Nesto sasvim licno
Re: Nesto sasvim licno
Ajme kako je to divan citat....hvala ti jano što ga napisa.
"Ja samo vidim ,da moje dijete instiktom zeli skloniti svoje dijete kod mene"
jano,na osnovu čega ste zaključili da želi skloniti djete od vas kad vas je pitala može te li je pričuvati....a to što je nije donjela po meni samo pokazuje njenu neodgvornost,ništa drugo...zašto je niste nazvali kad ste vidjeli da je prošlo vrijeme ...i čisto ono kulerski pitali:mila,hoćeš li donjeti malu ako nećeš da se mogu drugačije isplanirat....bez osude i ironije.Mislim da bi tada znali mnogo više kako stvari stoje.
jano,na osnovu čega ste zaključili da želi skloniti djete od vas kad vas je pitala može te li je pričuvati....a to što je nije donjela po meni samo pokazuje njenu neodgvornost,ništa drugo...zašto je niste nazvali kad ste vidjeli da je prošlo vrijeme ...i čisto ono kulerski pitali:mila,hoćeš li donjeti malu ako nećeš da se mogu drugačije isplanirat....bez osude i ironije.Mislim da bi tada znali mnogo više kako stvari stoje.
i zašto vam je stalno u glavi da ona misli da ste vi loša majka...ma ja garantiram da ona o tome uopće i ne misli i ako to nekad kaže,to uradi samo da bi vas iz svoje nemoći povrijedila.
...draga Jana...jako mi je žao što problemi s tvojom kćerkom ne prestaju...kroz tvoje borbe za njen život,gledam svoju majku...žrtvovala se za mene kao ti što se žrtvuješ za svoju kći...žena je propala fizički i psihički...a ja nisam sebi mogla reći DOSTA JE!...gledala sam je takvu...i iznova je ubijala...svojim načinom života...iskorištavala sam njenu dobrotu maksimalno...kad mi je trebala tada sam je zvala mama...igrala je kako sam ja pjevala...a to je moja majka...rekla sam ti preko pp...da si mi otvorila oči kao nijedan čovjek,i psihijatar u mom životu...potakla si me svojim savjetima i kritikama da potražim pomoć...i potražila sam je...hvala ti...na svemu...sad mi je žao moje majke...plačem često...ali njen život kao ni svoj unazad ne mogu vratiti...mogu nam ga samo poboljšati u godinama koje dolaze...znam da nikad nećeš odustati od brige za svoje dijete...ali misli malo i na sebe...i tvoj život je bitan i vrijedan...čuvaj svoje zdravlje,jer zdrava ćeš biti sposobna da pružiš pomoć...a bolest kad savlada čovjeka onda si nemoćan i sebi i najbližima...
voli te Nadin
voli te Nadin

WHO DARES,WINS