Rajouno, idem napred, za tobom, do zvezda, ranjavimi vec tabani od trnja pa cu obuci neke hi-tec nazuvke i jurim.
Mod. una rosa per te
od djavolovog sluge do dragonese
Moderator: sanela
Re: od djavolovog sluge do dragonese
Pozdrav. Dragonesa.
- Attachments
-
- ride high.jpg (21 KiB) Viewed 1908 times
I nemoj da me shvatish pogreshno, nisam naduvan, ova mi je slika pala pod kursor. Pozdrav josh jednom.
Ti voglio bena cara amica
Opet ja zbunjen; kako su naduvali pauka? Ne fakat kakvom kretenu je to palo na pamet! He he sjeti se relativnosti. Mahalac po zanimanju nocni cuvar kojeg su na radnom mjestu (gdje se nije mjerio IQ;) cesto ometali pripadnici sobracajne policije grebuci se za kafu. Narvno doticnom to zasmeta jer cemu poznavat pripadnike saobracajne kad duvas i letis a ne pijes i vozis. Te skonta njegova naduvana glava da bi bilo ljepo kad bi jedne noci bilu svi u istom filmu ali:) tom se filmu ispjeci zakon. Tako tuzan smisli pakleni plan koji jedne noci sprovede u djelo: Izmrvi par boba i ukuha ih u kafu. Hehehehe prica a ima i svjedoke da ljubaznije patrole milicije nije bilo na BH cestama. Zakon relativnosti; nesta ih puca a pojma nemaju sta:)
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
dragonesa,necu rec` da ti je prica glupa,ali...jesi ti gledala ove postove???to zacas ide...hamo,pipa,ostala ekipa i gotovo...pozdrav.
Naravno da grijesim, od mene se nista manje i ne ocekuje. Drago mi je sto pricu nisi procitala do kraja. Slazem se sa tvojim misljenjem. I meni se danas cini da sam morao mnogo manje prostora posvetiti opisivanju trivijalnosti, a vise tumacenju kosmickih istina i to... Ali, jebiga, zivot je surov i okrutan i ponekad nam ne pruza priliku da se iskupimo. Ja sam zato na vrijeme provalio da slova nisu za mene, da mi mnogo bolje ide sa brojkama, pa se njima i bavim... Tu i tamo jos ponesto nazvrljam i istovarim se, cisto da ne bih eksplodirao i obojio zidove u tirkizno ljubicasto sivu boju.dragonesa wrote:)))))))))
Vlado, konkretno-gresis.
kada sam se pojavila na forumu bila sam str8, 9 mesec, valjda.
isto tako, bar ti, jer tebi konkretno i rekoh zasto sam upucena na forum.
ipak, cilj nije uspeo: ispovest iz mikllosiceve nisam uspela da procitam do kraja.
suvise p(l)iko za moj apstraktni mozak.
a ako mislis da sam najpametnija, hvala ti.
necu te razuveravati.
HUGS NO DRUGS
Žao mi je sto te nisam shvatio. Jebiga. Meni su samo jednom mjerili IQ i nisu htjeli da mi saopste rezultat... Sazalili se ljudi. Nesto kontam da bismo ti i ja nasu buducu konverzaciju trebali svesti na najmanju mogucu mjeru, ponajvise iz prakticnih razloga - intelektualnog jaza i to...
Ali, moram te nesto pitati, cisto iz razloga da ne bih eksplodirao i obojio zidove u tirkizno ljubicasto sivu boju :
Zasto si sada na forumu ?
Pozdrav.
nista moja draga dragnesssa,idemo ja i ti togeher-ad astra!!!
priznaj da je taj put iako trznovit,i tezak...isplativ i daje onaj mocan osjecaj!kao di kaprio na pramcu titanika!
ccccccccccccc
priznaj da je taj put iako trznovit,i tezak...isplativ i daje onaj mocan osjecaj!kao di kaprio na pramcu titanika!
ccccccccccccc
PER ASPERA AD ASTRA...
...kažu..."hiljadu ljudi,hiljadu ćudi"...ali i kao takvi,evo funkcioniramo...svakim danom nas je sve više i više...mogli bi mi u parlament...i vladu...da pokažemo fosilima kako se vodi država...
...jako se ponosim ovim forumom i ljudima koji su na njemu...

WHO DARES,WINS
PDT_Love_18
O, draga Dragonesa, ljubi te tvoja Bakuta, samo kada si ti meni isla na NA i samo napred, sve sam te razumela.
VAZNA je tvoja zelja da budes cista, samo guraj!!!
Nego, kada pominjes "picence", tu se Baba uzdrma, jbt, moja zelja da bezim od stvarnosti je OPASNA, ali imam sastanke...
pozzz i ljub
I ovaj nik ti je super!!!
O, draga Dragonesa, ljubi te tvoja Bakuta, samo kada si ti meni isla na NA i samo napred, sve sam te razumela.
VAZNA je tvoja zelja da budes cista, samo guraj!!!
Nego, kada pominjes "picence", tu se Baba uzdrma, jbt, moja zelja da bezim od stvarnosti je OPASNA, ali imam sastanke...
pozzz i ljub
I ovaj nik ti je super!!!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!