Naša stara jutarnja kafa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Ramona

Post by Ramona »

Hehehehe !!!
Aaa ne ne - ne bi ja takvu priliku bacila u more - sad kad ste me prokužile moram vam, jebi ga, otkriti da je Ana zapravo cilo vrime tu - evo upravo mi je oprala balkon jer je pun zemlje od kiše noćas. Mala je pokorna i zahvalna, ne troši puno hrane, kretanje joj je maksimalno ograničeno lancom od pasa, a služi mi za puno stvari. Noćas mi je zaradila za dop za cili sljedeći tjedan, i još mi je otišla po spizu u Mercator, pjehe naravno, i napravila lipo lipi doručak i skuhala kavicu kao i svako jutro, iako se jutros stvarno vratila totalno izmorena i pokisla, a što ću joj ja, raditi se mora. Ana je pravo malo zlato - eno je, sad čisti kapulu i kumpire za ručak, dok (istovremeno, naravno) nogama gnječi/pere robu za koja bi inače morala trošit struju i veš mašinu. Ujutro prije nego se ja dignem ona je već u kiosku, uči napamet Jutarnji List kako bi mi uz kavu mogla recitirati svježe vijesti, pa tako uštedim i na kupovini tiska... Bacit tako nešto u more? Ma neeee :wink: hehehehehe !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Luna

Post by Luna »

a meni pereci braco??? ja hocu perece sarajevske s'carsije. Posalji mi fakat-platicu ti postarinu u utorak :-D
cmok Omarce :wink: -i ja sam tebe zavolila ko druga i prihvatam te sa svim manama i vrlinama....
kao i sve vas drage prijatelje.....mi smo jedna posebna druzina znate li vi to?????
mi sto se volimo i slazemo :-D cemo uvijek imati jedni druge...a ako bog da i sresti se jednog dana i zajedno popiti kafu...cisti...fini...okupani :wink:
ozbiljno-ja bih to jako volila...kao i da ostanemo u kontaktu jos dugo godina
ljubi vas Luna
znate vi ko ste :wink:
sanela

Post by sanela »

Pozdrav svima... nisam se ni ja dugo javila ovdje na kafi :) Valjda, nije bilo Omara, pa mi nije bilo zabavno :D

Kako je danas lijep dan... Milina šetati. :)

A stvarno nam odavno nema NS, gdje li je ona zalutala. Izgubila možda našu adresu :)

Sad vas pozdravljam :smt006

Budite lijepi, zdravi i pametni :!:
Ramona

Post by Ramona »

Što ima u Sarajevu nekih posebnih pereca? Mmmmnjam njam mmmm !!! A ja luda za kruhom i pecivima i ... i tijestom inače joooj :-D
Luna

Post by Luna »

eee da samo znas Ramona.....takvih nema nigdje!!! Ja bi stvarno volila kad bi meni moj braco poslao koji....zamotas u foliju i onda najlon i fino u paketic :wink:
sto je naj gore ja sam ozbiljna :-D
poslala bih i ja tebi nesto....odavde. Ne znam sta?....
Sanela cao! Dugo te nije bilo......

NS-gdje si? si ZIVA???
jos neko fali.....npr suncica...iii hmm. ne mogu se sjetiti al znam da ima jos par ljudi koji su nestali u akciji :-D
Fanatik

Post by Fanatik »

Cmooookiććć, svima mojim sekama, mojim bracama,mojim dušmanima svima dobro jutro i cmikenzi.Sta ima , evo ja opet srčemmmm Sanela ba ja ti rekoh prelijepo si izgledala na TV-u hehhehehe,aaaaaaaaaaa vidio sam teeeeeeeee.Ne bez zeze pravo si dobro izgledala.Nego ko traži pereca , jer sam maksuz sinoć otišo do Imareta i kupio one vručeeeee perece eh sad da se moj Školski drug i drug iz mahale ne bi ljutila ja cu joj poslati te perece poštom pa makar ih podgrijavala u mikrovalnoj.Ejjj da li znate da ce sada za mijesec dana biti Bajram ,hooo jooojjjjjjj.Pa HURMAŠICE, PA BAKLAVE, PA TAHAN HALVE, PA TULUMBI, PA TESPIŠTA .MA SVEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Volim ovaj grad pa neka mi svi sude radi toga, ne bi nikad mogo otici.
Puno,puno,puno vas ljubim ja sam još tu.Cmokkkiiiććć
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Luna

