.... Jos jedna u nizu...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narcohimno

Re: .... Jos jedna u nizu...

Post by narcohimno »

e to se pitam i ja drugarice,ovaj,druze kada je smisao u pitanju...i meni su te godine zivota sa devojkom bile najlepse...to mi je dodatni problem pored apstinencije,moram i da gledam tu istu devojku u komsiluku sa drugim...i jos trudnu...los tajming,druze.moram da prebolim dve najvece ljubavi a to nije mala stvar.nadam se da je istina da ono sto te ne ubije ojaca te,jer sve mi se cini da cu ja pre izludeti...zvucim kao placipicka,jebiga,znam ali stvarno sam u nebranom grozdju...u pizdu materinu vise i ova kurvinska nesanica koja se zakacila za mene kao muva za govno,najveci je to razlog moje depre...neznam vise ni sta sam hteo da kazem...ajd zdravo!!!
zvrky

Post by zvrky »

Postoji TRUE...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
TRUE

Post by TRUE »

Znam ja sta bi trebalo..... super je to sto ti kazes, kad prestanes sa heroinom pocinjes da vidis zadovoljstvo u malim stvarima.. ali ja sam sa heroinom raskrstio a i dalje ne mogu da vidim smisao u tim stvarima....... a Zvrky jesi li to ti....?
Boban

Post by Boban »

Pozdrav TRUE,da li si sa starim "ja" raskrstio?Mozda tu lezi problem mozda nije samo u gudri.
Modesty

Post by Modesty »

da,gudra je često samo sredstvo kojim anesteziramo nešto što nas duboko u nama boli ,neki teret koji postaje pretežak za naša pleća a da toga nismo ni svjesni.
TRUE

Post by TRUE »

Pa ja mislim da jesam... i zapravo nisam toliko lose.... ali mi je sve prazno. Druge me brige muce... ali su me mucile ceo zivot... pa sam se navikao... koliko mozes da se naviknes, tesi me da je nekada bilo mnogo gore..... zanima me samo sta su ljudi poput mene radili kako bi se ponovo osetili zivi? Probao sam 1000 stvari ali mi nista nije pomoglo..... sve je i dalje bledo!
Modesty

Post by Modesty »

Možda 1001 bude prava....mora postojati nešto što te zanima...neznam koliko imaš godina,ja bih npr. dala sve da sam mlađa samo iz jednog razloga...da bih mogla nešto studirati,ustvari znam točno šta......mora postojati nešto što nisi probao,neznam takođe kojim poslovima si se bavio,očito te nisu zanimalitj. ispunjavali...možeš li se prekvalificirat...pogledaj na http://www.googl.com ukucaj on line edukacije...nema šta nema.....traži,bori se a na kraju krajeva,ne postoji savršeno sretan i savršeno ispunjen čovjek.
Modesty

Post by Modesty »

ja trenutno imam sličan problem i radim upravo što napisah tebi.......traži,vjeruj....nemože biti kraj na ovome....posle svih bitki mora biti nešto bolje.......VJERUJ!
TRUE

Post by TRUE »

Kako iz nicega stvoriti nesto, toliko verno preneti boje na papir da ce svako ko pogleda moci videti svo ljucko u nama. Gde su te oci uprte kad mrznja iz njih seva, hoce li ikada njihova bol pretvoriti u krajnje potrebno "Mozes ti to"....
Pitam se? :(
TRUE

Post by TRUE »

Sada posle onog posta od ranije zelim da podelim sa vama jos malo toga u sebi, jer osecam se slobodno dok pisem o stvarima koje nikad nisam nikome rekao. Zapravo ja nemam ni diplomu iz srednje skole.... pa me je to kocilo. Radio sam neke fizicke poslove koji su me jos vise deprimirali ali danas sam saznao da ce izgleda uspeti da me ubace u neku OK skolu.... jako sam se obradovao, stvarno zelim da se obrazujem jer sam nekada bio najbolji djak..... dok nije sve to doslo..... nije me sramota sto imam 21 godinu i tek sad treba da krenem u srednju skolu.... Hocu da budem neko i nesto! Svo ono nistavilo me je i dovelo do toga da gledam kako svi odlaze na fakultete a ja ostajem u ovoj zabiti da trunem sam. Osecam se uskracenim ..... zelim bolje za sebe.... nadam se da cu istrajati! Drzite mi palceve.....
Post Reply