idem ja po nalaze...hoće vene da mi bodu i krv da mi vade a neka,neka...bolje oni to da rade nego ja sama sebi......evo vam po kafica,nesica,slatkica i gorkica dok se ja ne vrnem a do tad mi ostajte živo i zdravo
:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
da u pravu si zvrks....to je to! virus! Ma kontam kad odem kod doktora da cu da mu trazim nekih bombona.... ...ono ...jbg da se pocastim...
e super ti je avatar zvrks....
i josh sam nesto htjela da vam kazem...al sam sam zaboravila....uhh...ne radi mi josh mozak.
odoh piti kafu...pozzz
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
:drinkers: ...mmmm..... :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: ..eto i ja da častim
Stiglo mi rešenje za porez..hteli su da mi dodaju "SAMO" godinu dana veću porezu,al' Coka u odbrani -zadala odlučujući udarac :rolleyes: ..pa...da častim :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
i...Zvrks...Stvarno ti je super avatar..OBOŽAVAM MACE
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ponekad mi se cini da vi stranice i stranice koristite samo za pisanje koje vrtsa kava pijete i ko ce sta
a mozda bi tako i trebalo, nemam pojma
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
I ponovo je pola 2 a ja jos ne spavam i ponovo cu da kukam ujutru kad mi zazvoni sat i ponovo pisem na jutranjoj a daleko smo od jutra al ipak jutro menja sve koliko god daleko ili blizu bilo,,, jutro,,,za njega vredi ziveti,,,,
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
da Zvrky, ja sam isto jebeni optimista, vuijek se nadam necem dobrom, nekom izlazu i spasu pa cak i kad je sve bas nikako. ponekad lezim navecer u krevetu i mislim si da ce mi iduce jutro biti lijepo i super i da cu se necem jako pozitivnom iznenaditi i radovati.
ponekad je znalo opaliti :rolleyes:
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.