ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: ZVRKY

Post by Modesty »

ej pa i ja imam frizersku diplomu,čal i svoj salon sam imala...ali brate ono kokodakanje ženja nisam mogla nikako podnjet...heben je to zanat
heroinapg

Post by heroinapg »

eeeeeeeeeeej
TAMO TE JA 1. NE DAM I NEMOJ MENI AJ ZDRAVO
nego zdravo ti meni bila!vazda!
heroinapg

Post by heroinapg »

Modesty...ostavila sam za Tebe comment
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... &start=165
zvrky

Post by zvrky »

Bash vala kokodakanje,pa te ocu ovako pa te ocu onako al ako moze jos malo tu da se nesto napravi ,ma bezi breee nemam ja zivaca za to izvoljevanje :D
I necu tebi ajd zdravo nego tako kad ispizdim ja svima kazem ajd zdravo :D bolje tako nego da krenem da teram na mesta gde ne bi trebalo hehehehhehehehhe idem sad u grad malo da udahnem vazduha ,nemojte mnogo da pisete da ja ne bi morala mnogo da citam :twisted: Voli vas zvrky i vi to znate,ako ne znate pokusajte da saznate jer je to istina .
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

zar po ovoj zimu u grad..pa to je čist mazohizam ali to je i zvrki hahahhahahahah ja ću bogme u Bg u utorak ali se vraćam isti dan
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

EEEE.... Drage moje frizerke, taj posao je vrlo zahtjevan, težak, ali treba ga voljeti da bi mogao raditi sa ljudima... evo npr. ja..... ja sam profesionalni frizer, nije da se hvalim ali zaista dobro radim i uživam u poslu, jer je veoma kreativan, volim raditi sa ljudima i mahalati...e... i to treba znati.... imam svoj salon, svoj prostor i zaposlenog radnika, kako je danas u trendu da žene više vole da se friziraju kod muškaraca, tako sam ja zaposlila momka koji super radi, ma, gala je dobro zarađivati, ja kada imam dobar dan, tj. više para samo sam veselija... i kada uradim neku dobru frizuru sebi uljepšam dan ili kada vidim da je mušterija zadovoljna ma nema srećnije osobe od mene tada....ali treba imati i talenta...... ja ne bih mogla raditi npr. neki kancelarijski posao, za mene je to monotono... volim raditi sve što je kreativno jer sam takva osoba..... evo.. najvjerovatnije da ću ponovno početi raditi u pozorištu... napisala sam neku pretstavu, tačnije ljubavnu dramu, skupit ću glumce i početi režirati.... 3 godine nisam radila u pozorištu, nemate pojma kako sam poželjela...... mnogo pozdrava od umorne frizerke....... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
zvrky

Post by zvrky »

idem sad u grad malo da udahnem vazduha
E samo da vam kazem da sam se umesto tog vazduha nadisala suzavca ahahahhahahahhahahah ne moze covek vise ni da proseta odma te spici nesto sto nisi ocekivao :D
zar po ovoj zimu u grad..pa to je čist mazohizam ali to je i zvrki hahahhahahahah ja ću bogme u Bg u utorak ali se vraćam isti dan
Pa sta da radim sto je zima ne mogu se zatvoriti u kucu ionako ujutru idem na posao i ceo dan cu biti napolju,idi tamo idi vamo pa cu posle opet na bolovanje hahahahahhahhah

PROCITAJ ME, jedva cekam da zavrsis tu predstavu,zelim da je vidim :smt026 ti si jedna pametna glavica radis poslove koje volis to mnogo znaci,a i dobro ih obavljas sto je mozda jos bitnije. Volim te !
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Rovac jebeni lovac,lovac na potezu,opasan igrac,,,
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!