Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nadin

Re: Fenix

Post by nadin »

ČISTA 38 DANA
...nisam nikada bila na blokatorima ali sad uzimam sve u obzir...želim da svi znate kako ste mi velika podrška...da nisam pronašla ovaj forum naprosto bi poludila...bivši,sadašnji ovisnici...ma koga briga...važno je da pomažemo jedni drugima...tko nas može bolje razumiti već osobe koje su živjele našim životom...ne kažem da je to trajno rješenje problema ali veliku ulogu igra i podrška...zato hvala vam svima... PDT_Love_08
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

Živi iz sata u sat...polako....posle ćeš dan po dan......stalno si ponavljaj:NE ŽELIM NAZAD,TO NIJE ZA LJUDE!kao što i nije...za ljde je dostojanstvo,život "normalan" a vidi šta nam droga radi..........ništa nije vječno i zato imaj strpljenja sama sa sobom ako već nećeš u komunu.....neznam šta su ti radili u komuni u kojoj si bila ali očito nisi zadovoljna...ja sam bila dvije godine i mogu reći da su mi to možda i dvije naljepše godine života iako sam puno radila i ribala.
Jedno je sigurno,sama ne možeš.
nadin

Post by nadin »

ČISTA 38 DANA
...nije mi problem bio rad u komuni...radila sam ja ko konj od jutra do mraka...to me i održalo te dane...problem mi je bio u stalnom ponižavanju mojih odgovornih...ispala sam ko zadnja budala...kako me nazvala moja odgovorna jedno jutro...jadna bijedna narkomanka...jer bila sam već jednom u komuni i eto mi pameti kojom sam se hvalila,vratim se i drugi put...jednim djelom sebe sam i sumnjala da će mi to biti veliki križ ali nisam se više mogla sama boriti protiv droge...zato sam i otišla...to je i bila poenta...molila sam se sama Bogu i čitala Bibliju,rijetko kada smo imali kršćanske sastanke,plakala po wc-ma,sakrivala se od svih...njihova poniženja su me dokrajčila jednu noć...i otišla sam...što sam bila manje vrijedna u njihovim očima ako sam došla drugi put da se liječim,neznam...ali očito jesam...i nisam bila samo ja u pitanju već i ostali..."povratnici"...zar svi ne zaslužujemo isti tretman...izgleda ne...tako da stvarno ne bi imala više živaca ni snage vratiti se tamo...što se tiče odlaska u druge komune pa ne znam...mislila sam da ću moći sve pregurati sama ali izgleda ne ide...stvarno sam kukavica...jadno ali istinito...
WHO DARES,WINS
jana

Post by jana »

Sada mi je malo jasnije tvoje stanje.Spasen covjek ne razmislja tako.Tebi treba Centar za odvikavanje ,kako kaze Sasa,idi u Reto ,ako imas osjecaj da su te u Komuni gdje si bila,ponizavali.Da li si razmisljala da ti imas problem autoriteta?Ako imas porodicne uvjete koji mogu absorbirati tvoje stanje,odluci se za blokatore i vidi sta ce oni uraditi.Za tu varijantu,treba ti ,rekoh,podrska okruzenja,tj.familije i vrijeme.Strpljenje.
Modesty

Post by Modesty »

baš kao što reče janja....nema ti druge,imaš pred nosom cenacolo u medjugoru(u kom sam ja bila) imaš i Reto imaš papa Ivan koja prima djecu i imaju i psihoterapeute...ta komuna u kojoj si ti bila i šta pričaš o njoj mi ne djeluje baš OK...kao kršćani bi trebali malo više prakticizirat rijec OPROST.
ma mislim da sam ti sve rekla,nemam više šta a i dugi su.
kritika

Post by kritika »

Nadin,da prominiš sve komune ovog svita,ne vridi ako nisi sama sa sobom odlučila.
Razumiš to ti želin reći.
Po mom mišljenju sad ti ne triba komuna,tek si iz nje izašla.Borila si se jedno vrime i sada si na putu da poklekneš.
Reka san ti koji ti je moj savjet:probaj blokadu!!!Koliko san upućen tu vrstu terapije nisi pokušala.
Sad uzmi sve što ti se pruža ka pomoć.Viruješ u Boga.Moli ga da doneseš pravu odluku.Pomoga ti je toliko puta i ovaj će.
Jana,nije problem uvik sa autoritetom.Kad smo na putu uništenja,sami smo svoj autoritet,ne poštujemo sebe kako ćemo druge.Nestabilne osobe,ili osobe koje su na početku apstinencije često sve prihvaćaju puno emocionalno,i ono što im se reče za njihovo dobro a izgovori se grubo šalje te natrag.
Stalno mislimo često kako nismo dobri ni u čemu.
To se i Nadin događa.Sve što radi misli kako nikoga ne zadovoljava.Za boga nije dovoljno dobra,za obitelj još manje.
Normalno da se okreće ka starom načinu za rješavanje problema.
Odi kod doktora nek ti prepiše nešto.Patiš se tako prijo.
nadin

Post by nadin »

ČISTA 38 DANA
...hvala svima...al trenutno sam u fazi skupljanja snage...za pregovore... :smt014
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

samo ne odugovlači da je ne bi izgubila još više
nadin

Post by nadin »

...ništa još od moje snage...pregovori odloženi za sutra...
WHO DARES,WINS
kritika

Post by kritika »

Nadin,aj objasnim ti nešto preko pp,ok?
Post Reply