"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
Moderator: sanela
Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
Ona je JAKA devojcica...
Coko, pisi opet, ZNAM da ce ti se desiti pozitivne stvari, kad tad, jer ODISES pozitivnom misli za sve nas.
Kada te citam, pitam se sta te je u stvari ZAOBISLO ako ti se sve ovako tesko i strasno desava, pa se onda setih
sto Maki napisa da si HRABRA devojcica
Pa ima i gorih stvari zar ne? Zelim ti da budes cista po svaku cenu, ti zbog tvog deteta ja zbog svoje dece i eto
POBEDA JE STVARNO TU, jednoga dana nece biti SRETNIJEG stvora od tebe, u to cvrsto verujem i znam da treba docekati taj jbni daleki dan, ali Cokana GLASU RAZUMA MOG, samo pisi,,,,,,,,,,
Ljub i pozz
Kada te citam, pitam se sta te je u stvari ZAOBISLO ako ti se sve ovako tesko i strasno desava, pa se onda setih
sto Maki napisa da si HRABRA devojcica
Pa ima i gorih stvari zar ne? Zelim ti da budes cista po svaku cenu, ti zbog tvog deteta ja zbog svoje dece i eto
POBEDA JE STVARNO TU, jednoga dana nece biti SRETNIJEG stvora od tebe, u to cvrsto verujem i znam da treba docekati taj jbni daleki dan, ali Cokana GLASU RAZUMA MOG, samo pisi,,,,,,,,,,
Ljub i pozz
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
cokana drzi nam se ,ja ZNAM da ces iz svega toga izaci kao pobjednik,samo budi hrabra i jaka kao sto jesi!znam da ovo zvuci kao fraza,ali nisam bas vicna nekom filozofiranju.vtvtvtvtvttvtvtvtvtvtt
PER ASPERA AD ASTRA...
- PROČITAJ ME
........ mila Coki, pa ja ti se zaista divim kako izdržavaš sve to jbt......... a ja se nešto žalim.... pa kada malo bolje razmislim kod mene je savršeno, gledajući tvoju stranu života i onu lijepu i onu ružnu.......... želim i duboko vjerujem da ćeš uspjeti izaći ma koliko toliko dobro iz tog prokletog sranja koje te snađe i da ćeš naći ok. advokata i jebat mater svima koji su ti naudili , nisu bili upravu........ želi ti sestra sve najbolje..... puno pozzzzzzzz......

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
:smt006
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
pokusvam da prokljunim taj 'stari voz'...nesto mi spremas cokana
stalo mi je d tebe ne zaboravi
stalo mi je d tebe ne zaboravi
PER ASPERA AD ASTRA...
-
Bebo,ili pucaj visoko,ili nisko,molim te!

Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
ne znam šta uopće i radiš bebo na ovoj temi 

nemoj da ljudi pogresno shvate...jer to je bilo prije nego sam...znas
PER ASPERA AD ASTRA...