Stare informacije 2007

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

zvrky

Re: N.A. - SRBIJA - BEOGRAD

Post by zvrky »

:D LJubi i zvrle bakicu nasu ,a avatar obicno predstavlja mene u vecini slucajeva,trudim se da bude slican meni samoj :D cmokica bako
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Biljana79

Post by Biljana79 »

Hi i veeeeliki pozdrav za BG - NA od mene. Nisam zaboravila na vas samo sam jos uvek dosta fizicki lose da bih se dovukla na sastanak ali vidimo se uskoro, samo da malkice stanem ma noge. I danas sam mnoooogo srecna jer nakom silnih dana izolacije, ponovo imam pristup netu - Tehnicki problemi sa ADSL-om, sta ces - a sada jeste da je sporije al je zato dzaba i bilo bi glupo da se zalim na kvalitet veze. Nek ste(smo) zdravi !!!
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

tih dana
nebo je plakalo
oblaci su
plovili na jug
ja sam ih samo
mirno posmatrao
vise nisam
imao kud

i tako sam otisao na prvi NA sastanak
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
maxlo

Post by maxlo »

vise nisam
imao kud
Obicno kada se to desi covek nesto preduzme.......problem je sto kada dodjemo do takve situacije tek onda nesto preduzimamo....

Vidimo se uskoro na sastanku....poz.
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
joesspappa

JET SET N.A.

Post by joesspappa »

Dobro jutro zelim svima,
Sinoc sam doputovao iz Budimpeste. Nakon 4 dana provedenih sa "najvecim" olosima ovog sveta. Neverovatan i nezaboravan osecaj pripadanja jednom tako velikom skupu. Stotinjak razlicitih ljudi, 20 razlicitih jezika, dijalekata, boja koze, a samo jedan cilj. Prenosenje poruke. Da jedan jedini cilj. I jedna poruka. OPORAVAK JE MOGUC - NADA POSTOJI.
Ne mogu da Vam opisem osecaj sa kojim sam usao u autobus, osecaj sa kojim ovo pisem.
Nikada u zivotu nisam video i osetio toliko ljubavi, brige i postovanja izmedju toliko razlicih ljudi. RUSIJA, AMERIKA, IZRAEL, EGIPAT, MALTA, TURSKA, GRCKA, ENGLESKA, SEVERNA IRSKA, FRANCUSKA, ITALIJA, POLJSKA, SVEDSKA, LETONIJA, ESTONIJA, LITVANIJA, CESKA, BELGIJA, SLOVENIJA, MADJARSKA, HRVATSKA I SRBIJA. Svi za istim stolom, sa prevodiocima i bez, svi sa svojim iskustvima i znanjem koje su spremni da podele zarad jacanja i dobijanja snage... Milion i jedno pitanje, dva miliona odgovora... nema pogresnih pitanja i odgovora, nema kritika, osude, ljubav na svakom koraku, smeh, onaj zarazni, najzdraviji i najbolji, pripadnost necem neopisivo velikom. Nova prijateljstva, nova porodica. Velika, mozda i najveca ikada...
Nikada ne bih ni sanjao da ce me neko iz Amerike pozvati da budem deo ovog velicanstvanog skupa, da ce mi uz to i platiti boravak u jednom prelepom gradu, ni sanjao nisam da cu sobu deliti sa prijateljem iz Hrvatske, koji je stariji od mene 15 godina, a moje iskustvo njemu spasava zivot... !? Da ne poveruje covek. A opet Desava Se.
A jedna me je cinjenica posebno fascinirala, a to je da je
SVAKI ZAVISNIK KOJI JE CIST JE CUDO.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

SRECNA SAM ZBOG TEBE!
I JA SAM ZADIVLJENA, JBT, KAO DA SAM BILA SA TOBOM, TAKO SI ZIVO OPISAO PRVI UTISAK,
PONOSNA SAM STO TE POZNAJEM GOSP.JOESS!!!

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Alo, gde ste svi, jbt, zar se i ovde svi urotise protiv Bakute, nemam sta ni da citam, vristimmmmmmmmmm
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Modesty

Post by Modesty »

tu smo neco ali na drugim temama..kad sam pročitala pappin topik,ostala sam bez riječi...šta dodati,reći...samo sam osječala i sad osječam....SPASENJE......dan po dan....ta poruka se tako snažno prenjela na mene i za sada je uglavnom volim ljubomorno držati za sebe,gledati na svoje ozdravljenje....ići napred....
heroinapg

Post by heroinapg »

kap po kap...sprema se....samo da znash da nisam lud da mislim na ...ogu
heroinapg

Post by heroinapg »

Elem, PAS-psihoaktivne supstance (uključujuċi alcohol-ohol!)…PAS-za nas je bila substitutivna-substituciona teraija-tapija. Iako sam možda spomenula, pomenuċu opet i opet…Dok ne dođe, baš do Tebe…Pokušavala sam da se “skinem” sa marihuanom, sa alkoholom, sa mixom i remixom alkohola i tableta). Sa D. sa povremeno dijelila joint-vezu u pravom smislu te riječi, a Spajao nas je i taj dim…bratski i sestrinski…Znam i poznajem mnoge ljude koji su alkoholom liječili drogu?! Produžavali bollest smisla i besmisla.. Poginuli kao žrtve…nijemo u alkoholisanom stanju…PAS…računajte na nas
Šta posle 12 koraka?Svaki korak je gorak. Tvrd je orah voċka Čudnovata…Ali vata-hvata. Posle 1. prelaženja programa “12 koraka”, pitaju se ljudi “A šta sada”….parafraziram…nisam ništa stekao/stekla. Naučio/ċhila…. I vraċaju se over and over, ponovo i ponovo…Idu od početka. Od 1. koraka…kao da ga nikada nisu ni čitali ni prešli. Kao i svaki film, knjiga, kolikogod puta da je čitate, svaki put ċe izgledati/ dati drugačiji info.
Vjerujem da se svi ljudi koji se vraċaju programu, neċe vratiti zlu
Post Reply