Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Zona Sumraka

Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu

Post by Zona Sumraka »

hehehe koji si ti maler jbte...
rajouno

Post by rajouno »

jbt ja budna cijeliu noc,a od tebe ni traga ,ni glaa...a bas bi se lepo druzili!pobeguljo hhehehhe

t a m n a je n o c..............>bas bih voljel ad vidim kakav si!hehehe
opet ja i gubljenje od nespavanja...volim te dovla
PER ASPERA AD ASTRA...
YugoStar

Post by YugoStar »

Ups...nigdje nikoga.Jebote,zasto sam ja jedan od onih sto prvi ustaju,pa uvjek moram nekoga cekati...??? A najgore sto uvjek cekam da se probudi kralj,car,zvjezda,znate na koje tipove mislim i po 100 puta cimam nedostupan broj.Sad sam kao OK,pijem kafu,citam pisane i elektro medije...jutros sam cvaknuo sub.a sacu i bens....i sve fol cekam da mi naleti inspiracija da pocnem pisati svoju pricu...sad nemogu,mozda poslije.Nego Vlado divim se tvojoj volji,pusti sad kakvaoj volji i te price...uzimas pristojan kes,nemas zenu da te koci,nemas djecu koja bi ti tjerala suze u oci svaki put kad se utackan pogledas u ogledalo...Sa svim tvojim padovima,svaka cast,respekt!I to sto ganjas loptu je super i te terete sto dizes pa ti se odbiju od glavu...hehehe...procice,bolovanje...Izvinjavam se ostaloj prisutnoj gospodi sto sam usmjeren Vladovoj prici,ali od sad obecavam,redovno citam sve prisutne.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Malo mi se sad kao razbistrilo i dobro se osjecam, mozda bih se trebao cesce lupati metalnom sipkom po glavi... Ne pamtim da sam se ovako dobro naspavao. Probudio me jutros telefon oko pola osam i sa maksimalnim zadovoljstvom sam ga ugasio i ne gledajuci ko me je zvao... A dobar mi i friz pravo posto sam spavao u kapici. Nisam se ni obrijao, pa sam ruzan za medalju. Rajouno, bolje sto me nisi vidjela u ovom izdanju... Ne bi smjela zaspati poslije.

Ej Yugostar, sve kontam da nije slucajno sto me je teret spicio po glavi. Posljednje sto sam radio prije dizanja tegova ja prica o slatkoj maloj crnoj guzi i silovanju... I kad malo bolje razmislim (ovako ekstra bistre glavudze), ona mi cura fakat lici na vjesticu. Mozda je osjetila vibracije i jebala mi staru... A mozda u cijeloj prici i nije bilo crne magije, vec djevojka ima internet i s vremena na vrijeme svrati ovdje i procita moje bulaznjenje. Previse mistifikujem stvari... Za sabotazu je bilo potrebno samo malo razlabaviti sarafe, a ne zazivati mracne sile. A da sam Momir Peh, jesam.

Sto se tice keša, istina da uzimam pristojno... Medjutim, problem je sto trosim jos pristojnije, pa sam na kraju mjeseca, kad podvucem crtu, vazda na jebenoj nuli ili minusu. I otkako sam poceo raditi godine lete kao dani na ljetnom raspustu, a ja zblanuto posmatram kalendar i pitam se sta bih jebiga trebao uciniti... Mislim, u cemu je fazon ? I da li znaci da si nesto postigao ako si napravio racun u banci ? Ili su dostignuca djeca ? Objavljene pjesme ili kuca na moru ? Ili trebam otkriti novu vrstu sarenih leptira ili fosil leteceg nosoroga s kraja krede ?... Ne brini, nisam tebe ovo pitao. To samo stangla dobro radi.