Post by Luna »

joj ljubim te.......da da u mikrovalnoj hahaha. Kako znas?
mmmm-mogu vec da ih okusim-ona istopljena so....a onaj miris. Jooojj...ma covjece bila sam svugdje u svijetu , ali takvih pereca i kifli nisam nigdje nasla!
Tahanhalvu volim skroz-ali ne svaku. Po meni je najbolja u slasticarni u gradu-zaboravih joj ime-ali je jedna od starijih sladoledzinica u gradu. U staroj miskinovoj je bila-ja mislim :-D
Luna

Post by Luna »

ps-sutra mi je prvi dan na poslu. Zaboravila sam vam reci da sam dobila posao. Placaju super i sve ali nije to to...a i ne placaju skolu. Sta cu jebi ga. radicu ovdje dok nesto bolje ne naleti-jer necu da mi jos jedna godina prodje a da ne krenem u skolu. Zaista.
Uglavnom zazelite mi srecu i sve najbolje kao i da ne kasnim, na cemu cu stvarno da radim koliko god mogu.
Pa misa mu nekad sam bila tacna ko sat-valjda ce sve biti ok :wink:
sanela

Post by sanela »

Sanela ba ja ti rekoh prelijepo si izgledala na TV-u hehhehehe,aaaaaaaaaaa vidio sam teeeeeeeee.Ne bez zeze pravo si dobro izgledala.
Pa baš ti hvala na komplimentima... :oops: evo zacrvenila sam se. Nisam ti ja baš dobra s primanjem pohvala. Još da sam imala priliku da više kažem o sajtu i forumu, kako sam imala namjeru, ali eto... emisija ko emisija.
ps-sutra mi je prvi dan na poslu. Zaboravila sam vam reci da sam dobila posao.
Pa bona Luna kako ćeš nam to zaboraviti reći. :D To je važno. Pa nek ti je sa srećom, pa možda i koju donaciju da nam pošalješ za Udruženje da budemo još bolji ;) A ovo važi i za ostale...

I nemoj ba da kasniš, da ne bi dobila batina. :smt018

Pozdrav svima :!:

PS. A kakve to ti perece dilaš, ha Omare? Boga mi ću te prijaviti nadležnima.

Sanela
Luna

Post by Luna »

hahaha....zamisli-" a sto si ti jarane ovdje-pa ja sam opljackao banku, a ti? Ja sam dilao perecima" hahahah...sala mala
nemoj se ljutiti-i dalje se nadam da ces mi ih poslati :-D
Sanela hvala....eee do donacija ihihi....ali polako. Jedan dan. Kad otplatim sve dugove i sl :-D Uhhh...
bilo je dobro na poslu:).....fina ekipa sto je vazno.
I radim na kasnjenju...stvarno se trudim. ALi to je kao sto vec jednom rekoh, zaista postao veliki problem...nad kojim sam skoro izgubila kontrolu.
skontala sam nije do ustajanja i to...ustanem ja na vrijeme....vec je sve ono sto dolazi nakon toga. Ja ne znam....pogledam na sat ok imam jos 25min....pogledam drugi put proslo je 30...a nisam se ni okrenula.
Danas sam zakasnila 2minute :-D ....ok. Sutra necu ni jednu...obecavam . sam sebi :wink: . Rekla sam sebi da radim od 9 45 iako tamo moram biti u 10. :-D
Hvala svima....nadam se da ce vise krenuti na bolje u pm.....
Sve-ne samo posao-citav moj zivot. Pa red je vise :roll:
Locked