ja jebiga nekako od 1988 uzimam redovno gandžicu,a zadnji niz godina sam je i uzgajo samo za lične potrebe ono dest kg godišnje otprilike,izvinjenje ako sam nekog uvrijedio sa ono narkić.al jebiga skoro sam se oženio amerikankom i treba da ližem tam,pa sjebaju ti sjebani testovi u zagrebu reko druže moj valja ti past i znam da mi valja prestat a upravo ga vučem sa ćejfom.moja psiha bolesna
ps.samo ganju uzimam od 88......
thc
Moderator: sanela
Popaj upravo tako.Slicni smo pravo, meni su cak rekli u bolnici , bolje uzimaj travu nego apaurine.Nisam skonto zasto su mi to rekli ali sada kada radim te glupe testove uvijek je plus na thc ali nikad mi ne prave probleme ali ja ne znam kako bih se rijesio te trave pogotovo sada kada se spustam sa metadona.A Luno da ti Omar nesto kaze, nije fazon kada kriza pocinje ,vazna je kolicina.Ja sam bio punih 1 god.na 85 mg i organizam se navikao i sada sam ovo ljeto odlucio da skinem par miligrama ali sam izgleda pretjerao,umjesto da lagano spuštam ja sam to presjekao pravo brzo i zato bas zato me je ufatila lagana kriza ali od hepa.Ali ko to nije preživio nece me razumjeti, lagano bole koljena, stomak itd ali hinjski.Sada kada sam odlucio da skrozz skinem , svi su se gore pobinili naroćito doktori smatrajuci da bih lako mogo napraviti recidiv eto sta je bilo uzas.I sad je mene pravo strah da ne uzmem ono naj,najgore a bio sam blizu toga.Vozdra i cuvaj se.Eh Popaje ti od 1988 konzumiras travicu, reci mi molim te jesil imao kakvih problema vizavi trave, jel mozes da zaspis a da ne zapalis travu ,samo mi to reci.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
samo?
nije samo popaj....trava moze biti ozbiljan problem. Vjeruj mi. znam....bila sam s jednim takvim. Koji je bio u istoj situaciji kao ti sada...i prestao je jer je morao...ali je bio lud par mjeseci bez trave. Zivci aaaaaa....uzas, depresija teska, nema volje ni motivacije ni za sta....
I jos nesto...sex?! ne znam kakav je tvoj sexualni zivot-ne moras to dijeliti s nama ako ne zelis-ali zelim ti reci da je u tom periodu ,isciscavanja i normalizacije, to zapravo bilo nemoguce.
A da ti ne pricam o tome koliko THC moze da utice na spermatozoide, pa tako i na citavu oplodnju, kao i na dijete.
Jeste, znam i ja hiljade koji su duvali stalno i imaju normalnu djecu...ok. ali jarane ti duvas od 98 non stop -kako kazes-to je jarane 7godina. Moj bivsi je duvao 10godina, svaki dan-svaki dan! Ujutro-da se probudi, popodne da bi funkcionisao u toku dana (i nije to samo jedan dzoint, znalo je biti i vise), predvece,opet,,,onda neko pice......pa onda pred spavanje, jer nije mogao da zaspi bez vutre. A kad ne pusi....aaaaa. Ja se naljutim jer stalno pusi-kontam pa covjece nisi nikad normalan.....onda on proba...ali to bude toliko uzasno-em sto je nikakav, em sto i mene ubaci u zesci crnjak, ma aaaa...na kraju bude ono -ma daj majke ti zapali jedan poludicu. Doduse nisam nikad ja to rekla-ali zato jeste on
Kad je otisao u ameriku-trebalo mu je 2-3mjeseca da dodje sebi-samo o travi pricam (culture shock i sve to je posebno).
I nekih 6mjeseci kasnije-kaze covjece ti si bila u pravu-sad vidim da nisam bio normalan iako sam se tako osjecao-a i zivot je mnogo pozitivniji. Kad bih ga pitala sto duva toliko, prije, rekao bi mi-ne znam, sve je toliko sjebano i odvratno da jednostavno ne mogu to da podnesem, pa kad se napusim nekako je podnosljivo, i dan brze prodje.
Trava...je bas zbog onoga "samo trava"-veliki problem, na koji niko ne reaguje, jer je to ipak "samo trava".
ps. i ne mozemo porediti dop sa travom pa po tome mjeriti ozbiljnost problema. Jer ne zloupotrebljava se samo dop....niti je to jedini nacin samo-destrukcije, i bijega-postoje mnogi drugi nacini i svaki je opasan,strasan, ozbiljan i tezak, na svoj nacin. Sta mislis da je onoj osobi sto se sjece (reze (ziletom/nozicem) po rukama/nogama-naj cesce), lakse prestati nego nekome na dopu? Nije...jer nije se ni s dopa tesko skinuti....5dana(ako imas metadona ili subutex) i bezbolno. ALi nam na kraju svima ostane samo jedan problem-PSIHA!!!!!
sretno
nije samo popaj....trava moze biti ozbiljan problem. Vjeruj mi. znam....bila sam s jednim takvim. Koji je bio u istoj situaciji kao ti sada...i prestao je jer je morao...ali je bio lud par mjeseci bez trave. Zivci aaaaaa....uzas, depresija teska, nema volje ni motivacije ni za sta....
I jos nesto...sex?! ne znam kakav je tvoj sexualni zivot-ne moras to dijeliti s nama ako ne zelis-ali zelim ti reci da je u tom periodu ,isciscavanja i normalizacije, to zapravo bilo nemoguce.
A da ti ne pricam o tome koliko THC moze da utice na spermatozoide, pa tako i na citavu oplodnju, kao i na dijete.
Jeste, znam i ja hiljade koji su duvali stalno i imaju normalnu djecu...ok. ali jarane ti duvas od 98 non stop -kako kazes-to je jarane 7godina. Moj bivsi je duvao 10godina, svaki dan-svaki dan! Ujutro-da se probudi, popodne da bi funkcionisao u toku dana (i nije to samo jedan dzoint, znalo je biti i vise), predvece,opet,,,onda neko pice......pa onda pred spavanje, jer nije mogao da zaspi bez vutre. A kad ne pusi....aaaaa. Ja se naljutim jer stalno pusi-kontam pa covjece nisi nikad normalan.....onda on proba...ali to bude toliko uzasno-em sto je nikakav, em sto i mene ubaci u zesci crnjak, ma aaaa...na kraju bude ono -ma daj majke ti zapali jedan poludicu. Doduse nisam nikad ja to rekla-ali zato jeste on

