ANONIMNI IZ CRNE GORE

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE

Post by heroinapg »

Dobrodosli svi, naravno!...Al za sve postoji vrijeme, pa i topic!Ne pricam zbog sebe, ili topica-tropica-ima dovoljno space-a...Samo da budete vidjeniji...Da vam vise ljudi kazu sta misle...Skromno misljenje, da vam ne treba samo....samo bilo ko-2-3-4-5
A DOBRODOSLI STE
heroinapg

Post by heroinapg »

Cuba's Fidel Castro, one of the world's longest serving leaders, says he will not return to the presidency after his illness.
Au, nista od Kube-koju sam ja i jos poneko zeljela da vidim, dok on vlada
heroinapg

Post by heroinapg »

Da je neko napisao da na NA sastancima moze da se zavrsi dobar dop, masa narkomana ne bi nista pitala i sumnjala jer bi im ono "dobar" bilo dovoljno objasnjenje i verovatno bi se u rekordnom roku pojavili da zavrse ali posto na sastancima nema"dobrog"dopa onda sumnjaju da su NA sastanci sekta.
Mogu samo da zamislim sta bi se desilo gad bi neko ovde napisao da se na NA sastancima deli dop za dzabe.
Da smo sekta podelili bi vam po malo dopa svaki dan i radili bi sa vama sta hocemo pa to vam vec rade vasi dileri, zar ne? Bar je dop jeftin u bgd.
E izvinite sto vas zadrzavam mozda vas diler zove, stiglo, stiglo ajde u blockove tamo je najbolji dop, el ste spremili gun? El ste kratki sa kintom? a? ili bi vi mozda na brdo po speed? Coca i nije nesto u gradu ali preplivacemo mi ocean za grumen dobre coce ako treba.
Na pocetku mog oporavka mi je jedan iskusni clan iz Londona postavio pitanje koje mi je puno znacilo "da li si spreman da u svoj oporavak ulozis isto onoliko truda koliko si ulozio u svoje drogiranje" ???
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... 514#p45514
maxlo

Post by maxlo »

"da li si spreman da u svoj oporavak ulozis isto onoliko truda koliko si ulozio u svoje drogiranje" ???
PA DO SADA BI NAUCIO DA LEVITIRAM...............ali sam ipak spreman
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
heroinapg

Post by heroinapg »

Ready or not. :?: :!: .U can`n hide
Gonna find U..and...........THE CHOICE IS YOUR`s!
heroinapg

Post by heroinapg »

-cast izuzecima
KAda sam pisala o Cenrtu koji se otvara na Kakarickoj gori, nisam spomenula na koje sam izuzetkke mislila...ali
Godpodin D.R....Gdjica J.N, sasa_pg..Dr.LJ.K (Za ostatak stvarno ne znam..ko ce raditi) (ne zelim da narusavam identitet ljudi-oni itekako ne treba i nisu, niti ce biti Anonimni, ali ovo bez pitanja radim)
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... a&start=30
OStala sam duzna odgovor i ovdje...
heroinapg

Post by heroinapg »

Bila sam "pionir" na staru...sada sam inforimasana...al bice toga jos...Al necu ja biti informator
CENTAR NA KAKARICKOJ GORI-koji se otvara-ovo nije reklama-dobrodosli ste i kao gosti
POSTOJACE APSOLUTNO SVE MOGUCE MOGUCNOSTI ZA SVAKOG DA IZRAZI, POKAZE, DOKAZE..SVOJE ZELJE, TALENTE=da se socijalizuje....da se resocijalizuja
DA SE REALIZUJE-kao pekar, lekar, apotekar, umjetnik, vajar, muzicar-sva zanimanja-prekvalifikacije-dokfalifikacije-kao COVJEK
-ALI BEZ IKAKVIH MOGUCIH ADITIVA
CAK I CENTAR KOJI POSTOJI SAMO JOS U 2 ZEMLJE U EVROPI-a bice i bolje
Evo, Ja u Ime sad i Moje CRNE GORE-
Izbor je Tvoj-za Izbor se Izbori
Svako dobro

Topic bi se mogao zakljucati....al NEK STOJI
zvrky

Post by zvrky »

Izbor je Tvoj-za Izbor se Izbori
Ovo mi se svidja
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!