dal neko mozda zna...?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

hellfire

Re: dal neko mozda zna...?

Post by hellfire »

brate, ti kao da si se pomirio sa tim da ti nema spasa i da si otishao u q**c!
Ako ti sam dignesh ruke od sebe shta onda preostaje drugima? Ne valja ti to razmishljanje sinko...lako je predati se...
Pobesni na sebe samog i reci "necu bre vishe, taman crk'o!"...raschisti neke stvari sa samim sobom...jer ako nastavish sadashnjim tempom to sigurno nece izaci na bolje, samo ce ti gore biti...i u gore probleme cesh upadati...
Ima mnogo stvari koje su daleko bolje od ujda, a u to se i sam uveravam iz dana u dan...zato ti i kazem smogni snage i pochni sa skidanjem...na suvo? na suvo...psiha je tu zaebana a ne fiz, zikra...ali bice bolje videcesh...mora biti bolje...samo trebash biti strpljiv, ne mogu bash sve stvari odjednom da se poprave chim prestanesh sa gudriranjem...dan za danom, polako ali sigurno...sve to pod uslovom da stvarno zelish da se izlechish...Zelish li jbte?
srecno...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
cokapeace

Post by cokapeace »

hellfire...napisao si isto što sam i sama htela da mu napišem...
Čovek..TRGNI SE!NIKO TI NE MOŽE POMOĆI AKO TI SAM SEBI NE ŽELIŠ DA POMOGNEŠ!
I..piši...izbaci to iz sebe..tu smo mi
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Modesty

Post by Modesty »

Joooj zamislite njegovo buđenje sutra ujutro....užaš...brrrrrr

neka,neka...nadočiće sam,vidiš da se vratio.....uzdravlje i tebi buraz i sretna to "potraga"
hellfire

Post by hellfire »

Ma chitam ti misli coka :wink:

Ne zelim ni da se podsetim famoznih budjenja,a ono vec obliven znojem...otvaram ochi i lagano pochinjem da vozim biciklicu...nervoza i panika,kako i shta,kuda i gde?...uzas jedan bre! ne ponovilo se...pu pu pu!

Brate, nemoj se patiti bez veze...nadam se da ce ti doci iz dupeta u glavu shto pre...i da cesh udahnuti slobodu...na tebi je da odluchish shta ti je bolje...da se cimash i patish ko jadnik i da ti svaki bogovetni dan zavisi od zutog sranja, ili da se oslobodish toga i uzivash u zivotu u punom smislu te rechi?!da povratish izgubljeno i nadoknadish propushteno...
pa i retardiran bi shvatio shta je bolje...mojne da mislish da te podcenjujem ovim...
samo pokushavam da ti otvorim ochi...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
rajouno

Post by rajouno »

chloe,ebi ga mislila sam da si na dobrom putu,ne znam st jos treba da se desi da bi te trglo iz tog tvog nistavila znam da ce me moda sad mnogi iskritikovati ALI OD KRIZE SE NE UMIRE!!!
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

ja se slažem potpuno
Post Reply