MISLIO SAM DA NISAM U STANJU DA VOLIM BILO STA OSIM DOPA.SVE OSJECAJE SAM BIO POGUBIO,PREMA SVIMA I PREMA SVEMU,OSIM NORMALNO PREMA SRANJU KOJE MI UPROPASTAVA ZIVOT VEC 10-TAK GODINA.ODJEDNOM JE PRIJE 7-8 MJESECI SE POJAVILA ONA.MISLIO SAM DA CE I SA NJOM DA BUDE KAO SA SVAKOM,10-TAK,15 DANA,KOJI PUT DOBAR SEX I TO JE TO.MEDJUTIM,NI BLIZU TOME,KURSULA SE ZALJUBIO,I TO ONO PRAVO.LJUDI MOJI OVAKAV OSJECAJ PREMA NEKOME NIKADA U ZIVOTU NISAM IMAO,A IMAM 31 GODINU,I 10-TAK VEZA STO KRACIH,STO MALO DUZIH.ZELIM RADI NJE,RADI SEBE,RADI NAS DVOJE DA POKUSAM POBJEDITI U DVOBOJU SA DOPOM.
VECERAS JE PRVO VECE,NAVUKAO SAM TROLA I DIJAZEPAMA KAO PRVU POMOC ZA PRVIH 5 DANA,KOJI SU MI NAJGORI.
SLUSAM SVE PAMETNE SAVJETE,LJUDI SLOBODNO,JEDINO ME VI MOZETE RAZUMJETI.NE ZELIM DA JE IZGUBIM,JER U NJOJ SAM NASAO SVE STO MI TREBA.EXTRA NAM JE KAD SMO ZAJEDNO,SEKUNDE NIJE GLUPA,NAPROTIV VEOMA JE INTELIGENTNA I JAKA OSOBA.ZNA DA SAM SE PRIJE GUDRIRAO,UPOZNALI SMO SE DOK SAM BIO CIST,ALI PRIJE PAR MJESECI BILO JE ONO "SAMO JEDNOM VECERAS DA SE POCASTIM".PRAVO SE PAZIM DA ME NE PROVALI,SRECOM IMAM KONJUKTIVITIS,TAKO DA JE PROKULIN ILI SLICNO UVJEK KOD MENE.PRESLA JE PREKO MOGA GUDRIRANJA,SAMO ZATO STO SAM JOJ SAM ISPRICAO O SVEMU TOME I REKAO JOJ DA ODLUCI DALI ZELI DA NASTAVI SA MNOM.NISMO SE TADA VIDJELI 3 DANA,TRECI DAN JOJ JE DOSLA "DRUGARICA"DA JOJ ISPRICA ZA MENE,KAO KO SAM I STA SAM,A ISTA TA DRUGARICA JE PRAVO CEDNO STVORENJE,KOJE SE NEKADA LOZILO NA MENE.TADA JE ONA ODLUCILA DA ZELI DA NASTAVI SA MNOM I OD TADA JE VOLIM,SVAKIM DANOM SVE VISE I VISE.DA NESIRIM VISE,LJUDI-POMOZITE DA SE SKINEM,DA JE NE IZGUBIM,JER ONA MI JE SMISAO MOGA ZIVOTA
VOLIM JE-ZELIM ZIVOT-POMOZITE
Moderator: sanela
Re: VOLIM JE-ZELIM ZIVOT-POMOZITE
Moras pomoci samom sebi i ako imas toliki staz znas ti jako dobro sta ti je ciniti
Nasao si najgore moguce vreme za zaljubljivanje..........mada za to ne postoji pogresno vreme u "normalnom svetu"........znas onu staru........kada se skines godinu dana treba da se brines o biljci u saksiji ako prezivi tu godinu onda kupis psa.....ako i on prezivi godinu e onda si spreman za vezu(28 days)
Nasao si najgore moguce vreme za zaljubljivanje..........mada za to ne postoji pogresno vreme u "normalnom svetu"........znas onu staru........kada se skines godinu dana treba da se brines o biljci u saksiji ako prezivi tu godinu onda kupis psa.....ako i on prezivi godinu e onda si spreman za vezu(28 days)
Last edited by adam* on Wed Feb 20, 2008 3:09 pm, edited 1 time in total.
cucla cucla cuclica
Iskoristi tu ljubav i pomozi sebi........pomozi sebi zbog bilion razloga a nju ako toliko volis neka bude jedan veliki razlog vise.....srecno bratic
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Eto,doslo vrijeme da i ti vidis da je nekome stalo do tebe.Da se moze voljeti zivot i neko u tom zivotu.E,vidis ,pred tobom je sada jedan proces,dovesti stvari u normalu i zivjeti kako svi zive.Ima jedna izreka koja kaze ,nahorozenog horoza ,najlakse je ocerupati.Zato,prvo ,spusti malo emocije,jest da te prst sudbine dobro mlatnuo,ali je sve dobro,da te pokrene iz zabokrecine u koju si upao.Nisam cula za ovu teoriju o godinu dana sa cvijecem,pa godinu sa psom,ali ako malo razmislis,ima u njoj istine.Jedno je voljeti ,to su nase emocije u nama,a drugo je djeliti ljubav sa nekim koga volis.Ako nisi dobro sam sa sobom,nisi dobro ni sa onim koga volis.Mozes ti osjecati ljubav,pripadnost,odanost,ali ako nisi sam sa sobom dobro,tesko da je to stanje intenzivnog ljubavnog stresa odrzivo na obostrano zadovoljstvo i da to moze trajati na obostrano zadovoljstvo.
Eto,sve ovo sam napisala da te,kao i moji predhodnici nagovorim da uspostavis hitnu apstinenciju od svega osim od ljubavi,i da pocnes rehabilitovati sebe na svakom nivou,licnom i drustvenom.Zelim Ti mnogo srece i strpljenja.Svijet je saburom pokriven.
Eto,sve ovo sam napisala da te,kao i moji predhodnici nagovorim da uspostavis hitnu apstinenciju od svega osim od ljubavi,i da pocnes rehabilitovati sebe na svakom nivou,licnom i drustvenom.Zelim Ti mnogo srece i strpljenja.Svijet je saburom pokriven.
Kao prvo, reci joj istinu, da si se opet navukao, jer ako te voli pomoci ce ti. Ja sam imala vezu u kojoj je on poceo uzimati heroin, a nije mi htio priznati. Da jeste, sve bih uradila da mu pomognem, jer volim ga i sada. Ako imas nesto u toj glavi, shvati da ti je ipak 31 god i da je vrijeme da odlucis sta ces biti cio zivot, narkoman ili "normalan". Ta ti je djevojka velika sansa da se izvuces. Iskoristi je, jer kasno ce biti kasnije.... Sretno!!!
ti to ozbiljno?bez uvrede,burazeru,ali meni ova tvoja prica deluje malo banalno.imas tri banke od kojih si se jednu celu gudrirao?po tome sto si napisao treb`o si dosad da prodjes sito i reseto zivota.zvucis k`o da ti se to prvi put desava i k`o da zelis da privuces paznju...mozda se varam...izvini ali mislim da se ne varam,pomozi sam sebi
Danas bi ti trebao biti četvrti dan prijatelju ,piši kako stoje stvari...uz tebe smo......BUDI TI UZ SEBE....dan za dan,bori se ili ode sve u propast mada iskreno da ti kažem da ako si već odlučio da budeš pametan i dobar,možda bi joj trebao reći kad prođe fizička kriza jer će ti tad trebati velika podrška.....savjetujem ti da odmah pređeš na blokatore,znaš da se sa tim zlom nije igrat a blokiće ti može prepisati ljekar,ustvari,htjedoh reći da bi ti vrlo prijala i kvalitetna psihoterapija ako si u gradu u kom to postoji.
Možda ipak kad izboriš tu prvu bitku,budeš iskren sa njom pa polako zajedno.
Možda ipak kad izboriš tu prvu bitku,budeš iskren sa njom pa polako zajedno.
To Mod!
..Viš kako sad fino zboriš
A uspela si i da mu kažeš da ide kod doke i pshijatra-a nije čovek pomislio da će da ga linčujemo ako ne ode :smt023 PDT_Love_18

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ma šta ću,kad se pomene riječ ljubav,vrlo sam osjetljiva i odmah se raznježim 

Ume ona samo kad hoce 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!