????????????????????????
Pa ne slavi se bez razloga 8. mart??????????????????????????????????????????????????????
To slavljenje 8 marta je po meni strašno.......ej,jedan dan u godini posvećen ženama,kao sidi,hepatitisu....užas i nemoj da bi mi ko čestitao.......nisam neka feministkinja ali moj dan je svaki dan.
...ni ja ne slavim 8.mart...prošle god na taj dan onaj idiot od ex muža me umalo nije ubio....koji poklon..ma fuj... :vom: ...ali to ne isključuje da neću čestitati drugim ženama :rock: :rock: :rock:
WHO DARES,WINS