Gudra rodjaci

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
RiMaDe

Gudra rodjaci

Post by RiMaDe »

Skoro dvije godine sam na horsu pokusavo sam tri puta da se skinem i opet se vraco
sad cetvrti put oborio sam rekord 13 dana bez dopa nisam ilazio iz kuce i prepiso sam sam sebi terapiju tramale i trazeme
i sinoc nakon 13 daana izadjem napolje i posto sam jos uvjek labilan naletim na stare kompanjone i sta.. cimnem
sad bi sam sebe rokno jeer mi toliko krivo sto sam to uuradio neznam jesam li sve ove dane bacio u vodu il treba da sve iz pocetka da pocnem brojat il da zaboravim sinocnju noc i rahat nabacim sebi cetrnesti dan.....
sta da se radi .....
netko

Re: Gudra rodjaci

Post by netko »

ne broji dane, nego zaboravi na proslu noc i ponovno kreni iz pocetka, i samo guraj pa cak i puzeci mozes uspjeti samo nemoj pasti bez pomicanja..
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
BORBA

Post by BORBA »

buraz nista ne broji jedan dop nesmije ti sjebati cilj samo nastavi i jos malo i proce najgore
zvrky

Post by zvrky »

Zaboravi recidiv ali nemoj da dozvolis da ga svakih nedelju dana zaboravljas...srecno
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
nadin

Post by nadin »

...nastavi dalje...ali nek ti ta noć bude usvjesna...da ti ne pređe u naviku...kani se kompanjona...
WHO DARES,WINS
Post Reply