RING (svađaonica)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

jeste m4j4-upravo je tako....hahahhahaha. Fakat!
Ono skroz smo fini i gotivni ovde a na postu "ljubav i harmonija" (koji ne postoji al eto")-se svadjamo, pljujemo jedni druge ...hehehe
sta ces. Barem znamo kako to ide kod nas....neki ni to ne znaju :wink:
Ramona

Post by Ramona »

E e - i ja san mislila da će tako ispasti, hahaha :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Ma da što sad da se svađamo kad je sve uredu kad naleti nova svađa to ćemo obavljati ovde,hehehe kakvi smo carevi svi odreda...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Evo ja cu potpisati da me neko ubije na mrtvo.Jojjjjjj kako sam loše, psiha mi nije nimalo dobro ,a ja samo mislim da li je pametno da nakon 2 god i 5 mjeseci ,napravim recidiv i sta bi dobio za to.Nisam dobro ljudi nimalo a to je rijedak slucaj ,inace sam poznat po tome da sam tvrdoglav ko MAZGA ,a mozda i jesam MAZGA.kada tako razmisljam,.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
M4j4

Post by M4j4 »

Fanatik wrote:Evo ja cu potpisati da me neko ubije na mrtvo.Jojjjjjj kako sam loše, psiha mi nije nimalo dobro ,a ja samo mislim da li je pametno da nakon 2 god i 5 mjeseci ,napravim recidiv i sta bi dobio za to.Nisam dobro ljudi nimalo a to je rijedak slucaj ,inace sam poznat po tome da sam tvrdoglav ko MAZGA ,a mozda i jesam MAZGA.kada tako razmisljam,.
Fanatik,ja tebi do sada nikad nisam izasla u susret kad god si se nesto zalio,prosto zato sto ne znam sta da ti kazem kad nije ni meni bolje. Eto mene spopalo pre neki dan pajdo,pa pajdo,i zamalo da me ostavi decko i malo je falilo,ali nisam.Izdrzi brate,proci ce taj napad,desava se. Posle sutradan ili za nekoliko dana ce ti biti malo cudno sta ti bi onda,veruj mi.Nemoj molim te opet posle toliko vremena.
Image
styx

Post by styx »

"Sine, ko te to zove? Sta radis toliko u kupatilu?" (drkam, sta radim?) "Zasto si dosao, tako kasno kuci? Sto su ti uske zjenice? Sto si ljut?", "...i jos mnogo toga..."
Fakat mi nekada dodje da staroj usta flasterom zaljepim.Ta me zena unazadjuje svaki dan po heftu. Ako njoj fali neke stvari, ja joj tu ne mogu pomoci, joj ove starije zene su... uf!
Neka si Ramona otvorila ovaj topic, bas me ono "olaksava". Ko je spreman za fight? Izazivam vas... Dat cu vam po usima, jesam nabrijan, jos losa roba, grrrr... Samo izvolite, ne ustrucavajte se... Izazov je vas :evil:
Luna

Post by Luna »

to u vezi mame.....zasto ne podjelis svoje "divne" trenutke s nama-na roditelji i dijeca (da li neko razumije) temi?
bilo bi zanimljivo cuti tvoje iskustvo. A pravo se ni roditelji ni djeca ne javljaju...a svi bi da bude bolje....eee
Ramona

Post by Ramona »

Heheh tako i meni stara - plus mi svako malo uliće u sobu da vidi ne radim li nešto što ne bi tribala, a grrrrr
M4j4

Post by M4j4 »

Samo da dodam da ja ne zivim sad sa njima,oni otisli da zive na selo,pa dolaze jednom u nedelji da mi donesu hrane,a i taj jedan dan pred dolazak imam kao tremu joj sta ce biti..sreca,od kad imam HCV nijednom se nisu drali na mene....E a znate ono kad keva zove na mobilni i tonom inspektora policije pita : "GDE si? S KIM? ....Nista,sine,samo da vidim sta radis.." hahaha.....joj...crni humor
Image
Ramona

Post by Ramona »

Jooj blaženo kad su ti starci na nekakvom selu il otoku (po mogućnosti u Polineziji) ...
Locked