Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nadin

Re: Krist me spasio

Post by nadin »

...čovjek predlaže,ali Bog odlučuje...
WHO DARES,WINS
davor

Re: Krist me spasio

Post by davor »

Puno pozdrava Nadin,sa malim zakasnjenjem :)
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
nadin

Re: Fenix

Post by nadin »

Hvala Davore kao i svim ostalim na podršci i razumjevanju...mnogi se najvjerovatnije pitaju zašto sam promjenila naziv teme?????...iz prostog razloga...ne želim biti licemjerna kad je Božije ime u pitanju...Krist je moj život spasio "x" puta i u globali...dva puta me isčupao iz smeća zvanog heroin....sad apstiniram 37 dana i loša sam katastrofa...izbacila jesam jako puno starih navika zahvaljujući Bogu...ali ne živim onako kako je On odredio...stalno sam u fazi samookrivljenja a to nije od Njega...umjesto da se uzdam u moć Njegovu i tražim samo tu spas počela sam je opet tražiti kod doktora...vrlo često dopuštam đavlu da mi podmeće nogu...i osjećam se kao da lagano padam opet...kad bolje razmislim ovo mi je najduža apstinencija u životu (37 dana sam čista bez ijednog otrova) volim Boga...u srcu mi je ali počinjem biti neiskrena prema sebi i Njemu...i koga da lažem...nikoga...brojim dane kao da sam u zatvoru...svaki koji prođe imam osjećaj da mi je život skratio za par mjeseci...iscrpljena sam užasno...želim živjeti ali ona stara "ja" sve više odzvanja u mojoj glavi...govori mi gluposti..."uzmi nešto,olakšaj bol,skrati muke..."....živim 100 na sat...sve u jednom mjestu...nema pomaka...više...želim se samo odmoriti... :smt100
WHO DARES,WINS
davor

Post by davor »

Samo polako nadin ,nemoj se previse zapetljati u svemu..Nekada su je to proces i nista se nece desiti preko noci..Rane trebaju da zacijele ....
Ipak ,mislim da je bitan stav koji imamo od samog pocetka i da zelimo promjenu..Pa iako je mi sami nemozemo napraviti ima neko ko moze ,cuda se desavaju!
U tvom slucaju ja bi bio sto jednostavniji i pokusao da shvatim da sam na pocetku..
Drzi se..
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
jana

Post by jana »

Ne razumijem ovog feniksa izmedju redova.Zasto on izmedju prvog naslova?Sada mi nista nije jasno.Kazes da si cista samo 37 dana,pa nadin zar nisi bila u komuni?Nisi bila valjda tako kratko.Hajde molimte pojasni mi to malo.
saša-ex

Post by saša-ex »

Nadin, moj savet ti je da odes opet u komunu, pre svega ti imas problem sa drogom, koji je potrebno brzo resavati. Tek posle mozes razmisljati o tvom odnosu sa Bogom. Ako si iz Hrvatske, preporucujem ti Reto centar.
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

Drago mi je da si promjenila naslov teme jer to je bilo prikrivanje istine kako smo več i pričale preko PP...na početku si draga.....nemoćna pred drogom ali to nije kraj svijeta...pisala sam ti već na PP i znaš šta mislim ali vidiš ni ja nisam znalča da si čista tek 37 dana.No dobro,istina je sad na vidjelu i to je več pomak.nemoj se plašiti ni roditelja ni bilo čije osude više nogo što se trebaš plašit pakla zvanog dop...toga se plaši i gledaj šta ćeš po tom pitanju činiti...svi če oni preživjeti to što si ti na početku ali ti nećeš preživjeti ako se vratiš nazad.
nadin

Post by nadin »

ČISTA 38 DANA
....možda niste shvatili ili ja nisam baš dobro objasnila (u tome nikad nisam ni bila dobra)...drugi put sam izdržala 25 dana,nisam mogla više...bilo mi je jako teško odlučiti se opet vratiti u komunu ali otišla sam i vratila se...zato izolacija...zato padovi ka dole...
fenix sam odabrala zato što se uvijek iznova uzdiže iz pepela...težim ka tome...da se podignem iz pepela...opet po ko zna koji put...
...nesanice me peru...ma fuj...i ono malo vremena što spavam...izlomi me...izbjegavam svoje staro društvo,ali dok još njihove brojeve imam u mobitelu...nisam baš rasčistila sa samom sobom...zar ne...?
...jutros sam ustala kao na krizi...sva se tresem...plačem i pitam Boga..zašto sam ovako slaba...zašto sam kukavica...neznam ništa uraditi kako treba...u pitanju je moj život a ja ga gledam kako prolazi...Bog me opet spasio iz pakla a meni ni to nije dovoljno...budi se opet životinja ona odvratna u meni...gladna...nikakva...znam da trebam pomoć,svjesna sam toga...znam da ako se vratim drogi može biti fatalno...sve ja to znam ali bez nje mi je užasno teško živjeti..bolje reći...bez nje neznam živjeti...tako sam jedino znala da fukcionišem...ovako...kao da umirem...živim a umirem...
WHO DARES,WINS
savjest

Post by savjest »

DRAGA NADIN,
ŽIVOT JE TVOJ UZMI GA U SVOJE RUKE.
PROŠLOST JE TEŠKA ALI NAPREDUJEŠ,IZA TEBE JE.
NE DOPUSTI DA TE "ŽIVOTINJA" SAVLADA.
AKO TE OPET BUDE POSJEDOVALA,GUBIŠ IGRU ZVANU "ŽIVOT".
"ČISTA 38 DANA" I TO JE POČETAK,KRATAK ALI JE POČETAK.
RAZUMNIJE JE 38 NEGO 0.
NEDAJ SE SESTRO!!!!! :D :D :D :D :D
kritika

Post by kritika »

Prijo,gle ovo moj savjet je kratak i jasan:Pokušaj sa blokadom!
Ja san osobno bia na nalorexu i pomoga mi je.
Ili to ili komuna opet prijo.Nema druge.
Ako tako nastaviš,ne gine ti šlagiranje ponova.Napisala si da i sama znaš sve,pa daj,trgni se.
Ne znan s kim živiš,ni kakva ti je situacija doma ali trebaš to izbaciti iz sebe.Ka šta ovdi pišeš,tako se otvori pred ćaćom i materom.Kad su toliko godina trpili i gledali tvoje ubijanje,pomoći će ti i sada.
Voli Boga voli i on tebe.Voli sviju nas On ali mi nismo sposobni uzvratiti mu istom mjerom.
Šta ima veze što tražiš pomoć kod dr.sve je to za ljude.
Priznala si sebi da si "bolesna" to je prvi korak,sad daj čini drugi.Ima nas puno koji smo se izvukli iz toga,ali i nama je svaki dan nova borba,svaki dan je novi.
Počela si dobro nastavi tako,ne odustaj.
Post Reply