Kad je otisao u ameriku-trebalo mu je 2-3mjeseca da dodje sebi-samo o travi pricam (culture shock i sve to je posebno).
I nekih 6mjeseci kasnije-kaze covjece ti si bila u pravu-sad vidim da nisam bio normalan iako sam se tako osjecao-a i zivot je mnogo pozitivniji. Kad bih ga pitala sto duva toliko, prije, rekao bi mi-ne znam, sve je toliko sjebano i odvratno da jednostavno ne mogu to da podnesem, pa kad se napusim nekako je podnosljivo, i dan brze prodje.
Trava...je bas zbog onoga "samo trava"-veliki problem, na koji niko ne reaguje, jer je to ipak "samo trava".
ps. i ne mozemo porediti dop sa travom pa po tome mjeriti ozbiljnost problema. Jer ne zloupotrebljava se samo dop....niti je to jedini nacin samo-destrukcije, i bijega-postoje mnogi drugi nacini i svaki je opasan,strasan, ozbiljan i tezak, na svoj nacin. Sta mislis da je onoj osobi sto se sjece (reze (ziletom/nozicem) po rukama/nogama-naj cesce), lakse prestati nego nekome na dopu? Nije...jer nije se ni s dopa tesko skinuti....5dana(ako imas metadona ili subutex) i bezbolno. ALi nam na kraju svima ostane samo jedan problem-PSIHA!!!!!
sretno

pa neznam nesto,nisam ni razmišljao o tome mogu li bez ganje,valjda mogu.ma mogu jašta bar dog se ti ,naci, testovi ne završe.a onda ću druže moj da se napušim ko stoka.a izvini luna da te nešto pitam iz koje si države u usa.veliki pozdrav za sve forumaše......ps. maloprije sam ustao,
ev napravio kafu smoto johas al neću ga zapaliti.jebem ga ja......

ev napravio kafu smoto johas al neću ga zapaliti.jebem ga ja......

pozdrav svima
Meni je sex na ganji extra .Luno kazes da covjek postane impontentan? Mene uvijek nabrije na zene, ono poludim. Ja mislim da je to sve individualno. Popaj, imas li ti problema na ganji, ili si "normala" kada srolas? Ja previse razmisljam kada zapalim, pa mi nije obavezna u mom drogiranju (jedino mi je dobra sa tramalima-tnt). Zivjela trava...
neznam šta da ti kažem druže al i ja volim sex na ganji.samo mi se zna desiti da umjesto cigare zapalim joint................živjeli sexare i brdo johasa.............a dobrog šita nisam zapalio ima brate kamara vremena.......jedno vrijeme sam ga sam pravio.........ono gnječeći u ruci sa pljuvačkom.....ili rendajući ganju kroz storu........malo prije sam se napušio i mogu vam reć da vas volim sve........................................................
pozdrav svima
Ama kad zapalim nisam ni za sta a kamoli za SEX, može mi se skinuti armija žena kada sam ma ganđi meni bi bilo mrsko da ustanem.Znam da zvuci idiotski ali to je tako.Jako mi je mrsko bilo sta raditi kad sam na ganđi, samo bi da lezim i da gledam tekme i kladionica.Eto kakav sam ja kao pravi TRUT ,a pravo da vam kazem mrzim sebe kada sam takav.
Vatra se ugasila i postala je dim,
Hej, polako ljudi... imate dovoljno sajtova i foruma gdje možete pisati o sreći i veselju kad se napušite. Ovo nije takav forum, pa stoga, skratite priču...
Ili barem budite iskreni prema sebi i nama, pa recite koje probleme imate radi pušenja trave. Nije sve to sreća i veselje, kao što pokušavate predstaviti. Budite iskreni!
Pozdrav,
Sanela
Ili barem budite iskreni prema sebi i nama, pa recite koje probleme imate radi pušenja trave. Nije sve to sreća i veselje, kao što pokušavate predstaviti. Budite iskreni!
Pozdrav,
Sanela