Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
PROČITAJ ME

Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu

Post by PROČITAJ ME »

Zdravo...Vladek druže....evo čitam te jbt... pa napisao si dostatoga što i meni pada na pamet da pišel, ali evo sada vidim da si ti to učinio za mene...haha.... budi mi fin i pozdravljen
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

pa napisao si dostatoga što i meni pada na pamet da pišel, ali evo sada vidim da si ti to učinio za mene...haha....
Vjerovatno si i ti igrala na Cska protiv Lotomatike... Nadam se da ti nije padalo na pamet da pises o hemoroidima.

Šala.

Stvarno mi je drago sto si dobro. Guraj.
dete svemira

Post by dete svemira »

:heart: PDT_Love_07
Misli koje misliš
su život koji živiš.
narcohimno

Post by narcohimno »

vlado,kad ces da zavrsis miklosicevu?
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Necu nikad. Jebes je. To je preozbiljan posao za tipa poput mene.
narcohimno

Post by narcohimno »

znam kako je to kada svi ocekuju nesto od tebe,a ti nikada nisi nista priveo kraju.isti smo po tom pitanju...jebiga,to ti je prokletstvo talenta...
narcohimno

Post by narcohimno »

vlado druze,zivo me interesuje jesi li strejt,ziv i tako to...da,kako napreduje celibat?pozdrav.UP THE IRONS
Biljana79

Post by Biljana79 »

He,he,he... Iscitala sam ti ispovest, pa veliku vecinu - lepo ti to radis samo se ponavljas Dovla covece a da bi razbio monotoniju, mislim da bi konacno trebalo da pocnes sa ostvarenjem sopstvenog sna o budzovanu koji ima racun sa cifrom od sest nula, nabildovanog bastovana i neku finu gospodju pored sebe. Pa ti lepo pocni od te gospodje, sada gospodjice koja eto, zamisli cuda, vidi nesto u/na tebi. Pa nemoguce da takva ne postoji...
I jesi li nesto uradio po pitanju svog muzickog obrazovanja? Nesto mi je tu cudno - da takav senzibilitet ne mari posebno za muziku ??? Delujes mi kao junak iz pesme Nick Cave-a, Brother My Cup Is Empty... ako imas zelje i volje, poslusaj - cisto da zaboravis malo na analize, procente i ostala brokerska sranja.
Pozdrav Dovla iz jebeno suncanog Beograda !!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Pozdrav ekipi. Drago mi je sto se interesujete za moje zdravlje i seksualni zivot i to...

U proteklih deset dana desilo se nesto novo - pronasao sam lijek protiv pisanja.

Lijek djeluje.

Citamo se.
zvrky

Post by zvrky »

:-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked