COCAIN-postoji i ljepša strana života
Moderator: sanela
Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života
O fuck, a sta je sa nama rodjenim sedamdesetih, tj, pocetkom sedamdesetih.... Ne bih se slozio sa lamentiranjem nad nashom zlom sudbinom, slazem se da je u globalu moglo bolje, ali WHO GIVES A FUCK.... Moje je mishljenje da ne treba nikad pokleknuti pred opshtom definicijom zivota, sudbine, ovog onog, nego zivot percipirati iz svog ugla, u sebi traziti problem i resiti ga, ako je moguce, a ne sumnjam da je moguce, u stvari znam.
to je tvoje misljenja i OK je ali nas ima 7-7.5 miliona.........i ne razmislja svako tako.......cinjenica je da smo po ko zna koji put u KANALU..........izgleda da je svaka nasa generacija(od Turaka pa na ovamo) osudjena na neki vid patnje........"NEBESKI NAROD"...........hm.......
cucla cucla cuclica
Pa mi smo u kanalu baš zato što puno kukamo, a malo radimo, na sebi. Ne učimo, mrzi nas, boli nas k. i te stvari. Ni ja nisam izuzetak, ali kapiram da je to problem.
Mislim da devojka koju non-stop jebu ne moze da uci..............
cucla cucla cuclica
E jebi ga sad.

BASTA više "Dragi političari"!!! ..počeli smo svi ovde da lupamo glavu sa njima i politikom...jbm ti Darvina...šatra -Evoluirali smo-iz majmuna u verske sludjenike i ludake,u bednike koje nema pas za šta da ujede i Visoku ,bogatu,snobovsku klasu...sredine-Nigde....evolucija

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Ja nisam pisao o politici, ja sam komentarisao post.
- PROČITAJ ME
Vozdrica drugovi i drugarice..... drago mi je što ste se odazvali na ovo što sam napisala, vidim ipak nekog interesuje nešto ovako nebulozno napisano..... svak ima pravo da kaže svoje mišljenje, pa, ja to i očekujem.....a... ono napisano u vezi osamdesetih.... raja ja sam to davno napisala još poslije rata, jer mi je dosta dobrih drugova poginulo a, ja sam sve to gledala..... i nešto mi jednostavno dođe da to prepišem iz starog rokovnika.....a takođe se može i upotrijebiti u današnjicu..... Zato sam to napisala....... ja inače puno pišem i nastavit ću pisati na forumu jer me istinski interesuju vaša mišljenja..... A, NISAM JA NI U KAKVOM CRNJAKU LJUDI.... super se osjećam, zaista jesam..... ali želim da pišem sve što mi padne na um ili da prepišem nešto što sam prije pisala..... mislim da je to ok. možda se neki i slažu, a neki ne slažu samnom.... mislim to je njihov problem....a moje je da pišem..... ljubim vas sve..... vi ste meni velika potpora ovdje....

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
- PROČITAJ ME
NIJE MI JASNO ADAME ŠTA SI OVIM RIJEČIMA HTIO DA KAŽEŠ
molim te objasni........

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.