Draga OLJA,Tvoj post me nije uopste iznenadio koliko me iznenadila cinjenica da i dalje nisi sela i lepo sve iscitala sta sam ja pisao i govorio.Pa bih te zamolio da lepo sednes i detaljno pogledas moje postove na ovoj temi,a zatim sednes i pocnes donositi zakljucke o meni.Nemoj iskazivati i okretati ono sto sam pisao jer to nije lepo.To govorim u prilog onome,kako ti kazes,da zam ja NAPISAO "prekini i radi nesto korisno u svom zivotu".Da,jesam rekao deo ove recenice ali,izvini,bez one reci "prekini" jer ja sam jako svestan koje znacenje ima ta rec i ne bih je tek tako napisao!
Zatim,vidim da ti bode oci moja izjava da sam diplomirani,ali kako ti kazes da smo kolege,zanima me kako tebi u diplomi pise?Razlog zbog kog zam ja naveo to je jasan,da moje argumente u vezi "carobnosti" dr.Lidije nije neko ko se nebavi problemima ovih ljudi koji su ovde na forumu.
Uz postovanje svih tvojih godina,koje ti "daju pravo"da okarakterises druge kao ovakve i onakve i zaista postovanje tvog zvanja zamolio bih te da mi odgovoris:Da li Ti mozes da postujes tudje misljenje ukoliko je ono razlicito od tvog?Bar bi ti trebala znati da u nasoj bransi cesto dolazi do ne slaganja misljenja,da ponekada mogu biti potpuno razlicita,ali se na kraju nadje kompromisno resenje ( pritom mislim u svim sferama naseg rada).Eto,ja sam napisao u jednom postu dao i taj kompromis sto dokazuje da si preko toga tek tako preletela i raspalila po tastaturi.
I jos bih dodao da sam ja jako srecan sto si uspela i istrajala u borbi protiv droge (a vezano sa tvog brata),naravno uz pomoc dr. Lidije i Vanje ( i nju sam jednom sreo),ali pomisli na hiljade drugih koji su ovde ,vape za pomoc,a nemaju jednu OLJU kod kuce?!I na kraju ,hvala za zelje i ja tebi zeli da sto vise napredujes,a da li ce to biti u pola ili isto kao dr. Lidija,sve zavisi od tebe.
E sada bih hteo da se zahvalim Tebi VIOLA

,jer se nadam da si ispravno razumela sta sam pisao i hteo da kazem,HVALA ZA PODRSKU