I kad je lijepo i kad je ružno, ne birini PROĆI ĆE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: I kad je lijepo i kad je ružno, ne birini PROĆI ĆE

Post by Modesty »

ja ću draga sa tobom nastaviti prepisku preko PP...drži se
saša-ex

Post by saša-ex »

Pises kao da znas da tvoji citaju...Sta u stvari stvarno mislis i osecas?
SAMO CEO ŽIVOT...
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

da Saša, moja mama čita, a, šta ja u životu želim, to ni sama više ne znam...... nekoliko dana sam ok. sve je super, eeee onda me tako jako počne duša da boli, da je bol nesnosna, tada ne vidim ništa lijepo, onda popijem nekoliko tableta i mislim evo ga, ja sve rješila...... Saša, svjesna sam ja itekako, vjeruj mi..... samo sebi još treba da dam vremena. ono mislim da počnem trezvenije razmišljati i da sebi utuvim u glavu neke stvari... koje su pogrešne naravno....... moram sebe kazniti,i kaznit ću se, vjeruj ovoj napaćenoj duši...... jedino tako ću ustrajati da budem normalna........vrijeme mi je, više da budem normalna,zar ne :?:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

..........KAKO SRCU OBJASNITI DA SI SMJEŠTEN U SLIJEPE PROSTORE,KAKO :?:
_____________________________________________________________________..........................................................KAKO OPET SRCU OBJASNITI DA SI SMJEŠTEN U SLIJEPE PROSTORE, KAKO :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: ŠTA SAD, PJESMA DA TE LJUBI, A, TI DALEK,A TI BLIZU.......SASVIM NESTVARAN......ŠTA SAD, RUKE KOJE SU TRAŽILE CVIJET U KAMENU, S PRSTIMA POGUBLJENIM......... ŠTA SAD, OČI KOJE SU GLEDALE, KAKO NOVE SLIKE RASTU U SMEĐA SOČIVA............... ŠTA SAD, KAKO SRCU OBJASNITI DA SI SMJEŠTEN U SLIJEPE PROSTORE, KAKO....... NEKA MI NEKO KAŽE KAKO :?: :?: :?:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

....... ZLOČIN BEZ KAZNE....... Zastor se spustio, pobjegli su glavni junaci, ostale su marionete, smrvljene u šaci, na lica ubica, stavljene su maske, a to na vješalima vise, voštane kulise, a iza koprene crne nadziru se krvave sjene, to đavolove sluge ostaju skrivene i na izgled nevine.............
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

.........Sunce je visoko na nebu, još ono gore stoji, niti koga se plaši, niti koga se boji......Vani je procvjetalo cvijeće, cvrkut ptica sa grana, do ušiju mi doljeće. Rijeka veselo žubori, a vjetar lagano šumi, kao da mi nešto govori....... pomislih..... dan divan, ali kad sam se probudila vidjela sam da je to samo san........ Pogledah kroz prozor, vidjeh sunca gore nema, nema te sjajne zvjezde, sada na nebu umjesto nje, krilati oblaci jezde.............. Drveće i cvijeće, na zemlji polomljeni leže, a ptice ne cvrkuću više, već kao pobješnjeli psi oni sada reže....................I rijeka je od tuge, prestala da teče, tužna, krvava i umorna, ona sada stoji, a ni vjetar više ne šumi, već uragan urliče i napukle grane lomi............... Ovo je nažalost stvarnost, koja mi smeta kao u grlu kost......... Ne mogu više o ovom da razmišljam....... Želim samo opet početi da sanjam.......
zvrky

Post by zvrky »

Uh koje crne misli jbt :shock: pa nije sve tako crno ljubavi evo danas je bio divan dan i za jedno mesec dana pocece sve da zeleni i bice opet cveca i drveca,bice ljubavi,,,,bice cvrkuta,opet ce se osetiti onaj prelep miris,,,miris proleca,,,( u bg-u na zalost i baruta) ali nema veze sve ce to proci i bice onako kako ja hocu,bice onako kako ti hoces,bice onako kako mi zelimo,,,bice ljubavi veruj mi,,,
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
maxlo

Post by maxlo »

Želim samo opet početi da sanjam.......
I ja sam do skoro bio u tom tripu.......san da li lep ili ruzan vise mi je prijao od realnosti,ali kao sto ti rece zvrx bice ljubavi,mirisa i boja na sve strane...............ZIVOT JE LEP :!:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Modesty

Post by Modesty »

"bice ljubavi,mirisa i boja na sve strane...............ZIVOT JE LEP "

Samo onoliko koliko ga mi želimo vidjeti takovog....sve je u našim glavama,sve je naš izbor......STVORI NAS "NEKO" SLOBODNE,DADE NAM VOLJU,KAKO SMO JE IMALI DA UZMEMO DROGU,TAKO JE SAD MOŽEMO,AKO ŽELIMO UPOTREBITI DA UZMEMO NEŠTO DRUGO...NPR.SVOJ ŽIVOT,U SVOJE RUKE.

Stojiš na cesti,imaš dva izbora:da gledaš u pod i vidiš sivu cestu....jesu li ti misli vedre u sivilu?
Imaš izbor dići glavu i vidjeti sunce,osjetiti toplinu...možda i koja ptica ili leptir proleti...ugelad možda nenadanu dugu....................odabirem sama,trudim se,borim se...gdje ću da gledam i šta želim da vidim u životu.

Izbor je samo moj,tvoj,njegov,njen.......nije tuđi....NAŠ JE,SVE JE NA NAMA!
zvrky

Post by zvrky »

Upravo tako,slazem se
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply