od djavolovog sluge do dragonese

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

savjest

Re: od djavolovog sluge do dragonese

Post by savjest »

Licemjerstvo.Ne podržavam ga ni u kojem slučaju ali ponekad nam služi kao fasada.Ljudi se otvore,napišu da im je loše,žele opet da se drogiraju,teško im je.Ali imamo tako pametne glave koje u startu napadaju,kao da samo čekaju trenutak.Pametuju i lupaju o svemu,a pojma nemaju o čemu govore.Drago mi je da si otvorila ovu temu,ima se jako puno pametnoga za reći.Nisu svi tako jaki kao ostali,nekima je potrebna velika pomoć,a ne procjene stanja i kritiziranje.Normalno mi je da svi imamo padove i uspone.Nije svima život kao iz bajke nakon drogiranja.Pa tako nije u svakoga med i mlijeko u mozgu.Ako je teško,pa brate teško je,ne možeš pobjeći iz vlastite kože.Eto umalo ne zaboravi napisati,iskreno NE VJERUJEM da osoba koja apstinira duže vrijeme nema nikakvih trzavica.To znači,kao da se nikada nije ni susrela sa drogom.Mora biti neki crv sumnje,loše raspoloženje,depresija s vremena na vrijeme.Ne može sve biti idealno.I kako mnogi ovdje primjetio sam žele da se prikažu u najboljem svjetlu i bez grijeha samo dajući savjete a ne odaju svoje pravo stanje,moram reći,nažalost,malo vam je braćo i sestre ŠUPLJA PRIČA.Bez uvrede.
Modesty

Post by Modesty »

pa vidiš i ja bih se složila.....čast izuzecima koji si ipak uspjeli pronači nešto više ali su manjina na žalost a sa druge strane opet ne bih sve na forumu generalizovala jer ima likova koji zaista pišu da su u govnima i dobro je što pišu jer na taj način otvoreno traže pomoć.PODRŽAVAM ISKRENOST.....ISTINA OSLOBAĐA i vjerujem da nas tek puko samoubjeđivanje da smo dobro,neće izvuči iz našeg pravog stanja....traba se nekad suočit,bit realan prema sebi,drugima,što ne znači dići ruke.
rajouno

Post by rajouno »

ja mislim da sam od samog pocetka,iznosila sve svoje strahove i paranoje,uspehe,padove...priznavala greske,cekala kritike...i kad mi je ose bilo..bila sam tu,ponekad na ivici suicida...a ponekad kao najsretnija osoba na svijetu,,i to sam svakako zeljela podijeliti sa vama!da sam imala namjeru da se prikazem kao FAKE,ne bih iznosila ono sto me najvise boli,i trazila pomoc..vec bi se pravila 'kao ,shatro..idemo zezanje.."
nikad niko nece moci uci moj bolesni mozag,djevojcice koja na 'prvi pogled' izgleda kao da ima perfec lfe...ali,eto ne zelim nista vise da pisem,jer uostalo to je moj personality...i bicu dosljedna sebi i svom stavu...sadrazmisljam,ne sjecam s da sam uputila bilo kakvu laznu podrsku,a da se nisam emotivno uzivjela u taj problem...a isto tako,ne lazem nikad od kad sam se skinula skoro god i po..ne racunam one 'nuzne laziz' koje koristim samo da ne bih nekog povrijedila,a nisu toliko bine...radije cu postedjeti neko bezrazloznog stresa!
sve u ssvemu....C'ES MOI!
ILITI
L'ETAT CES'T MOI!!!
CCCCCC
POSLIJE MENE POTOP :))))))))
SHALA MALA
PER ASPERA AD ASTRA...
narcohimno

Post by narcohimno »

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
??????????ILI JE MENI GUDRA SJEBALA MOZAK...ILI...??????????????????!!!
Boban

Post by Boban »

svi mi imamo svoj glib ali neki imaju odnos sa Bogom i pred njim pricaju tesko je to objasniti...ja licno i danas jedem govna koja sam ostavio iza sebe ali znam zasto to radim...ali ova dubinska stanja poznajem jaka je to borba kada covek sebe vidi spozna i lomi se da li da pobegne opet ili da se bori sa sobom skidao sam se prosao sam to...shvatam te savjesti zasto kazes da je to suplja prica ali licno ja moje glibove iznosim pred Boga,tako se trudim da i tudji stigni tamo jer u mom slucaju je samo on palio propelere da prodjem kroz situaciju kada bi se gnusao sebe,nemogu joj reci da se moli,znam da nece pomolicu se ja za nju, jer nista drugo nemogu mogu joj reci da poznajem stanje i da se neplasi da ce proci.Nikada nisam zeleo da ispadam analizer emotivnog stanja narkomana nego odgovaram samo tamo gde se prisetim sebe i smatram da bih mogao pomoci.Naravno da svi imamo svoje klipove u tockovima samo neko na papir,neko pred Boga, a neko ih drzi u sebi dok nepukne. pozz
dragonesa

