-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
heroinapg

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by heroinapg »

Pitaše me mnogi, a danas još neko…dal Volim Gospodina Dop-a?..Rekoh ono što mislim…1.Ne volim..Gospodu-sa konotacijama, koju pokondirena gospoda nosi, nikada voljela nisam.2. Voljela dop-možda sam se na 1.-tj 3. pogled zaljubila u iluziju…
Al voljela ga nisam. Mrzjela sam sebe!(Prošlo vrijeme) :arrow: Što se tiče mržnje sebe, mržnje pokondirene gospode
heroinapg

Post by heroinapg »

Duki sam na mjesto-stub u koji je udario-ostavila grb Za mog Vojvodu-grb sa 4 slova-Naše nacionalnosti-naše istine..Zapalila svijeċu… :arrow:
Nije bilo nikog tamo.Bila sam ja
heroinapg

Post by heroinapg »

I`m outta here like d last year
for Now-4 U to know
heroinapg

RETRO 2 HEROINAPG

Post by heroinapg »

RETRO TO INTRO HEROINAPG
rajouno

Post by rajouno »

pisi nako kao on vece!zahtijevam!!!
aj dodji na fuka....
PER ASPERA AD ASTRA...
heroinapg

HEROINAPG

Post by heroinapg »

Zhemo fuka djusla?
heroinapg

Intro-HEROINAPG

Post by heroinapg »

THE.jpg
THE.jpg (13.99 KiB) Viewed 2032 times
narcohimno

Post by narcohimno »

SRECANT I OSMI MART HEROINA...
heroinapg

Post by heroinapg »

Bijah juče sa majkom u Urgentnom –URA! Bloku. Postoji i hitna Pomoċ-f1, ali ovo je za htne slučajeve, iako dolaziš sam, uz nečiju pratnju, u ovom slučaju, taxijem, u pratnji qcateljice.Elem, tamo bješe svega, 2 Doktora-lijepa kao Crnogorci što mogu bit. 1 Dotore koji nije iz Zenice, al mu se ne mogahu vidjeti zenice. Nekolko tehničara-Tara-čara. Majka me cima-A ne zna da bi za to mene bio ready WC-recidiv. Tako das u za mene postojele opcije: View, download, save as, edit…glance-baciti poglet.Al, nisam ništa bacila, jer ready or not, nisam spremna za WC-toalet-niti toalety. Mamu su “sredili”. Ona je mislila da ima upalu pluċa (Bože oprosti što se smijem dok ovo pišem, ali bez tebe, ne mogu da dišem), mislila je i das u joj polomljena rebra, iako je ona na top listi-ekonomisti-ekonomista je.jeeeeee.Dadoše joj Diklofen+moje skromno mišljenje, nešto za smirivanje, a da nisu valeron kapi. Mačkama bi bio pravi dar-kad bi svaki mjesec bio februar-tada se “pare”.-pomamljuju Umalo zaboravih, bio je tamo i neki aparat zvani RENGEN-ja reko` da nije renta`gen. zavisi čiji se iznajmljuje, jer bih ga iznajmila, il unajmila, il savovala, stavila u free, pa možda iskoristila za 6 mjeseci. Bjeamo i Dr. neki odavle, koji pipaše plus- htjedoh reċ puls….Meni nije…Ne dadoh.
Ready or not, here I come, you can`t hideeeeeee
Vreme za ljubav ističe-tika-taka-tik tak-qc qc
Sa ljubavi se skidam, jer ako priđeš bliže, uzeċu taj poison ponovo
A u ljubav vjere imam
Postoji i stoji i Blok 5-A u njemu I Centar za mentalno-neki misle i momentalno zdravlje, nego samo neka sam/ eka smo hello! Next! Bravo juice

heroinapg

Post by heroinapg »

Izjava dana:”Narkoman sam 10 godina, od toga 4 godine čekam”-dilere itd…”
Locked