.... Jos jedna u nizu...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

TRUE

.... Jos jedna u nizu...

Post by TRUE »

Pocecu pricu od pocetka....... Zamislite da vas najbolji drug-drugarica dobije 6000 eura ko iz vedra neba..... vi ste se zajedno zezali ceo zivot! Kao klinci koji rastu u provinciji zemlje koja je zaboravljeni svet, eksperimentisanje sa razlicitim drogama pocinje jako rano da vam deluje kao savrsen nacin da pobegnete od stvarnosti i tako preko neke vutre koje inace ima na pretek ovde prelazite na ekstazi koji potom uzimate sve cesce i cesce i u njemu pronalazite OGROMNO zadovoljstvo. Nakon par godina uzimanja ekstazija i ostalih brzih droga ( ajs, spid,koks.....) i par dubokih depresija koje su nekad znale da traju i po 14 dana odlucujete da prestanete sa tim sranjima jer vam je muka da razmisljate dan nakon neke zurke koji bi bio idealan nacin da se ubijete. Potom dolazi taj finansiski dobitak vaseg najboljeg prijatelja i vi poduceni predhodnim iskustvom resite da probate nesto novo i tako se uz pomoc dosta para nadjete u stanu nekog cetrdesetpetogodisneg lika koji je vec 15 godina na heroinu koji uz (Mozete zamisliti kakvu) treskavicu i izgubljenim pogledom kaze " Ako uzmes 15g castim te jos 3" i tako se vratite kuci sa skoro 20g heroina u kutijici od bombona. Sutra dan vam je 18 rodjendan i tad ce da bude ludilo. Sutra dan pocinjes da usmrkavas onaj heroin ko da je spid koga si nekada znao da izvuces i po ceo gram odjednom i efuorija pocinje odmah.... ni sekunda cekanja... medjutim vec posle 15ak min. se pretvara u najlosije iskustvo kojem si se nadao... pocinjes da povracas i da izlazis napolje kako bi legao u sneg i probao da se ohladis malo.... nisi ni svestan sta ti se desava. Upropastio si svoj rodjendan..... 30 najboljih prijatelja te je gledalo kako padas i pravis totalnu budalu od sebe dok povracas po celom wc-u.... i sta ti radis.... budis se i crtas na stolu koju liniju jer si ubedjen da ti je bilo lose samo zato sto si preterao...... itd. Prica se nastavlja kad shvatis da se onih 20g pretvara u 50g....... i tako totalno nesvestan da te ustvari jede iznutra pocinjes polako da mislis o onoj gomili para koja je postala drasticno manja..... nisi svestan (Verujte mi) apsolutno nicega. Takav zivot je jako lak jer imate samo jednu obavezu... samo jedan cilj.... samo jednu ljubav. Prica se zavrsava kada se nadjete u nekoj zabacenoj ulici kako pritiskate grudni kos vaseg najboljeg prijatelja u nadi da ce poceti ponovo da dise..... I posle 7 dana vezanih za krevet i skoro 2 godine bez trunke heroina opet pozelite da makar jos jednom..........
Modesty

Re: .... Jos jedna u nizu...

Post by Modesty »

Dobro došla medju nas TRUE......manje više svi se mi borimo svaki dan za svoju apstinenciju.
Mislim da dosta toga već i sama znaš i da ti nama što pametovati............još SAMO JEDNOM ,NE POSTOJI,NIJE NIKAD,NITI ĆE.................ta perfidna samoobmana je siguran put ka još većem potonuću od onog prošlog.
nadin

Post by nadin »

...dobrodošla TRUE...šta ti reći patim se i sama s tim "još samo jednom,još samo sat zaborava,samo ovaj put i nikada više"...ali znamo da je to nebuloza...treba gurati naprijed svakog trena...a dan koji prođe iza nas...naša je pobjeda...
WHO DARES,WINS
kritika

Post by kritika »

Prijo moja,upali lampu u glavi,ka i ti Nadin.
Što se vama mota po mislima?
Jednom,jednom,i možda je to posljednji put.
Razmišljate li o tome!!!
...iva...

Post by ...iva... »

Dobro došla. Gadna priča ali mogla bi i malo detalja ubaciti, da li ti je oprijatelj živ, kako si se osjećala....

Nisi sama, ovdje ima puno ljudi koji ti mogu pomoći, piši i dalje....
narcohimno

Post by narcohimno »

bogami zajebano do fula...a da,izvini,dobro dosla i tako te fore...mnogo si me bacila u bedak sa tom izjavom'dve god. cista pa onda opet cuvena pomisao'.mislim sta reci,jebiga.meni se tek peta nedelja apstiniranja navrsila a vec imam takav osecaj'jos samo jednom'!!!nista mi vise nije jasno,pa ni cilj tolike borbe sa samim sobom.postoji li dozivotna vakcina protiv pajda...?pusti snovi.UP THE IRONS
bojanol

Post by bojanol »

Svakim danom ta zelja slabi, narochito svakom nedeljom, a tek svakim mesecom. Licno sad, posle skoro dve godine, ne osecam uopste potrebu da se uradim, sad kapiram da je to put za nigde, a valjda niko od nas ne zeli da hoda takvim putem. Svi se rodimo i rastemo, imamo zelje, ali ni jedna zelja nikog od nas nije da hodimo putem koji ne vodi nikuda. Heroin to nudi, samo to i nista vishe. Precenjen rad, nista vishe, gade mi se sve stvari koje sam cinio na njemu.
zvrky

Post by zvrky »

Dobro dosla TRUE ,prica je jako bolna...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
TRUE

Post by TRUE »

Hvala vam na odgovorima i podrsci..... ali pogresno ste protumacili moju pricu ili ime TRUE koje sam stavio...... da ja sam musko..... TRUE je poslednja rec koju mi je devojka rekla kad me ostavila... zato sam to stavio. Drugar je ziv... i on je za sad dobar... vratio se onim brzim drogama iako je posle te veceri bio cist 6 meseci. Prestali smo da se druzimo.... razliciti putevi! Nemojte me pogresno shvatiti..... posle 2 godine STVARNO biva lakse.... i sve redje i redje mislim na pajdo... ali me nekad zelja tera da vristim. Bitno je samo raditi...... radio sam po 12 sati dnevno pa nisam imao vremena ni da razmisljam.. medjutim kako dodje zima i ostanem bez posla... pocinje dosadjivanje i razmisljanje o tome kako bi bilo dobro..... ma znate sve. Tesko mi je da pricam jer imam potrebu da budem podrska i sebi i ostalima..... zivot na dopu je odvratan.... ali jos uvek iako znam da sam tonuo i propadao.... ostajao bez prijatelja, porodice, devojke sa kojom sam proveo 4 najlepse godine svog zivota.... moram da priznam fali mi taj lak zivot.... Ja samo zelim da se osecam normalno i da ne bezim vise u taj rad..... nego i kad imam vremena za razmisljanje na pretek... da ne razmisljam o tome. Postoji li takva osoba? Koja je uspela da nadje smisao i srecu u tim malim stvarima o kojima pricaju ljudi ili smo osudjeni da robujemo takvim stvarima do kraja zivota??????
bojanol

Post by bojanol »

Pa fora i jeste u tome, sto kad prestanesh sa heroinom i pocinjesh da kapirash vrednost tih malih stvari, kojima ne pridajesh paznju i smejesh im se dok si na paji. Ali Paja je Paja, a jaja i suprotstaviti mu se, su JAJA.
Post Reply