Post by dragonesa »

:))))))))))
cranacke guze?
obicno imaju dugacke noge, valjda od malih nogu beze od lalova, pa su im guze visoke i cvrste.
ovde pisemo svasta, ovoga puta mislim na izbor reci....ipak fotku bas i ne bih kacila.
skoro je doticna, guza moja okarakterisana kao dve jabuke.
e tu se ja zbunih: zasto dve?! ne bih dalje isla u deskripciju.
na kraju temu nisam otvorila samo zbog svog dupeta, a ponajmanje zbog guze.

Vlado, konkretno-gresis.
kada sam se pojavila na forumu bila sam str8, 9 mesec, valjda.
isto tako, bar ti, jer tebi konkretno i rekoh zasto sam upucena na forum.
ipak, cilj nije uspeo: ispovest iz mikllosiceve nisam uspela da procitam do kraja.
suvise p(l)iko za moj apstraktni mozak.
a ako mislis da sam najpametnija, hvala ti.
necu te razuveravati :P.
HUGS NO DRUGS

Rajouno, zao mi je sto si me pogresno protumacila.
mozda post jeste malo konfuzan, radila sam par stvari istovremeno i postoji neki disontinuitet ali mislim da ko hoce moze da pohvata konce.
generalizaciji u svakom smislu se protivim, a kamoli da se sluzim istom.
C'ES MOI.

izbegla bih sada patetiku yahvaljivanja na onima koji su me ispravno procitali i oni koji stadose u odbranu moje konfuzije, kao i onima koji sire pricu-dele moje misljenje.

bitnije, najbitnije danas za mene je sto sam bila na satanku NA.
sada sam umorna i ne zelim prenositi "nesvarene", novim krilima razmahane utiske.
(da bi me i skromni razumeli, utisci su vise nego pozitivni, ipak, cekam da se slegnu, a do tada mozda uspem i u ilustratoru nacrtati iste pa ih postovati.)

ono sto definitivno zelim da iskoristim sa vecerasnjeg sastanka, a naucena od tih divnih ljudi i ranije, ponovicu
HUGS NO DRUGS 4 all of U.
Modesty

Post by Modesty »

PDT_Love_18 :smt023 .......
rajouno

Post by rajouno »

samo napred!ocu i ja u tu lstui vise dragih licemjera-ne onu 'manje dragih" hhehheh
ljubim te jabucice
PER ASPERA AD ASTRA...
bojanol

Post by bojanol »

I, ooooooooooo daaaaaa, dao bih bulju za dobitak na lotou..... Jeeee. A ko ne bi?
A u sushtini, dobro mi je, nije mi loshe, mnogo mi je bolje nego do pre dve godine. Tada sam, pored nego sto sam se skidao i spasavao zivu glavu bio ...... Ovako je puno, puno, puno bolje. Interesantno, ne samo meni, nego i ljudima koji su u mom okruzenju. I sad, eto, uhvatim sebe da razmishljam, ranije to nisam radio (ako se izuzme potreba za zadovoljshtinom). Ma nije mi loshe, ako hocu da budem realan. Snovi i fantazije su jedno, toga nema (to je nesto nedokucivo), tj. dao bih dupe za sedmicu, ali.....
dragonesa

Post by dragonesa »

vidi za sedmicu dajem i ja svoju jabukicu.
udruzeni mozda i dobijemo, samo kome se treba, :butthead:.
drago mi je, bojanol-e, sto ti je bolje.
ne zelim da budem agresivna kao npr bivsi pusaci.
mada to jesam. bivsi pusac. vutre.
ali iz licnog, i tudjeg, iskustva znam da TravaHoceCrtu.
isto tako znam da od "mozga pravi paucinu"
merenje mog IQ-a za vreme duvanja bio je nizi za nekih 20ak bodova od perioda kada nisam ni dim povukla .
nije nenadoknadivo.
jedan psihijatar, koji se bavi bolestima zavisnosti me je slagao rekavsi da THC ubija mozdane celije.
druga mi je rekla istinu, ne ubija ih ali "pravi paucinu".
postoji cak i crtez, mislim na http://www.erowid.org, naduvanog pauka.
treba videti tu mrezu.
pokusaj pravljenja iste.
meni je to kao da mi koji (smo) duali/te ocekujemo da se najedemo hrane iz frizidera koji je unplugged mesecima.
dajte da se nekako snadjemo za tu sedmicu, ako ne na loto-u, onda stedeci na drogama, pa da nahranimo i telo i duh propisno, kao sav normalan svet, koji time sto je normalan nije ispod nas.
Post Reply