Evo ovako:u vezi sam sa dečkom već nekih 9 godina a od nedavno živimo zajedno (od pre nekih 7 meseci).On je bio heroinski zavisnik, aktivno 3 godine (samo na nos), bio je na lečenju u Drajzerovoj i od tada je prošlo već 5 godina.
Nakon godinu i po dana apstinencije počeo je da koristi speed, u početku vrlo retko a onda sve učestalije a od početka 2007.godine u ogromnim količinama, postao je veoma agresivan čak i prema meni.Onda negde u julu prošle godine pod dejstvo speeda pravi ogromno sranje i ja sam ga tada ostavila.Nismo bili u kontaktu nekih 3 meseca, a onda ja čujem da je krenuo na lečenje u neku privatnu kliniku i da ima veliku želju da se izleči.Polako smo ponovo stupili u kontakt i ja sam u njemu videla jako veliku želju da se izleči i odlučila sam da nastavim sa njim i da mu pružim veliku podršku.
Počeli smo da živimo zajedno, da zajedno idemo kod psihijatra, on da redovno pije svoju terepaiju.
A onda sam kod njega počela da vidim promene, postao je nekako odsutan, mrzovoljan, prestao je da radi, po ceo dan leži i čeka mene da dodjem sa posla itd.
Jedno veče je izašao do grada navodno na kratko, nije se pojavio celu noć, došao je tek ujutru i meni je sve bilo jasno,znala sam da je ponovo uzeo.Rekla sam mu da ću kupiti test a on se nije protivio, nadala sam se da čim hoće da uradi test da možda ja grešim ali onda POZITIVAN NA THC, SPEED, KOKAIN!!!!!!!!!!
Tog trenutka sam mislila da ću da ubijem ili sebe ili njega!
On navodno priča da je samo to veče uzeo da hoće da nastavi da se leči ali mislim da meni ponestaje snage
Ne znam šta da radim da li da odustanem, spakujem svoje stvari i odem,ali volim ga mnogo, mnogo, srce mi se cepa
Da li u opšte postoji izlečenje od speeda, da li možda promeniti doktora, kliniku, šta uraditi?
Meni se više ne živi!!!!!!!!!!!!!