Zona, u pravu si, a ja sam se pogresno odrazio. Nemam ja nista protiv poklanjanja cvijeca, vec imam protiv poklona za osmi mart. Ono, evo ga jebeni osmi mart i hajde da se svi smjeskamo zenama i poklanjamo im ruze snene i karanfile crvene i tozla i to... A zene treba sad da budu vesele i srecne i iznenadjene paznjom i pravo lijepe i to. Meni je taj trip zesce sranje... Onoj mojoj koleginici u kancelariji se osusilo drvo zivota, pa mi palo na pamet da joj kupim novo. Jebote, pored mene bi se i kaktus osusio, milion puta dnevno prodjem pored saksije, a nikad mi nije palo na pamet da ga zalijem vodom. Zato je koleginicin godisnji odmor manje vise fatalan za vegetaciju u kancelariji... Ali kupicu joj jednog dana, a nikako ne sutra. (znam, serem)

Nadin, nije mi bilo lijeno da uguglam cocin bubanj i sacekam rezultate - stare mi, 15 000 stranica na kojim se spominje rijec... Uglavnom blogeri pisu o jutru poslije cuganja. Jebote, Coca se od upotrebe izlizala kao sezdesetogodisnja Ukrajinka koja je penziju zaradila u Svabiji... I jos neki tip koji tvrdi da je Coca zapravo Coco i bubnjao u grupi Tarantula... Hahahahhaahah.

Mislim da ce sad tenis Djokovic - Rodik u polufinalu turnira u Dubaiu, pa se odoh parkirati na krevet.

Vama zelim prijatan dan, noc, jutro i to.
YugoStar

Post by YugoStar »

Evo me opet.Ja vama sportskim prognozerima nekadpravo zavidim,to je meni ono kibicarski super.Volio bih i ja da se dobro nalozim na to pa da cekam nesto,ali sve kontam da mi je kasno...ja,jebote nemam pojma o fudbalu i da mi nije par drugova bio bih totalni levat,a ovako znam nabrojati nekoliko igraca...bas super.Vjecito sam bio povrsan tip,pa i ako obozavam i redovno volim...recimo Gibu,koga usput smatram vanserijskog skladatelja sa ovih prostora u okruzenju,kako se popularno kaze meni draga bivsa Yuga,nebih vam mogao nabrojati ni tri naslova pjesama,a imam druga koji kao i javoli filmove,samo sto on zna i ime cistacice koja uredno pomete set na kojem se snima i sva ona imena ljudi sto pice poslije filma i to.OK,ovde sam presr'o,nisam bas toliki krelac da neznam rezisere i meni drage glumce.Pa ljudi ja imam problem da upratim serije...eto svi pricaju o "Rodama" u superlativu a kad mi nabroje jos ko igra najradije bih pocupao kosu...sve sami moji favoriti,pa onda vristim okolo i molim i preklinjem da mi to snimaju...disciplina je majka! Javicu se opet,a sad idem da vjezbam kako poslati Privatnu Poruku i sl. Ovom prilikom bi pozdravio i javno se zahvalio Modesty na instrukcijama i pomoci. Cujemo se kasnije....Caoooo
nadin

Post by nadin »

...Vlado...kako glava...boli li manje...hvala za razjašnjenje o dilemi cocinog bubnja...
WHO DARES,WINS
rajouno

Post by rajouno »

Samo da pozdravim svog muzica,i znaj da te ceka tvoja vjerna zzenica kod kuce ahhahahhahahah
Sta bjese ono medeni mjesec-MAURICIJUS?
pADE NA KOLJENA KAO STO RECE -KIKKIKKIKKIK
SAMO SE NISMO DOGOVORILI KO VODI GLAVNU RIJEC U KUCI..."DOGOVOR KUCU GRADI' TAKO DA MISLIM DA CEMO IMATI DESETINE KUCA CCCCCC
VOLIM TE BLENTO
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

oho ho ovde neki novi momenti vidim ja...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
bojanol

Post by bojanol »

Vlada samo piše o tome šta mu se dešava, na jedan sasvim pitak i talentom prožet način, a rekao bih da ga mnogi, baš zbog toga, smatraju polubogom, idolom i ne znam čim. Što on svakako nije. Ali svakako jedna od pismenijih virtuelnih persona koje sam sreo u online svetu.
Mada nisam puno ni tražio. A i zabole me.
rajouno

Post by rajouno »

OSJECAM LI JA TO NEKU LJUBOMORU....pa covek pise ono sto osjeca,i njegovu svakodnevicu!
treba da pravi opet neka sranja ,da bi bio zanimljim lik..
bojanol salim se-gotivim ja tebe
PER ASPERA AD ASTRA...
Locked